Bugün sağlıklı olabilirsiniz ama yarın sizin de hormonal dengeniz bozulabilir. Dalga geçmeyelim lütfen
Testesteron hormonu yüksek olan var mı?
Bugün sağlıklı olabilirsiniz ama yarın sizin de hormonal dengeniz bozulabilir. Dalga geçmeyelim lütfen
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Testesteron ve ya östrojen hormonu zaman zaman hem erkek hem de kadında artış gösterebilir örneğin şu an popüler olan vücut geliştiriciler kendine testesteron iğneleri vururken östrojenler de artıyor ancak bunu dengelemek için haplar var doktor bununla ilgili gerektiğinde ilaç yazar zaten sorun yoktur. Cinsel istek artışı ile ilgisi olmaz, endişelenmene gerek yok.
Ekşi sözlükte öyle yazmışlar
beyaz tenliyim ve tüylerim sarı benim yüzümde de tüylenme var ama erkek kılı gibi değil çok ince telli ama çıkıyo baya benim tek problemim bu başka sorunlar yaşamadım
Cevap
7Cevap
Benim yüzümde ve vücudumda da tüylenmezler mevcut ve psikolojim bozuldu iğneli epilasyonu nerede yaptırdnız öğrenebilir miyim lütfen düzgün yer arıyorum ama daha bulamadım
Nerede ikamet ediyorsunuz?
Antalya ve Ankara
Maalesef benim gittiğim yer Marmara bölgesinde. Size uzak.
Yinede teşekkürler
Benimde öyle testesteron hormonum sınırdan çıkmış durmadan kıl çıkıyor her yerden
Yüz boyun için ne epilasyonu yaptırdın
Ne kadar tuttu toplam
Boynumda yoktu, yüzümde vardı benim çene ve yanaklarda
İğneli epilasyon yaptırdım. Tur olarak yapılıyor ve ücret dakika olarak alınıyor. Benim gittiğim dönemde dakikası 5₺ idi, şimdi 7₺
Benim yüzümde şu an 1 tane bile yok, hemen hemen 7-8saatlik işlem var desem yalan olmaz.
8 saat üzerinden hesaplarsam 8.60=420 dakikalık işlem var demektir ve 5₺ dakikası; ortalama 2100₺ tutmuş oluyor.
8 saatlik işlemi de 4-5 ayda yaptırdım ve 5 ayda hiç kıl kalmadı. 1 sene geçti çıkmıyor da. Hormon tedavisi bile alsam bir daha alınan kökten çıkmayacak ömür boyu. Tavsiye ederim.
Lazere gitmeyin sakın, daha da artar yüzünüzü sarar kıllar, gittiğim yere lazer mağduru bir sürü kadın geliyor sohbet ediyoruz. İğneli yaptırın, hem daha sağlıklı hem de garanti olsun.
Saç dökülmesine bata etkili testosteron yüksek olmasi
Buz lazer mi iyi iğneli mi sence yüz için
İğneli kesinlikle, yüze asla lazer epilasyon yapılmaz. Yüze sadece iğneli yapılır.
erkek mi oluyon knka sdfdsf
Ne mal insansınız ya.. kadında ve erkekte karşı cinsin hormonları var. Sadece düzeyleri farklı. Her kadında erkeklik hormonu olan testesteron var, sadece erkekler kadar yüksek değil. Benim de sınırda çıktı. Sizde de kadınlık hormonu var her erkekte olduğu gibi. Kadın mı oluyorsunuz? Ne Ap. tal insansınız ya
Hemen feminist duyguları kabardı tavus kuşu gibi hemen bir savunmaya geç zaten
Ya hala sala. klık yapıyorsunuz ya.. feminizm ile bunun ne ilgisi var? Ben sizin cehaletinize, cahilliğinize istinaden yapıyorum bu yorumu
Cidden malsınız
Şaka ile normal bir yorumu ayırmaktan aciz olup hakaret etmek sizi yüceltiyor snaırım.
Sağlıkta ne şakası pardon? Cehalet akıyor komple
tamam ya sensin en bilgili en okumuş en kültürlü en harika sensin okey.
OKAY
Normal seviyede
bazıları oylr
sakallı kadın wrdı mesela
libidom yuksek olur mu
hiç ölçturmedim
Varrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?