Midem cok agriyo acayip mideme vuruyo üzüntü ve stres. Ve afedersiniz ishal oluyorum. Mesela 2020 de calisiyodum is ortamini sevmiyodum hep stresliydim ve hep öyle oluyodu sonra ciktim. Dün ögrendim ki sevdigim adam 1.5 senedir döner diye bekledigim adam nisanlanmis. Foto paylasip altina bir ömür yazmis instaya. Benimde hikayelerime bakiyor whatsappta numaram kayitli. Iğrenç midesiz. Her kadina kör olup silmesi gerekirdi. Yemin ederim kusucam igreniyorum çok sevdim evlilik konustuk umut verdi hic mi vicdani sizlamiyor? Ve bunu dine cok bagli adamim diyen adam yapti. ALLAHA Havale ediyorum. Insanin hicmi cigeri vicdani sizlamaz bu kizin bana duygusu var bari siliyim umudu bitsin diye. Hadi nisanlandin hala ne fotoma hikayene bakuyorsun pislik.
Midem cokk agriyor. Neden hemen mideme vuruyor? Napabilirin bunun icun
Midem cokk agriyor. Neden hemen mideme vuruyor? Napabilirin bunun icun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
üzüntü mideye vurur normal hassas biriysen daha çk etkiler. yapabileceğin tek şey ssana stres yaratan herkesten herşeyden uzaklaşmak. uzaklaşman mümkün değilsede takmamayı öğrenmek.
Evet cok hasasim duygusalim. cigerim yandi naoacam inan bilmiyorum
çok iyi anlıyorum seni bana da oluyor aynısı. ne yapacam dersin çok da yapacak bişey yok aslında mecburen katlanacan o acıya. 1.5 sene beklemek yerine çoktan vazgeçmen gerekirdi. 6 ay siz olmadan yapabilen bir insan evladıyla zaten hiç olmaması gerek
Aynen haklisin ama ilk defa asik oldum ve oda seviyor gibiydi nebileyim kapildim. belki imkansiziz diye yazmiyor numaram. hala kayutlu sonucta diyodum. Safdim. kaptirdim kendimk
valla bende 20 sene önceki bakkalın numarası bile duruyor. kadınlar bu olaya nedne takık bilemiyorum numrayı silmemiş olması hiçbir şey ifade etmez. neden imkansızdınız ayrıca?
Iyide bakkal ile ben ayni degiliz bizim aramizda bisey vardi hikYelerime bakiyodu duygularimi biliyo ve nisanli beni silmiyo bu nasil sacma bisey
Imkansizdik cunku ozelden yazim tkp attim
Midenin en büyü düşmanı strestir. Mide koruyucu veya anti asit al.
Kendinden gecmez mi
Stres olduğu sürece geçmiyor
Huzursuz bağırsak sendromu.
Çare secita
Bende sinirden 1 ay ishal olmuştum durum psikolojik