Lens takamıyorum?

bende de geçenlerde yanma başladı, aynadan baktığımda baya kılcallanmıştı falan. gözüm dinlensin diye yaklaşık 5 gündür takmıyorum. kör gibiyim çok zor takmamak ama sanırım sağlıklı olan bu. gözlüğün varsa biraz gözlüğe geçip gözünü dinlendir
Mikrop kapmış diyenler var ama lensi takınca oluyor bu sadece takmadıgımda gözümde hiçbir şikayet yok. Gözümde alerji oluştuğunu dusunuyorum doktora da gidesim yok hiç mümkün oldugunca lens takmamaya calısıp düzelmesini beklıyorum ben de
Aynısını bende bugün yaşadım sol lensi taktıktan sonra yanmaya başladı gözüm dışarı çıkınca geçer dedim önemsemedim ama dışarıda da zulüm etti sinirlenip 2 çifti çıkarıp yere attım
Valla zulum gibi bir şey hiç böyle bir şey yaşamıyodum bende belki bahardan dolayı olabilir polenlerden dolayı
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bende kullanıyorum kuruşluk var
Geçmiş olsun.
Takarsin
Doktora git mikrop kapmış gözün
Mikrop kapsa gözümde kızarma akıntı vs olur ve lens takmadıgım zamanda da yanma olur sadece lensi takınca oluyor çıkardıgımda olmuuyo bi sıkıntı gozumde
Keske randevu alıp gidebilsem ülke şartları o kadar kotu ki randevu bile yok 🥲özel hastaneye de gidecek para yok
boş ver takma be
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş