En yakin arkadasim bile bu konuda guvensiz oldugumu bilmesine ragmen bana destek olmuyor. Moralimin neden bozuk oldugunu bile sormadi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
"Bazen Güvensiz Hissetmek Sorun Değil" Güvensizliğiniz tarafından boğulmuş hissetmeye başladığınız an, bazen güvensiz hissetmenin sorun olmadığını unutmayın. Ne hissediyorsanız onu hissetmek için kendinize izin verin, çünkü bu kabul, ilk etapta kendiniz hakkında kendinizi aşağı hissetmenize neden olan her şeyin üstesinden gelmeyi kolaylaştıracaktır. Kendinizi güvensiz hissettiğiniz için dövüyorsanız, zaten aşağıdayken kendinizi tekmelersiniz ve bu güvensizliğinizle başa çıkmayı daha kolay hale getirmez.

"Herkes Güvensizliklerle Uğraşır" Kendimi güvensiz hissettiğim için düzenli olarak azarlıyorum ve bunun bir kısmının sık sık kendi kendime "Hiç kimse şu anda hissettiğim kadar güvensiz hissedemez" diye düşünmemden kaynaklanıyor. Ama bu doğru olamaz. Birinin ne kadar kendine güvendiği ve kendine güvendiği umurumda değil; hiç kimse güvensizliğe karşı bağışık değildir. Kendinizi bazen bu kadar güvensiz hissettiğiniz için dev bir tuhaf olduğunuzu düşünürken bulursanız, kendinize bu şekilde hisseden tek kişi olmadığınızı hatırlatın. Güvensizliğinizi düzeltmez, ancak daha az yalnız hissetmenizi sağlar ve bu her zaman yardımcı olur.

"Güvensiz Olabilirim ve Hala Güçlü Bir İnsan Olabilirim" Bence insanların (benim gibi) güvensizlikleri hakkında bu kadar korkunç hissetmelerinin en büyük nedenlerinden biri, güvensizliğin zayıflıkla eşanlamlı olduğuna yanlış bir şekilde inanmamızdır. Ama mesele şu ki, güvensiz olmak ve sonra yine de bir şeyler yapmak çok fazla güç gerektirir. (Örnek olay: Neville Longbottom.) Bu yüzden kendinizi güvensiz hissettiğinizde, kendinize zayıf olduğunuzu söyleyerek bu mutsuzluğa katkıda bulunmayın, çünkü gerçekten değilsiniz.

"Güvensizliklerim Kendime Meydan Okudukça Daha İyi Olacak" 20 yaşına kadar öğrendiğim için minnettar olduğum bir şey şudur: Süper sıkı çalışmaya, ödeme yapacaklarına dair hiçbir garanti olmadan şansınızı denemeye ve başarısızlık riskini göze almaya istekli olmadığınız sürece güveniniz inşa edilmeyecektir. İronik olarak, savunmasız hissetme konusunda iyi olmak, profesyonel olarak yazmaya devam etme konusundaki güvensizliklerimin üstesinden gelebilmemin tek yoludur - ve muhtemelen en büyük güvensizliklerinizin üstesinden gelmenin tek yolu budur.

Sadece Güvensiz Hissettiğim İçin Olmam Gerektiği Anlamına Gelmez" Kendimizi nadiren başkalarının bizi gördüğü gibi gördüğümüzü hissediyorum. Ve doğrulamamız başkalarının bizi nasıl gördüğünden gelmemesi gerekse de, hissettiğim her şeyin sadece bir duygu olduğunu fark ettiğimde daha az güvensiz hissetmeme yardımcı olduğunu biliyorum. Duygular zorlayıcıdır, özneldir ve etrafınızda gerçekten neler olup bittiğinin doğru bir yorumu değildir. Hissetmeniz gereken her şeyi hissetmenize izin verin, ancak duyguları gerçeklerle karıştırmayın ve muhtemelen kendinize karşı çok sert olduğunuzu bilin.

