Sağlık Göğüslerim sütyenimden taşıyor napıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Büyük beden kullanmama rağmen durum böyle Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar daha büyüğünü al diyip durmayın bende biliyorum almasını ama bulamıyorum ki yok yaşadığım ilde Göğüslerim sütyenimden taşıyor napıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. sorunu görünce aklıma fizik geldi. suyu taş atınca ne kadar su taştı sorusu :Ddaha büyük al sende :D 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. getir biz mi taşıyalım yapacak bisey olmadıgını sende biliyorsun 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. taşsınlar ya bu kadar takılma var ki taşıyor beden büyüt ya da 0 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl bazıları estetik yapıp senin duruma gelmek istiyor kıymetini bil 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Daha büyüğünü bulamıyorsan ölçü kaç merak ediyor insan... 0 0 Yorumla
sinsgiller Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Av sezonu açılmış biz soru sorarız 3 kişi anca yazar şu soruya sayfalarca yorum gelir 0 0 Yorumla
Ammemedlisi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl O kadar büyük oldukları için yapabileceğin tek şey ameliyat olup küçültmek olucak, benim başka bi fikrim yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kilolu musun yoksa goguslerin mi daha buuuk vucuduna gore 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim sadece yediğim her şey göğüslerime gidiyor yoksa belim ince gayet fitim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki agri falan yapiyodur ama asiri dikkat cekiyosundur olaya guzel yanindan bak Yorumla
rızıo Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Gizli Üye ne güzel işte büyük memeli kadın candır kaç beden memelerın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keyif mi alıyorsunuz sazan avından?Neyse, bayan arkadaşlar ne yapacağınızı söyler, ben hiç sütyen kullanmadım. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. demek kiii kendine göre sütyen yaptırmanın zamanı gelmiş 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı. Göğüs küçültme ameliyatı düşünebilirsin 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşırı buyuk bir sorun😂 Git bedenini al o zaman. 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Yanlış sutyen kullanıyorsun çünkü. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. O zaman daha büyük beden alıcaksın 0 0 Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kurban bayramı geliyor hakkı abi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl napalım 2 sütyen kullan :D 2 4 Yorumla Ntcn_488 +1 yıl Su yorumu yazan kişi bna yazar mısın 🤝🤝🤝🖐️🖐️😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ntcn_488 niye :D Yorumla Ntcn_488 +1 yıl Yaz işte 🤝🤝✅✅ Yorumla Ntcn_488 +1 yıl Bekliyorum 😂😂✅✅ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Internetten daha büyük cup al 1 3 Yorumla mrfatbee +1 yıl Kupa mı alsın?🙄🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mrfatbee of şakadir inşallah. Cinselliğe bu kadar meraklı olup Cup ne bilmemek de neyse Yorumla mrfatbee +1 yıl Şaka tabiiki yaaa...👍☺Bilmediğimiz 5 vakit namaz dicem ama onu da biliyoz. Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı. Kaç beden ki. Adana karpuzu kadar var herhalde 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. küçültme ameliyatı yaptır. 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl uçları ne renk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pembe Yorumla Fayzulin +1 yıl görmek isterdim Yorumla
Kolektif_Aseksüelist Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Japon yapıştırıcısı ile yapıştır. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ağzını mı Kolektif_Aseksüelist +1 yıl Hayır bu soruyu yazan parmaklarını ve sorunun konusu sarkıntılarını yapıştır. 👌🏻 Soran +1 yıl Tamam şimdi sen istiyorsun diye yapıştırıcam Kolektif_Aseksüelist +1 yıl Ok
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kilo ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Göğüsleri büyük olan herkes kilolu mu oluyor cahil arkadaşım benim Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Daha büyüğünü kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum Yorumla Mapustayım +1 yıl Neymiş böyle maşallah Yorumla
