Biraz utanıyorum ama tatlıcı dan çıktıktan sonra tuvalet kokusunu almışlar mıdır kapı nin alttaki ufacık bildiginiz aralığından?

İçime çok kuruntu oldu şimdi kunefeci ye gitmistik kapanmasına çok az kalmıştı en son biz ve bi iki masa falan kalmıştı bende girdim tuvalete distaki kapiyida kapatmıştım da bi kadin geldi açtı dış kapıyı bakti tuvalet kapısı kapalı ama dış kapıyı açık bıraktı 🤦🏻‍♀️ ben de işimi bitirdikten sonra iki sifon çektim sabunlu bi sifondu bide işte çıktıktan sonra baktım iki görevli bide bi arkadaşları kalmış oturdum yerime bakiyodum oturarak fisfis sıkıyo alt katta olan görevlinin asılı ceketine bi yandan da öbür görevliye konusuyordu eğleniyor gibiydi işte bende biraz şüphelendim tabi koku falan mı yayıldı diye bitirdiğimiz sırada gene lavaboya girdim elimi yıkamak için o sırada da görevliler son işlerini yapıyordu etraf toplama tuvalet çöpü çıkarma falan elimi yıkarken de tuvalete doğru gene o fisfis tan sıktığını gördüm o arkadaşlarının acaba normal temizlik için mi yapıyordu yoksa koku gelebilmis olmasından dolayı mı çok utanıyorum valla öyle bişey olduysa yani sizce kapı nin o bildiğiniz alt aralığından koku yayılabilir mi? griptim bide boğazım falan ağrıyordu kokuyu almamis olmam muhtemel
Biraz utanıyorum ama tatlıcı dan çıktıktan sonra tuvalet kokusunu almışlar mıdır kapı nin alttaki ufacık bildiginiz aralığından?