"Güvensizliğimi Motivasyon Olarak Kullanabilirim" Herkes adına konuşamam, ama benim için, kendimi henüz kendime kanıtlayamadığım yerlerde çok fazla güvensizlik var. Güvensizliğimi koltuk değneği yerine motive edici olarak kullanmaya çalışıyorum ve siz de kullanabilirsiniz. Zor ve korkutucu, ama korktuğunuz (ama gerçekten istediğiniz) şeyleri yapmak / söylemek / düşünmek için kendinizi zorlarsanız, o zaman yavaş ama emin adımlarla sizi güvensiz hissettiren şeylerin zihinsel listesindeki öğeleri geçeceksiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim ayak bileğim kalın ve bu yüzden daha ince görünmek için üst bacağımı da gösteren kısa şortlar giyiyorum. Senin de ayak bileğin kalınsa ya da sadece alt bacağın kalınsa sakın sadece alt bacağını gösteren uzun şortlardan ya da taytlardan giyme. Üst bacağını da gösteren kısa şortlar ya da taytlar tercih etmelisin. Daha ince durmak için. Ya da bacağını tamamen kapatan şort veya tayt giyebilirsin. Dar da giysen güzel durur. Eğer bacağında fazla et, yağ varsa spor ile kurtulursun. İri kemikliysen yapcak bi şi yok
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla gereksiz görüş gelmiş. Öncelikle moral bozma. Herkes zayıf ve hoş görünmek zorunda değil. Seni görmedim ama bence çok tatlısındır. Kendini sevmelisin ne olursa olsun aynayla ve vücudunla barışık olmalısın. Öncelikle yakın arkadaşım dediğin kişi senin yakın arkadaşın değil. Öyle olsaydı hep yanında durup destek olurdu sana. O yüzden onunla aranı açmanı öneriyorum çünkü o gerçek arkadaş değil. İnsanların dediklerine kulak asmamalısın ve özgür olduğunu bilmelisin. Hayata bir kere geliyoruz değil mi? O zaman niye kendini kısıtlıyorsun? İstediğini giyin. Üzülme ve boş konuşanları da aldırma. Kendini değiştirmeye başla, öncelikle kafadan sonra vücuttan. Yani kafa olarak özgüvenini kazan mesela ayna karşısına geçip kendini sevdiğini söyle. Vücut olarakta yürüyüşlere çık ya da spor salonuna katıl. Bu senin kendine daha çok güvenmene ve inanmana neden olacaktır. Değişim en güzel şey. Sana bu konular da destek olmayan ve umursamayan insanları da anında hayatından çıkart. Onlardan ne köy olur ne de kasaba. Bu hayatta herkes gibi seninde yapamayacağın hiç bir şey yok. Buna kendini inandır. Her şey yapabilirim edebilirimle başlarım sonra minik adımlarla ilerlersin bir de bakmışsın ki o minik adımlar bir başarıya ve o başarı da sana güven olarak dönmüş. Öncelik olarak hayatından sana destek olmayan insanlari çıkart, sonra saglığına odaklan yani sağlıkli beslen ve spor yap mesela her sabah yürüyüşe çıkabilirsin, her gün ayna karşına geçip kendin için güzel söylemeyi dene ve kendinle konuşmayı dene. İnsanın zaten en iyi arkadaşı kendisidir. Azimli ve hırslı ol.
10 Yorumla
+1 yılBence çok hoş duruyor. Ama senin hoşuna gitmiyorsa bu tonuda yapabileceklerini araştırabilirsin. Yine de yakın arkadaşın bile olsa kimseye eksik ya da yanlış ya da şimdiki gibi kendinle alakalı kötü hissettiğin durumlarını söyleme. Yine söylüyorum çok hoş duruyor. Sen seversen kimsenin söz söyleme hakkı olmaz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
62Cevap
+1 yılKendinle vücudunla barışık olmalısın. Ayrıca kalın bacak kötü değil bence yanlış anlaşılmasın sapıklık olarak yazmıyorum ama güzel duruyor kalın bacak kızlarda. Tabi herkesin beğenisi farklı olabilir o ayrı. Bence giy dünyaya bir kere geliyorsun ne yapmak istiyorsan onu yap giyimin sana özgü sonuçta. Düşüncesiz eleştirilere gelirsek eleştirmek isteyen insan illa ki kulp bulur eleştirir sırf eleştirmek için bile eleştirir, bu insanlarda ne anlayış ne saygı ne empati vardır. Hep karamsar hep çekememezlik vardır.
Giyim senin tercihin ama ben giy derim şort giymeyi seviyorsan giy bu kadar basit 🙂20 Yorumla
+1 yılAşırı bir kilon varsa bence de giymemelisin kimsenin göz zevkini bozmaya gerek yok. Her insan kendi boyunu kilosunu bilerek giyinmeli diye düşünüyorum. He burada yalandan motive eden kızlar siz de o kadar yapmacıksınız ki. Sokakta görseniz ıyy şuna bak yağları fışkırmış diye içten içe dalga geçmesini bilirsiniz. Gidin öte tarafta oynayın samimiyetsizliğinizi.
