Geleceğe dair hiçbir şey düşünmüyorum ben, bir yerden sonra kafayı yememe ramak kalmıştı. Yaşadığım olaylarla bir adım ilerinin bile hiçbir şekilde garantisinin olmadığını görünce farkındalık kazandım galiba. Yolumun tadını çıkarmayı öğrendim, adımlarımı değil manzaramı izliyorum bazen durup. Sürekli bir şeylerin koşuşturmasına kapılıp geçen zamanımı kaybetmek istemiyorum. Bazen hiçbir şey yapmamak dahi bir çok şeye bedel oluyor. Dinlenme hakkını vermeli insan kendine, tamamen şu anıma odaklıyım. Günümü güzel bitirsem yeterli benim için, bu yarınıma da yansıyor, diğer günüme de... Bazen mutsuz olma hakkını da veriyorum kendime, mutlu olma hakkımı verdiğim gibi... Hayat bundan ibaret, anlara saklanan bir ton anlamla, detayların arasında boğulmak yerine arkasında güzellikleri görmek çok daha cazip geliyor...
Elbetteki... Kaygı eşittir benim için stres. Belirsizlik, umutsuzluk, mutsuzluk oranı arttıkça aynı doğrultuda stresim de artıyor. Fakat bazen düşünmemek en iyisi. İnancı olan bir insan olarak, Rabbimin bana en hayırlısını vereceğini düşünüyor ve kendimi bu şekilde teskin ediyorum.
kaygılanmam pek olmaz olsa bile 2 dk sürer aşırı kaygılandığım şeyler çooookk nadir olur evet onlar da stres yapmaktan mideme, başıma vurur vücudum mahvoluyor nefes almakta güçlük çekiyorum
Meditasyon tavsiye ederim kesinlikle ise yarayacak anda kalmayı öğren geçmiş zaten yasaandi gitti gelecek henüz belirsiz nasıl olacağını bilmiyoruz o yüzden en kötü senaryoyu yazıp kendimizi mutsuz etmenin manası yok içinde bulunduğumuz anı iyi yaşamaya bakalım gelecek geldiğinde bakarız çaresine, en kötü ihtimal bizi üzüyorsa en iyi ihtimalde bizi mutlu edebilir en iyisini düşün madem belirsizliğe takılıyorsun.
Yok canim alt tarafi her gece agliyorum gun icinde surekli sallandigim ve vucudumu salladigim icin cevremdeki insanlardan beni rahatsiz ediyorsun azari yiyorum, saçlarım o kadar çok dökülüyor ki kel olacağım sanıyorum ve vücudumun her ama her yerinde silivilceler ve yaralar cikiyor kalbim çarpıntı yapiyor çok da abartılacak birsey degil yani kaygı falan