Selam herkese iç acıcı bir konu ile gelmiş bulunmaktayim 🤗 Yukarıda gördüğünüz üzere türkiye McDonald's satıldı! 75 milyon dolar değeri olan McDonald's 54,5M $ gibi fiyata satıldı.
Son 1 yıl içinde McDonald's, Getir, Yemeksepeti gibi birçok firma satıldı ve sahipleri ülkeden tamamen çekildi. Iddialara göre McDonald's sahibi Tuncay Özilhan borsadan da paralarını çekip isvicre bankalarına yatırmış.
Unlu bir düşünür olan Sigmund Freud "Eğer fareler gemiyi terk ediyorsa o gemi su almaya başlamış, batıyordur"
Ben de büyük bir yatırımcı işletmeci olsam paramı bu ülkede tutmazdım. Tüm işleyişin bir kişinin ağzına baktığı ülkede yatırım filan olmaz, fetö damgası yapıştırıp bir sürü kişinin malına mülküne çökmeye çalıştılar. Gemi su almadı ya gemi zaten battı biz de kayıkla okyanusun ortasında kurtarılmayı bekliyoruz sadece.
bunlar turkiye bitti artik hadi gidelim niyetiyle yapilan seyler degil iktidar hicbir yatirimciya guven vermedigi icin yapilan isler su anda milyoner olsam turkiyede ev almam cunku ak parti iktidarinin kalkip da kriz var ev sahiplerinden bazilarinin evine el koyuyoruz dememesi icin bir neden yok ya da bana gicik olup buna baktik fetocuymus alin mal varligini dememesi icin… insanlar da cok mantikli ve dogru bir hareket yapiyor ve gemiyi terk ediyor gemi su almiyor, ama kimse kalmadiginda bir ise yarayacagini dusunmuyorum
Gemi suyu aldı zaten ilerisi için yapılan işler bunlar artık yatırımcılar kendilerini güvende hissetmiyorlar içinde bulunduğumuz durumun bir tık ilerisi iç karışıklık
Ben domates şu kadar olmuş Patlıcan uçmuş Arabalar fırlamış Salatalık el yakıyor Gibi saçma şeylerle ilgilenmiyorum. Alıyorum maaşımı eyalet, eyalet şehir, sehir geziyorum amerikayi ✌
Isvicredeyim burası daha kötü kurulu düzenim olmasa gelirdim palavrası atmayacağım 😂 burada enflasyon ekonomik krizin "k" sı bile yok! 10 numara yaşam koşullar + inanılmaz bir alım gücü var. Anlatsam inanmazsınız 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Geminin varacağını geçen seneden tahmin edip isvicreye yerleştim bile 😎 kalanlar düşünsün artık 😉