30 YorumlaSağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Neden illa birinin
-Sen yaparsın kendine güven.
Diyerek yalandan destek olmasını ya da
-Ah canııııım
Diyerek sana acıtmasını bekliyorsunuz ki..
Şahsi görüşüm herkes kendine yakışanı giymeli. Kimsenin göz zevkini bozmaya gerek yok. Bugün seni özgüvenli ol giy diye destekleyen arkadaşların emin ol şuna bak diye arkadan alay ediyor.10 Yorumla- Sağlık konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin şort giyme gibi bir zorunluluğu yok. Ayrıca önce sen kendinle barışık olmalısın.
Şort giyen birçok çarpık bacaklı, bakımsız, sarkmış ve tahta görünüme sahip insanlar var. Bak, onlar hiç istifini bozuyor mu? Sen de şort giyinmezsin, etek giyinirsin. Veya kendine göre bir tarz yaratır o şekilde giyinirsin.00 Yorumla - Sağlık konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Senin temiz enerjini zehirleyen arkadaşlara resti çek, kendi değerini en önce sen bil 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️00 Yorumla İnsanların bedenleri her zaman değişebilir. Önemli olan senin iç güzelliğindir. Fiziğini beğenmeyebilirsin ama bu senin kendine olan güvenini düşürmemeli. Hiç kimse kusursuz değil, kusurlar insanı güzelleştirir. Senin fiziğini kimse beğenmek zorunda değil zaten arkadaşlık kurduğun muhattap olduğun insanlar senin düşünce yapını kişiliğini sevdiğin için yanında olmalılar Kendine güven spor yapmaya başla bu arada squat bacak inceltme de önemi büyük bilgin olsun
01 YorumlaGerçekten başkaların düşünceleri senin umrunda mı senin mutluluğun gerçekten onların elinde mi? Yapma bunu kendine istediğin şeyi yap ve özgüvenini göster.
24 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇook güzelsiin. Asla kim ne der nasıl bakar diye düşünme. Kendini her halinle sev ve bir daha böyle bir soruyu başkasına hatta kendine bile sorma. O senin bedenin istediğin şekle ve duruma getirebilirsin ama durum ne olursa olsun kendini kabullen ve her zaman sev. Aynı senin sana hükmetmesine izin verme..!
00 Yorumla
+1 yılBirilerinin her konuda sana destek olmasını beklersen daha çok beklersin. Kendi özgüvenini kendin yükselteceksin. Kendini seveceksin, kendin ile barışık olacaksın ya da istediğin görünüme kavuşmak için gerekeni yapacaksın.
10 YorumlaArkadaşım kim ne demiş kim ne yapmış umursama ve bence kalın bacak daha güzel o ne öyle çırpı bacak ayakta ölüyor sanki yemek yememiş gibi her kadın her türlü güzel bunları umursama çok güzelsin
216 Yorumla- +1 yıl
@Xsioan tipsiz diyenin tipi?
- +1 yıl
@Xsioan hiçbir yerini
- +1 yıl
sen Türk kızlarının neyini beğenmedin
- +1 yıl
tamam aynı şekilde bende senin öyle
- +1 yıl
Aşırı havalı mı olduğunu sanıyorsun
- +1 yıl
Knk bruh FAYDJAKDLWJDİW
- +1 yıl
Olm gülme şeklin bile bo*tan
- +1 yıl
Birde gelmiş Türk kızları tipsiz diyor. Zaten Ruslarda kapıda seni bekliyormuş gelsin diye
- +1 yıl
bahane arayan anan
- +1 yıl
Onların senin için böyle düşünmemesi üzücü HSİDHGDKSHDKWKDGAKDOEİR
- +1 yıl
gözlüklü emoji koyunca havalı mı olduğunu gösteriyorsun ne yani bu*😎*
- +1 yıl
neyse sen devam et Ruslar sana bakar HDİAJDHAODHWGDİWDDAGSSK
- +1 yıl
EHAKDHAFSKNWGDKWNDJSLDHWİFKEHFİWLHFWİLRHWİFKEHRİLEKDHWJFİKNDWHKRJEHDOWJDHİ ergenliğe yeni girmiş mahmut kendini havalı sanarken
+1 yılElbise şortlar var onlardan deneye bilirsin , elbiseler var onlara bakabilirsin.. Bacaklar için plates, egzersiz düşündün mu denedin mi bunları da deneye bilirsin? Eğer ciddi bir rahatsızlık söz konusu değilse, doktora danisdin mi?
