Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
06
Gizli Üye
1 ay
meme ucu yarik nedir ya ilk defa duyuyom. Biz erkeklerde de olabiliyordur herhalde, bizde de meme var neticede...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Normal meme ucu yuvarlak ve yuvarlaklığın ortasında bir delik var ufak sütün çıkabilmesi için o yarıklıkta o yok o delik açık diyetim. Meme ucu bir dudak şeklinde diyeyim. Sağdan sola yarık dudak gibi.
Görüş sahibi
1 ay
Allah Allah, ilgincmis valla ne bilim simdi dusunce olarak hayal edince gordun mu bilemedim gormusumdur belki...
Soran
1 ay
Normalde emziren kadınlarda olan bir şeydir bu meme ucunun yarılması ama ben hiç emzirmedim ona rağmen olması garip geliyor.
eski sevgilimin memesinin iki ucu da öyleydi hatta çocuk mu doğurdun naptın dedim diye 2 ay engellemişti şaka yapmıştım oysa ki
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Şaka yapılacak bir durum değil ama, görünüş olarak hoş değil ve sebebini bilmemek korkutuyor. Çünkü emziren kadınlarda olabilen bir şey emzimemene rağmen oluyor. Hoş bir durum değil.
bana çirkin gelmemişti ya ama ilk gördüğümde şaşırıp araştırıp sonra korkmustum ulan acaba mı demiştim. Tabi yine de sonuçta senin bir parçan öncelik senin beğenip beğenmemen tıbbi bir çözümü vardır belki
Soran
1 ay
Normalden farklı olması korkutuyor insanı, meme kanserinde de görülebilen bir şey çünkü bu.
Bu hafta muayene olacağım uzun süredir sorun ettiğim bir şey, umarım ciddi bir şey yoktur tek isteğim bu.
Kaphiedral | Sağlık & Diyet konusunda 52 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Yarık derken o nasıl oluyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Normal meme ucu gibi değil, sağdan sola çizik açık ucu. Normal meme ucu yuvarlak ve bir nokta gibi bir açıklık olu süt gelmesi için bende o nokta yok onun yerine sağdan sola bir açıklık var
Geçmiş olsun ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum sol göğüs genelde kalbe yakın oluyor kızlarda sağa göre daha büyük oluyor görünüyor. Onla bir ilgisi var mı acaba
Soran
1 ay
Hiçbir bilgim yok, muayene gideceğim o zaman neymiş ne değilmiş çıkacak inşallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
06meme ucu yarik nedir ya ilk defa duyuyom. Biz erkeklerde de olabiliyordur herhalde, bizde de meme var neticede...
Normal meme ucu yuvarlak ve yuvarlaklığın ortasında bir delik var ufak sütün çıkabilmesi için o yarıklıkta o yok o delik açık diyetim. Meme ucu bir dudak şeklinde diyeyim. Sağdan sola yarık dudak gibi.
Allah Allah, ilgincmis valla ne bilim simdi dusunce olarak hayal edince gordun mu bilemedim gormusumdur belki...
Normalde emziren kadınlarda olan bir şeydir bu meme ucunun yarılması ama ben hiç emzirmedim ona rağmen olması garip geliyor.
Bi bakayim bari nasil bir seymis bu merak ettim
Hayır.
sana demedim, internetten baktim bile...
eski sevgilimin memesinin iki ucu da öyleydi hatta çocuk mu doğurdun naptın dedim diye 2 ay engellemişti şaka yapmıştım oysa ki
Şaka yapılacak bir durum değil ama, görünüş olarak hoş değil ve sebebini bilmemek korkutuyor. Çünkü emziren kadınlarda olabilen bir şey emzimemene rağmen oluyor. Hoş bir durum değil.
bana çirkin gelmemişti ya ama ilk gördüğümde şaşırıp araştırıp sonra korkmustum ulan acaba mı demiştim. Tabi yine de sonuçta senin bir parçan öncelik senin beğenip beğenmemen tıbbi bir çözümü vardır belki
Normalden farklı olması korkutuyor insanı, meme kanserinde de görülebilen bir şey çünkü bu.
meme kanserinde de görülen bir şeyse doktora gitsene en azından o konuda için rahatlar
Gittim, bu hafta muayene olacağım.
umarım sağlığın yerinde çıkar geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Hep mi böyleydi yeni mi oldu
Kendimi bildim bileli böyleydi
Genetik bir rahatsızlık olabilir belkide
Kist ağrın filan yok heralde
Genetik değil, ağrı ve kist yok sık sık kontrol ediyorum.
İltihap sonucu olur diyor
Bu hafta muayene olacağım uzun süredir sorun ettiğim bir şey, umarım ciddi bir şey yoktur tek isteğim bu.
Yarık derken o nasıl oluyor
Normal meme ucu gibi değil, sağdan sola çizik açık ucu. Normal meme ucu yuvarlak ve bir nokta gibi bir açıklık olu süt gelmesi için bende o nokta yok onun yerine sağdan sola bir açıklık var
İlk defa duydum tırnağın ile yarıp elledin mi hiç
Hayır hiç dokunmadım.
Normalde emziren kadınlarda olağan bir şey ama ben emzirmedim hiç.
Aşırı ilginç doktora gittin mi hiç diyecem ufak sorun herhalde
Gittim muayene bu hafta
Geçmiş olsun ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum sol göğüs genelde kalbe yakın oluyor kızlarda sağa göre daha büyük oluyor görünüyor. Onla bir ilgisi var mı acaba
Hiçbir bilgim yok, muayene gideceğim o zaman neymiş ne değilmiş çıkacak inşallah.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Yapısal bir durum daha öncede denk geldim
Hımm, çözümü vsr mı bildiğin?
maalesef bilmiyorum ama estetik operasyon dur muhtemelen
Anladım, teşekkürler.
Rica ederim
Kanka genetiktir annene falan çekmişsindiirr
Genetik değil.
Başka türlü emzirmediysen de nolcak kanki
Bilmiyorum.
Neyse sağlıklı ol daa
İnşallah
Büyük mü bari ya 😂
Neden soruyorsun
Merak ettim öyle ya nolcak kiii
Ok
Söylemeyecek misiinn
Büyük değil o kadar neden merak ediyorsun ki?
Memeye ilgim merakım var