Huzursuz bağırsak sendromu?

Arkadaşlar öncelikle buraya yazacağına doktora git doktora demeyin çünkü tam bir haftadır hiç bir hastanede randevu yok acile gittim ilaç verdi ama geçirmedi. Arkadaşlar sanirim huzursuz bağırsak sendromuna sahibim karnımda gaz sıkışıyor ve çok ağrıyor yapıyor. Doktora gidemiyorum zor durumdayım ne yapabilirim. Sürekli karnımda gaz var ve utanarak söylüyorum sürekli gaz çıkarma isteğim oluyor. Bıktım gerçekten acil doktoru antibiyotik hap verdi iki tane ama geçirmedi hatta karın ağrılarım dahada arttı. Günlük hayatımı olumsuz etkiliyor. Bir gün bir yerde rezil olucam diye korkuyorum. Dalga geçmeyin :)
Güncellemeler
+1 yıl
Poğaça ayran sabah favori yiyeceklerim. Ayran sorun olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bel ki aynı sorunları yaşayanlar ve benim gibi zor durumda olanlar diye yazmak istedim. Bir kaç gündür yegidim ve içtiğim şeylere dikkat ediyorum düzelmeye başladım şu an daha iyim. Yaklaşık 3 gündür çay, kola, kahve, yağlı şeyler, peynir gibi hiç bir şey tüketmedim. Eskisine göre daha iyim. Dün unutup yağda kızarmış hamur yedim biraz rahatsız etti sadece bu gün. Allah şifa versin herkese.
Huzursuz bağırsak sendromu?