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası fiziğini çok beğendim, boyla kilo oranı filan gayet iyi. Ben de bacak kalınlaştırmak istiyorum işte, ama sen iyi hissediyorsan giy gitsin. Rahatsız hissediyorsan istersen bir diyetisyene başvurabilir veya istediğini giyebilirsin ❤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn yakin arkadaşinla arkadaşligini bitir
Benimde ince ve uzun bacaklarım var
Ama kalın bacakları olan kızlar hakkında kötü şeyler düşünmüyorum onlara kötü bakmıyorum çünkü kalın bacak kötü bişey degil hem herkesin bacakları kalın sadece senin degil ama sen bunu farkedicek durumda degilsin
sen özgüvenli ol şortunu giy
Özgüvensiz olursan en yakın arkadaşın bile umursamaz seni00 Yorumla
+1 yılKendine özgüvenin olsun. Kendine küsme. Hatta istersen kendini geliştirerek onlara gereken cevabı verebilirsin. Yeter ki inan. Başarı seninledir sen inandığın sürece
10 Yorumla
+1 yılBunu düşünmeyip zayiflayabilir ya da kimseyi takmayıp kalın bacakların ile şort giyebilirsin kimse seni anlayıp iltimas göstermez sen kendin için çaba gösterebilirsin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle fiziğinden memnun değilsen bunu düzetlemenin çok temel yolları var. Ayrıca giymek istediğin bir şeyi de kimsenin görüşünü unursamadan giymelisin
00 Yorumlaen büyük özgüvensizliklerimdendi en yakın arkadaşımın incexik manken gibi bacakları var çok kıskanırdım ama kalın bacak sevdiğini söyleyip durdu ve hep benim gibi olmak istediğini çok beğendiğimi söyledi kendimi beğenmeye başladım lütfen sıkıntı etme gerçekten kalın bacaklılar vip yaratılmıştır!! lütfen kafana takma çok güzel gözüktüğüne eminim💞💞💞💞💞
00 Yorumla
+1 yılSpor yapmak istemiyorsan bol bol su iç ya da sürekli hareket et. Ama bol su içmeyi unutma zayıflamanın formullerinden biri de su içmek. Bisiklet çevirme hareketleri yao her akşam şimdi milleti takma falan derdim ama bunun ise yaramicani biliyorum benimde güzellik takıntılarım var
00 YorumlaKimsenin sana acımasını bekleme. Sen kendin için gereken ne ise onu yap. Rahatsız oluyorsan spor yap. Diyet yap. Gereğini yap. Rahatsız olmuyorsan zaten bir şey yapma.
00 YorumlaSenin arkadaşının sana kilolusun diye destek olmasına gerek yok. Bir yakınını kaybedersen ve sana destek olmazsa o zaman sorun var.
00 YorumlaKimseyi önemseme dert etme kendini sev ve sen böyle bile dünyalar güzelisin unutma kusursuz olan tek şey sevgidir unutma
00 Yorumla
+1 yılBebeğim sen şort giyinmek için cesaretlendirelim mi istiyorsun yoksa sadece mini bir yakarış mıdır bu soru?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yasindasin... Bacakların ne kadar kalın olursa olsun cildin çok güzel ve sımsıkı. Giysen bile kötü görünmez. Ayrıca kalın bacak seven insanlar da var... Çokta şey yapma artık göbekli kadınların crop top giydikleri dönemdeyiz :)
00 Yorumla
+1 yılKendinle barışık olmalısın, sen bunu takarsan ya da cok taktigini belli edersen insanlar uzerine gelir.
00 Yorumla
+1 yılSana ne yakışıyorsa, neyin içinde kendini güzel hissediyorsan onu giy tabi ki. Başkasının ne dediği hiç ama hiç önemli değil.
