Altınıza kaçırmayı kaç yaşında bıraktınız? Hiç neden olucak bir hastalık geçirdiniz mi?

Bir insanın 5 yaşına kadar altına yapması normaldir. Her yeri tuvalet olarak kullanabilir özgürdür. Ancak 5 yaşından sonra altına kaçırmak ciddi hastalıkların habercisi olabilir.
Cevap
13Cevap
Abim ablam 15 yaşına kadar yaptılar,
Ben ve kardeşim yapmadık
Biraz tembellik biraz uykuculuk
Ağır basıyor galiba bu işte
şanslısın en azından kardeşinle sen
fikrim yok
Iyyy 15 mi
@MaşaKocaAyıı Niye ıyy diyorsun başına gelebilir insanın
15 ye çokmuş resmen sidikliymişler😂
@MaşaKocaAyıı olabilir yani banada oldu
Ergenliğime kadar altimi islattim. 15-16 yasima kadar islattim.
Fake hesap 18 yaşından küçük. Bildirin siteye. @Ayşencik18 aynı foto farklı hesap.
AWK SAL ŞU SİTEYİ ABAZA TROLL BU KAÇINCI FAKE HESAPTAN İŞEME FANTEZİSİ
Kaçıncı fake hesap mı bu benim ilk heaabım ve fake değil diğer hesapları gösterirsen mutlu olurum
Bana burada aşağılık bir insan olarak hakaret ediyorsun ve o diğer bahsettiğin hesapkarı göster miyorsun akıl hastası falansın herhalde?
İftiraya devam kanıt yok peki
Birde bana küfür ediyorsun ya inanaılmaz böyle akıl hastalarıyla uğraşmam
Fake hesap 18 yaşından küçük. Bildirin siteye. @Ayşencik18 aynı foto farklı hesap.
Tam yaşımı hatırlamıyorum ama çok küçüktüm anneannem bana yeter len sıpa bir daha altına işersen büllüğünü aha bu çakmakla yakarım demişti ve bende korkudan bırakmıştım 😁bi bunu unutmam hiç 😁😁
18 yaşından itibaren alt ıslatma problemim var benim
Benim de
Hatırlamıyorum galiba en son 5 6 yaşında olmalıydı o da hastaydım
6 yaşında.
iyi erken durmuş
haha evet
Ergenliğe kadardı en son.😛😁görsel kimin öyle
bilmem
Netten caldın :))
evet rastgele seçtim bir tane
En berbatlarından :))
daha iyisini hulursan göster :)
Napcn iyisni :)) boş ver
Ben hiç yapmadım temiz çocuktum.
Hiç öyle bir sıkıntım olmadı 🙂
Gözlerim bana dava açsa yemin ederim kazanır
Fake hesap 18 yaşından küçük. Bildirin siteye.
peki neden olduğunu aöyler misin bana böyle durudk yere gizli hesaptan fake demen çok ap talca
@aysencik18 aynı foto farklı hesap. Sence?
evet eski hesabım problem?
Madem eski hesabın niye millete ilk hesabım diyorsun? Keza aynı fotoyla başka bir hesapta vardı.
B3n ilkokulda tutamayip kacirmistim 😀
Belki çiş değil başka neden
Ne anlamadım
Akıntı boialma vb
ne yaptilar la sana altina isetmisler
o ben değilim
hmm fotografini bile cektikleri icin ki kiz uyurken altina isemis olsa dagilirdi ama direk asagi dogru akmis ayakta isetip fotograf cekmisler gibi
bilemem artık
ben tahmin edebiliyorum jfjfjcndb
Bebekken falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?