Amerikalibey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Daha buyuk al ozman sjjs 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Abi 90 beden bile zor bulunuyorken nası daha büyüğünü alabilirim Yorumla Amerikalibey +1 yıl Ciddimisn ya trol bence ya nasil o kadar buyuk Yorumla Soran +1 yıl Bende inanamıyorum bazen şaka gibi geliyo Yorumla Amerikalibey +1 yıl Okeyy Yorumla Soran +1 yıl Okoyyy Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Meme küçültme 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 362 cevap paylaştı. Ne kadar büyükki 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Offfg ne güzel süper 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ameliyat olmalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Küçültme ameliyatı mı? Yorumla ktn34 +1 yıl küçültmeyin ya :) dogallik her zaman iyidir Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kaç beden ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tahmin et desem Yorumla aliakarrr +1 yıl 90 ? Yorumla Soran +1 yıl Nee Yorumla aliakarrr +1 yıl Kaç o zaman 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Söylesem inanmazsın boş ver Yorumla aliakarrr +1 yıl Ya merak ettim lütfen Yorumla aliakarrr +1 yıl 105 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Sudyenini büyüt 0 0 Yorumla
Ntcn_488 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yaş kaç ki? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 20 asko Yorumla Ntcn_488 +1 yıl Foto olmadan inanmayiz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İnanma napim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok mu sarkık 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Çok değil biraz sarkık ama ameliyat olucağım için sorun yook Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarkık olduğu için sarkar sert taş gibi olsa bir sorun olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne amaliyatı olacaksın Yorumla Soran +1 yıl Dikleştirme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu kötü görünüyor amaliyat olacak kadar Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece biraz da olsa sarkık olması hoşuma gitmediği için olmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumuşacıktır şimdi seninkiler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Kızlar Bir Adım Öne kovayla taşı
sorunu görünce aklıma fizik geldi. suyu taş atınca ne kadar su taştı sorusu :D
daha büyük al sende :D
getir biz mi taşıyalım yapacak bisey olmadıgını sende biliyorsun
taşsınlar ya bu kadar takılma var ki taşıyor beden büyüt ya da
bazıları estetik yapıp senin duruma gelmek istiyor kıymetini bil
Daha büyüğünü bulamıyorsan ölçü kaç merak ediyor insan...
Av sezonu açılmış biz soru sorarız 3 kişi anca yazar şu soruya sayfalarca yorum gelir
O kadar büyük oldukları için yapabileceğin tek şey ameliyat olup küçültmek olucak, benim başka bi fikrim yok.
Kilolu musun yoksa goguslerin mi daha buuuk vucuduna gore
Yok değilim sadece yediğim her şey göğüslerime gidiyor yoksa belim ince gayet fitim
Belki agri falan yapiyodur ama asiri dikkat cekiyosundur olaya guzel yanindan bak
Gizli Üye ne güzel işte büyük memeli kadın candır kaç beden memelerın
Keyif mi alıyorsunuz sazan avından?
Neyse, bayan arkadaşlar ne yapacağınızı söyler, ben hiç sütyen kullanmadım.
daha büyük beden sütyen kullanın başka seçeneğiniz yok gibi
demek kiii kendine göre sütyen yaptırmanın zamanı gelmiş
Göğüs küçültme ameliyatı düşünebilirsin
Aşırı buyuk bir sorun😂 Git bedenini al o zaman.
Boy. kilon oranından dolayidir
Küçült ameliyatla eğer çok buyuklerse
Yanlış sutyen kullanıyorsun çünkü.
Göğüs küçültme yaptır
internetten al daha buyugunu
O zaman daha büyük beden alıcaksın
Kurban bayramı geliyor hakkı abi.
napalım 2 sütyen kullan :D
Su yorumu yazan kişi bna yazar mısın 🤝🤝🤝🖐️🖐️😂😂
@Ntcn_488 niye :D
Yaz işte 🤝🤝✅✅
Bekliyorum 😂😂✅✅
Internetten daha büyük cup al
Kupa mı alsın?🙄🤔
@mrfatbee of şakadir inşallah. Cinselliğe bu kadar meraklı olup Cup ne bilmemek de neyse
Şaka tabiiki yaaa...👍☺Bilmediğimiz 5 vakit namaz dicem ama onu da biliyoz.
Kaç beden ki. Adana karpuzu kadar var herhalde
küçültme ameliyatı yaptır.
uçları ne renk
Pembe
görmek isterdim
Japon yapıştırıcısı ile yapıştır.
Ağzını mı
Hayır bu soruyu yazan parmaklarını ve sorunun konusu sarkıntılarını yapıştır. 👌🏻
Tamam şimdi sen istiyorsun diye yapıştırıcam
Ok
Kilo ver
Göğüsleri büyük olan herkes kilolu mu oluyor cahil arkadaşım benim
Daha büyüğünü kullan
Bulamıyorum
Neymiş böyle maşallah
Daha buyuk al ozman sjjs
Abi 90 beden bile zor bulunuyorken nası daha büyüğünü alabilirim
Ciddimisn ya trol bence ya nasil o kadar buyuk
Bende inanamıyorum bazen şaka gibi geliyo
Okeyy