Sağlık Kedi tüyünü yanlışlıkla yutmak zarar verir mi? rosealmdt Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kedimini tüyü tökülüyor. Yanlışlıka yutsam bir zararı olur mu?Kediyi yeni sahiplendik o yüzdün pek anlamıyorum Kedi tüyünü yanlışlıkla yutmak zarar verir mi? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl aşılarını yaptırırsan bir şey olmaz parazit aşılarını aksatma 0 1 Yorumla rosealmdt +1 yıl Teşekkürler Yorumla
YasminBasak Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl alerjin varsa geberebilirsin yoksa yutabilirsin sıkıntı değil, benim evde 7 kedim var hepsinin tüyünün tadı farklı artık ayırt edebilecek duruma geldim. not: hala yaşıyorum, iyi akşamlar. 0 0 Yorumla
UtangaçBirKız096 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl dikkat et aşılarını yaptır hiç bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aşılarını yaptırırsan bir şey olmaz parazit aşılarını aksatma
Teşekkürler
alerjin varsa geberebilirsin yoksa yutabilirsin sıkıntı değil, benim evde 7 kedim var hepsinin tüyünün tadı farklı artık ayırt edebilecek duruma geldim. not: hala yaşıyorum, iyi akşamlar.
dikkat et aşılarını yaptır hiç bir şey olmaz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!