Benim kendimi bildim bileli sol meme ucum hep yarıktı, internette emzirme ile ilgili şeyler çıkıyor ama ben hiç emzirmedim, neden sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
meme ucu yarik nedir ya ilk defa duyuyom. Biz erkeklerde de olabiliyordur herhalde, bizde de meme var neticede...
Normal meme ucu yuvarlak ve yuvarlaklığın ortasında bir delik var ufak sütün çıkabilmesi için o yarıklıkta o yok o delik açık diyetim. Meme ucu bir dudak şeklinde diyeyim. Sağdan sola yarık dudak gibi.
Allah Allah, ilgincmis valla ne bilim simdi dusunce olarak hayal edince gordun mu bilemedim gormusumdur belki...
Normalde emziren kadınlarda olan bir şeydir bu meme ucunun yarılması ama ben hiç emzirmedim ona rağmen olması garip geliyor.
Bi bakayim bari nasil bir seymis bu merak ettim
Hayır.
sana demedim, internetten baktim bile...
eski sevgilimin memesinin iki ucu da öyleydi hatta çocuk mu doğurdun naptın dedim diye 2 ay engellemişti şaka yapmıştım oysa ki
Şaka yapılacak bir durum değil ama, görünüş olarak hoş değil ve sebebini bilmemek korkutuyor. Çünkü emziren kadınlarda olabilen bir şey emzimemene rağmen oluyor. Hoş bir durum değil.
bana çirkin gelmemişti ya ama ilk gördüğümde şaşırıp araştırıp sonra korkmustum ulan acaba mı demiştim. Tabi yine de sonuçta senin bir parçan öncelik senin beğenip beğenmemen tıbbi bir çözümü vardır belki
Normalden farklı olması korkutuyor insanı, meme kanserinde de görülebilen bir şey çünkü bu.
meme kanserinde de görülen bir şeyse doktora gitsene en azından o konuda için rahatlar
Gittim, bu hafta muayene olacağım.
umarım sağlığın yerinde çıkar geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Hep mi böyleydi yeni mi oldu
Kendimi bildim bileli böyleydi
Genetik bir rahatsızlık olabilir belkide
Kist ağrın filan yok heralde
Genetik değil, ağrı ve kist yok sık sık kontrol ediyorum.
İltihap sonucu olur diyor
Bu hafta muayene olacağım uzun süredir sorun ettiğim bir şey, umarım ciddi bir şey yoktur tek isteğim bu.
Yarık derken o nasıl oluyor
Normal meme ucu gibi değil, sağdan sola çizik açık ucu. Normal meme ucu yuvarlak ve bir nokta gibi bir açıklık olu süt gelmesi için bende o nokta yok onun yerine sağdan sola bir açıklık var
İlk defa duydum tırnağın ile yarıp elledin mi hiç
Hayır hiç dokunmadım.
Normalde emziren kadınlarda olağan bir şey ama ben emzirmedim hiç.
Aşırı ilginç doktora gittin mi hiç diyecem ufak sorun herhalde
Gittim muayene bu hafta
Geçmiş olsun ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum sol göğüs genelde kalbe yakın oluyor kızlarda sağa göre daha büyük oluyor görünüyor. Onla bir ilgisi var mı acaba
Hiçbir bilgim yok, muayene gideceğim o zaman neymiş ne değilmiş çıkacak inşallah.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Yapısal bir durum daha öncede denk geldim
Hımm, çözümü vsr mı bildiğin?
maalesef bilmiyorum ama estetik operasyon dur muhtemelen
Anladım, teşekkürler.
Rica ederim
Kanka genetiktir annene falan çekmişsindiirr
Genetik değil.
Başka türlü emzirmediysen de nolcak kanki
Bilmiyorum.
Neyse sağlıklı ol daa
İnşallah
Büyük mü bari ya 😂
Neden soruyorsun
Merak ettim öyle ya nolcak kiii
Ok
Söylemeyecek misiinn
Büyük değil o kadar neden merak ediyorsun ki?
Memeye ilgim merakım var