00 YorumlaOlumsuz bakilmiyor bence bilakis güzel bile durabilir.
10 YorumlaAlakasi yok bence kakin bacak daha hos duru sort da giy etek de
10 YorumlaSpor yap , egzersiz ama bacaklar dehşet kadınım olmalisin.
10 YorumlaKalın bacaklara daha çok yakışır. Bronzlaşırsan da mükemmel olur.
10 YorumlaSağlık konusunda 344 cevap paylaştı. kızlar çok kıskanç olur, en yakın arkadaşının destek olmaması bu yüzden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bacaklarım hem kalın hem bıngıl bıngıl sjs ama şort giyiyorum. Kimsenin neye baktığı ne gördüğü umrumda değil. Hava sıcak
20 YorumlaNeden kalın bacaklılar şort giyemez diye bir şey mi var.. Yıkın şu tabularınızı artık
00 Yorumla
+1 yılBenimkisi de zayıf incecik diye üzülüyorum daha iyi bence seninki 🤔😘
00 Yorumla
+1 yılolum manyakmısın, niye takıyon kafana boş ver milleti sen nasıl hissediyorsun giyerken öyle yap
00 Yorumla- Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılZayıflamayı deneyin spor yok diyet niye niye böyle 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBacaklarını inceltmekle başlayabilirsin özgüven kazanmaya...
00 Yorumla
+1 yılSen kendinle mutlu ol barisiknol yeter giymek istiyorsan giy cekinme
00 Yorumla
+1 yılSen kendinle mutlu ol barisiknol yeter giymek istiyorsan giy cekinme
00 YorumlaTiril tiril keten pantolonlar var onları giy ve görünüşünü dengele
00 YorumlaHerkes popon bakıyor zaten neden dert ediyorsun bacaklarını. Kimse fark etmiyor merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim bacaklarımda öyle kaslı. Dert etmiyorum çok fazla.
20 YorumlaSen kendine neyi yakıştırıyorsan kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap kimsenin fikirlerini almana gerek yok böyle konularda biraz özgüvenli ol ve evet bu durumdan çok rahatsız oluyorsan seni yormayacak güzel bir diyete başla 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes etek giymek zorunda değil. doğruyu söylemek gerekirse evet yakışmıyor ama daha güzel şeyler de var 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbaza lar motive eder şimdi seni
Şimdi sana teklifler yağar10 Yorumla
+1 yılBacağınkalin olabilir ince olabilir bu dünyanın sorunu değil ayrıca kendin ile barışık olman lazım
Benimde kafam büyük 😀 saçım az vs ama kendimi bunun için kötü hiseetmemem lazım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kısa giymezsen dikkat çekmez bence. Normal boy şort seç geç işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen iyi misn ya günah şort giymek açık olmak ben 36 bedenim ama kapalıyım
02 Yorumla- +1 yıl
Ne komik şeysin sen ya
Cevap sahibi+1 yılŞeytan Kadın sjsjjsjsk başka yere
Artık kendi düşüncelerimize önem vermiyoruz hep elalem ne der düşüncesi kimse beğenmez se beğenmesin sen beğeniyorsan kendine yakıştığına inanıyorsan giy
00 Yorumla
+1 yılGayet hoşsun ne giymek istiyosan onu giy kimseyide sallama boş ver
00 YorumlaBence çok güzelsin, güzel bakan güzel görür. sadece ince bacaklılar güzel görünmüyor. Kendi yakıştırdığınız her şey tam bedenine uygun bence.
10 Yorumla
+1 yılHayir kesinlikle oyle dusunmemelisin sen ozelsin farklisin senin ayricaligin var amerikkada bi ara boyle bi kilo alma akimi vardi siskoluk trendi
00 Yorumla
+1 yılKime ne istediğini giyebilirsin her şey herkese yakışacak diye bir kaide yok. Ayrıca o arkadaş değilmiş haberin olsun.
00 Yorumla
+1 yılŞort giymek yerine uzun bol paça pantolonlar giy bence. Fiziğini beğenmiyorsan da diyet spor falan yap derim
00 Yorumla
+1 yılKnk kilo ver spor yap Bisiklet Sür. dar deilde bol etek giy sesksi vücudun var yumuşacık isircan yanında olcak 🥵☺️
00 Yorumla
+1 yıl
Kalin bacak bayanda arayipda bulunamayan bir nimettir tabii anlayana00 Yorumla
+1 yılSen kendini nasıl hissediyorsan rahat ediyorsan o şekilde giyin kimsenin düşüncelerini önemseme
10 YorumlaEtrafındakilere göre yaşadıkça varıcağın tek şey hayalkırıklıkları dostum
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkimsayi umursama olan var olmayan var dert ettiğine bak boş veer
00 Yorumla kimsenin destegine ihtiyacin yok kendinle barisik ol derim.
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz olucak ne var ki kalın bacakta güzel duruyor bence
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri