Sağlık Basura en etkili krem hangisi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doktor bi tane yazdı7. Günüm ama çok yavaş ilerliyor iyileşmem Daha güçlü bir şey var mi Basura en etkili krem hangisi? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Çokdiplomalıcahil Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 59% +1 yıl Glyvenol kullandı bir yakınım memnundu.Kullanmadıysanız bir deneyin, baharat özellikle acı biber, karabiber tüketmeyin bir süre. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doktor da bu kremi yazdı ama çok yavaş etki veriyor Çok geç iyileşiyorum Yorumla Çokdiplomalıcahil +1 yıl Sıkıntılı bir süreç mutlaka biraz sabredin. Geçmiş olsun. Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Lazerle tedavisi var 3 sene oldu olali kurtuldum beladan 🤠 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ona da pek güvenmiyorum Yorumla Anibalcortes +1 yıl Guvenmedigin konu ne tam olarak 3 sene oldu olali cikmadi basur tekrar hem anal fissur de vardi ve basur son evredeydi kurtuldum Yorumla Anibalcortes +1 yıl Ayni gun evine isine gidebilirsin üstelik Yorumla Soran +1 yıl Yakarlar totişimi falan oturamam sonra Yorumla Anibalcortes +1 yıl Oturabiliyosun bunda 🙄 Yorumla Anibalcortes +1 yıl Damari buzüşturuyo yakma gibi degil Yorumla Anibalcortes +1 yıl Ben doktoru uzun zamandir takio ediyodum En son ameliyat olmak icin ne zaman karat verdim biliyomusun? Yorumla Anibalcortes +1 yıl Gece isten ciktim eve gitttim gec 4 de yattim saat 5 de sışmis basur agrisi ile uyandim dedim yeter artik olucan bu ameliyati Yorumla Soran +1 yıl Aa öyleyse tamamKrem bitsin inşallah geçerAllah korusun geçmezse ameliyat olurum Yorumla Anibalcortes +1 yıl Ol tabi çekilir dert degil krem falan gecici çözümler Yorumla Anibalcortes +1 yıl Ha birinci evredeyse geçebiliriz benimli 4 du gecmezdi kendi kendine Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kantaron yagi kullanabilirsin. Kilcal damarlari iyi toplar. Icine yedir azar azar 0 0 Yorumla
Klarkent006 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kanka sıcak su ve sulu yemek gerisi hikaye bak bolca su iç hap krem hikaye 0 0 Yorumla
Seyga Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 40% +1 yıl Çoban çantası otu 15 gün içinde kesin çözüm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu anuse mi surcem Yorumla Seyga +1 yıl Ne alaka bir bardak sıcak suya bir tutam atıp demleyip süzüp iceceksiniz Yorumla
İbrahimAsaf Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Bitkisel dene bide erkekmi dişimi kanamalimi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanama yok Doktor erkek disi diye bir şey demedi Hemo var tek dedi Yorumla İbrahimAsaf +1 yıl Onu bilmem fazla ilerlemiş demekki Google araştır napman gerekir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Glyvenol kullandı bir yakınım memnundu.
Kullanmadıysanız bir deneyin, baharat özellikle acı biber, karabiber tüketmeyin bir süre.
Doktor da bu kremi yazdı ama çok yavaş etki veriyor
Çok geç iyileşiyorum
Sıkıntılı bir süreç mutlaka biraz sabredin. Geçmiş olsun.
Lazerle tedavisi var 3 sene oldu olali kurtuldum beladan 🤠
Ona da pek güvenmiyorum
Guvenmedigin konu ne tam olarak 3 sene oldu olali cikmadi basur tekrar hem anal fissur de vardi ve basur son evredeydi kurtuldum
Ayni gun evine isine gidebilirsin üstelik
Yakarlar totişimi falan oturamam sonra
Oturabiliyosun bunda 🙄
Damari buzüşturuyo yakma gibi degil
Ben doktoru uzun zamandir takio ediyodum
En son ameliyat olmak icin ne zaman karat verdim biliyomusun?
Gece isten ciktim eve gitttim gec 4 de yattim saat 5 de sışmis basur agrisi ile uyandim dedim yeter artik olucan bu ameliyati
Aa öyleyse tamam
Krem bitsin inşallah geçer
Allah korusun geçmezse ameliyat olurum
Ol tabi çekilir dert degil krem falan gecici çözümler
Ha birinci evredeyse geçebiliriz benimli 4 du gecmezdi kendi kendine
Kantaron yagi kullanabilirsin. Kilcal damarlari iyi toplar. Icine yedir azar azar
Kanka sıcak su ve sulu yemek gerisi hikaye bak bolca su iç hap krem hikaye
Çoban çantası otu 15 gün içinde kesin çözüm
Onu anuse mi surcem
Ne alaka bir bardak sıcak suya bir tutam atıp demleyip süzüp iceceksiniz
Bitkisel dene bide erkekmi dişimi kanamalimi
Kanama yok
Doktor erkek disi diye bir şey demedi
Hemo var tek dedi
Onu bilmem fazla ilerlemiş demekki Google araştır napman gerekir
ameliyat gerisi hikaye
sıcak suya otur
Geçmiş olsun kardeş