Eğitim araştırma hastenesinde ilkkez kürtaj olucam anestezi ya da başka bir uyuşturma yönetimi kullanılıyor mu kullanılıyorsa da çok ağrılı bir işlem mi Kızlar Bir Adım Öne
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bile bile cana mı kıyacaksın, Bakamayacaksan doğur durumu iyi olan bir aileye ver
Kürtaj ne demek biliyorsun demi, O çocuğu ne şekilde alıyorlar biliyorsun demi
Çocuğun kolunu bacağını kesip alacaklar sen de öylece hayatına devam mı edeceksin, hiçbir şey olmamış gibi, her şey yolundaymış gibi, Peki ileride hiç mi aklına gelmeyecek, Çocuk kazara bile olmuş olsa sonuçta bebek oluşmuş, Kanunen 10 haftaya kadar izin verilmesi vicdanını rahatlatmak için yeterli olacak mı, Eve gelip gündelik işlerini yapabilecek misin en önemlisi gece yastığa kafanı koyduğunda rahat uyuyabilecek misin, Youtube da kürtaj simülasyon videosu var bi izle bence, Çocuk kurtulmak için nasıl içeriye doğru kaçıyor ama bilmiyor ki kurtulamayacak
Farkındayım izledimde şu an sadece bir kan pihtisi kolu bacağı hiç bisy yok bu deidgn olay 10 hafta sonra gövde kol bacak kalp atışı oluyo
Bilmiyorum ben yine de doğru bulmuyorum, Söylediklerim biraz ağır olabilir amacım kimseyi kırmak değil ama sonuçta ortada oluşmuş bi bebek var bir günlük bile olsa başlamış bir hayatı bitirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum
Öyle yapana kadar doğur birine ver, Maddi durumu çok çok iyi olupta çocuk sahibi olamayan tonla aile var, Mesela benim dayım almanya da yaşıyordu çocuğu olmuyodu kız kardeşinin oğlunu aldı çocuğa antalya da daire kaldı nerden baksan bir trilyon hem belki size de destek olurlar
Tamam bu da doğru bişey değil ama kötünün iyisi, Vücudunu düşünüyor olabilirsin ya da doğumdan korkuyor olabilirsin ama o sabinin ne günahı var ki bence bu konuda pozitif düşün
Maddiyat deyil mesele yaşım ve 2 cocogumun olması dogurudgum çocuğu başkasına veremem o akdar acı çekip şuanda vicdan yapıp ultranson görüntüsüne bile bakmadım
Bak ışte vicdan yaptım diyosun gel vazgeç bu işten, 2 çocuğun varmış 3 olur bu sabinin günahı ne
Doğurduğum çocuğu başkasına veremem o kadar acı çekiyorum diyorsun o çocuğun çekeceği acı ne olacak, İnsan evladına kıyar mi hiç
Bak ben öyle çok dindar bi adam değilim ama böyle şeye inanırım eğer öyle bişey yaparsan hiçbir zaman işin rast gitmez, İki tarafta da iki yakan bi araya gelmez, Ömrün boyunca boynunda o acıyla ve suçla dolaşırsın sakın yapma öyle bişey, Bırak yaşasın sabi
Çocuk ana rahmine düştüğü andan itibaren bir canlı oluşmaya başlıyor ve canlanıyor sen ne dersen de anca vicdanını rahatlatmaya çalışırsın, Ben bir erkek olarak karım dese ki kürtaj yaptiralim o kadınla evliliğe devam edip etmemeyi ciddi ciddi düşünürdüm çünkü ben hayvana bile kıyıpta canını acıtamam
Ayrıca senin sağlığın için de çok faydalı bişey değil kürtaj
Ben diyeceğimi dedim o kadar dil döktüm ama sen bu karardan vazgeçene kadar vicdanım rahat olmayacak, Umarım sonuç negatif olursa bundan haberim olmaz çünkü ben aşırı üzülürüm ve günlerce kendime gelemem, Hep o çocuğu düşünürüm, Rüyalarıma girer geceleri..
İki tane çocuğunun yüzüne bakarken hiç üzülmeyecek misin onu da düşün
En çok bebek için üzülen sizsiniz kalbinin attığını öğrendim ve aldıramadim
Bunu duyduğuma çok sevindim, Gerçekten çok doğru bi karar vermişsin, O çocuk adına sana teşekkür ederim, Ben hiç dayanamıyorum böyle şeylere, Şu an bekarim ama ileride eşim böyle bişey istese asla kabul etmezdim, O çocuğun vebali beni ömür boyu bırakmazdı
Aslında çok kararlıydım gün falan aldım gidicegim gün vaz geçtim kontrol kalp atışının olduğunu duydugumdan beri aşırı hzuursuzdum kalp atmaz diye kendimi susturuyodum ama atabiliyomus vicdanım inanılmaz rahat ama mantığımla savaş icerisindeyim hala kabullenemiyorum
Bence vicdanın doğru olanı yaptı, Zamanla kabulleneceksin merak etme
Kabullenemeyecek bişey yok, O senin düşmanın değil evladın, Doğduğu zaman ister istemez bağ oluşur bebekle aranda
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz, Aslında sana çok kizginim ama bir taraftan da bu karardan vazgeçtiğin için sempati duyuyorum
Napiyorlar acaba.. a... miniza makasi sokup cocugumu kesiyorlar
Kürtaj yasak değil mi ya?
10 haftaya kadar izin verilmiş bekarlar kimsenin imzası olmadan aldira biliyo evliler eşlerinin imzasıyla aldira biliyo
Günah ya üzüldüm
Çubuk sokuyorlar korkunc gozukuyo uzaktan
Güçlü dur üzülme senin suçun değil. Geçmiş olsun
napican vaz mi gecicen agriliysa...
Ağrısından deyil ama kalbinin atmaya başladığını öğrendim vaz gectim
Yazık çocuğa ya keşke korunsaydın
O kadar vicdan azabı çekiyorum ki ama bakicak durumda deyilim
değil
Umarım oyke olur daha şu an yeniymis gözükmedi bile 1 hafta sonra gel ozman alalım dediler devlet eğitim araştırma anestezi uygulanıyor mu bilgin var mı
anestezi olmadan operasyon mu yapılır
Bilmiyorum ki benden önce giren kadın baya bir bagris cagris acı sesi vardı dedim acaba canlı canliiimi bisy yaptılar