Sağlık & Diyet 1 ay Rahatlama çayı var mı arkadaşlar? izmirli_beyy Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 00 Mesela gün içi yoğun geçtiği için böyle rahatlamak istiyoruz onun için bir çay var mi arkadaşlar Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Rahatlama çayı var mı arkadaşlar? 42 Görüşünü yaz
SaklıTutkular | Sağlık & Diyet konusunda 124 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Kızlar Bir Adım Öne Rezene çayı sakinleştiriyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler kardeşim araştıracağım
Damlapol Xper 4 1 ay Melisa çayı: Gün içinde çok yoruluyorsan ve buna rağmen uyuyamıyorsan yani sabah kalktığında bile uykusuzluk çekiyorsan içebilirsin. Rezene çayı: Kafa dinginliği , rahatlığı için ve ayrıca sinirli olduğun zamanlarda içebilirsin. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi izmirli_beyy 1 ay Gün içi bazen yoruluyorum ama o kadar çok değil uykusuzluk sorunum yok izmirli_beyy 1 ay Kardeşim Damlapol 1 ay Abicim Rezene tam sana göre. Rahatlatır. Sormak istediğin başka bir şey olursa çaylarla ilgili yazabilirsin. Hepsini Göster Daha Az Göster izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler kardeşim aklıma takılan birsey olursa gönül rahatlığıyla sorarım kardeşim tekrardan teşekkür ederim
kapalicocuk Xper 5 1 ay Papatya çayı da iyi deniliyor, denenebilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum izmirli_beyy 1 ay Rezene mis abi
jandi549 | Sağlık & Diyet konusunda 138 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Rezene çayı var çok iyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler kardeşim
HinchAmarillo | Sağlık & Diyet konusunda 2,1b görüş paylaştı. Master 1 ay relax var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler kardeşim araştıracağım
QUEENinTheNorthh Xper 5 1 ay bira iç Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum izmirli_beyy 1 ay Alkol kullanmıyorum hanımefendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42Kızlar Bir Adım Öne
Rezene çayı sakinleştiriyor.
Teşekkürler kardeşim araştıracağım
Melisa çayı: Gün içinde çok yoruluyorsan ve buna rağmen uyuyamıyorsan yani sabah kalktığında bile uykusuzluk çekiyorsan içebilirsin.
Rezene çayı: Kafa dinginliği , rahatlığı için ve ayrıca sinirli olduğun zamanlarda içebilirsin.
Gün içi bazen yoruluyorum ama o kadar çok değil uykusuzluk sorunum yok
Kardeşim
Abicim Rezene tam sana göre. Rahatlatır. Sormak istediğin başka bir şey olursa çaylarla ilgili yazabilirsin.
Teşekkürler kardeşim aklıma takılan birsey olursa gönül rahatlığıyla sorarım kardeşim tekrardan teşekkür ederim
Papatya çayı da iyi deniliyor, denenebilir.
Rezene mis abi
Rezene çayı var çok iyi
Teşekkürler kardeşim
relax var
Teşekkürler kardeşim araştıracağım
bira iç
Alkol kullanmıyorum hanımefendi