Sağlık 16 yaşında birinin 1.90 boyunda olması normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 16 yaşına yeni giren birinin 1.90 boyunda olması normal mi yoksa bir hastalık falan mı? Güncellemeler+1 yıl ben değilim bir arkadaşım Güncellemeler+1 yıl Daha uzamaz yazmışsınız 3-4 ay önce 1.81 idi baya hızlı uzuyor yani 16 yaşında birinin 1.90 boyunda olması normal mi? Cevapla Fal Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Normal. Genetik özelliği bakımından olabiliyor. 14 yaşındaki öğrencim 1.80 boyunda. 2 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Normal bence çok da uzamaz zaten bu saatten sonra zaten öyle 2 metre hatta 95 bile olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3-4 ay önce 1.81 idi. Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Olabilir bence bu civarda kalırsın ayrıca uzun boylu olmak güzel bir şey Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hatsalik degil, normal boy ortalamasininn üstünde bir boyu var, okadar. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Son zamanlarda bence oldukça normalHormonlu gıdalardan kaynaklı 0 0 Yorumla
TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yanii normal bence ben de 1. sınıftayken 1.45 tim zjshjshs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal kuzenim öyle senin gibi. Cok güzel bence. Zaten buyume yavasliyor yas buyudukce korkulucak bir durum degil. Erkekler birden boy atar 0 0 Yorumla
hayalet0099 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl norml genetik bunlar benim kuzenim 14 yasinda boyu 185 0 0 Yorumla
leo91ist Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl O da bisey mi mk ben 12 yasinda 1.90 idim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sdfghj şimdi de 3 metre varsındır heralde Yorumla leo91ist +1 yıl Yok 1.94 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vardı lisedeyken öyle biri 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Uzunsun bayağı daha da uzarsın bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal. Genetik özelliği bakımından olabiliyor. 14 yaşındaki öğrencim 1.80 boyunda.
Normal bence çok da uzamaz zaten bu saatten sonra zaten öyle 2 metre hatta 95 bile olmaz
3-4 ay önce 1.81 idi.
Olabilir bence bu civarda kalırsın ayrıca uzun boylu olmak güzel bir şey
Hatsalik degil, normal boy ortalamasininn üstünde bir boyu var, okadar.
Son zamanlarda bence oldukça normal
Hormonlu gıdalardan kaynaklı
Yanii normal bence ben de 1. sınıftayken 1.45 tim zjshjshs
Normal kuzenim öyle senin gibi. Cok güzel bence. Zaten buyume yavasliyor yas buyudukce korkulucak bir durum degil. Erkekler birden boy atar
norml genetik bunlar benim kuzenim 14 yasinda boyu 185
O da bisey mi mk ben 12 yasinda 1.90 idim.
sdfghj şimdi de 3 metre varsındır heralde
Yok 1.94
Vardı lisedeyken öyle biri
Uzunsun bayağı daha da uzarsın bence.
Normaldir çok tatlı bişeysin o zman 😄
Hayır ailede uzun boylu olan var mı?
Yo normal ama devamı gelmiyebilir
İdeal
Normal
Hayır