Bir kez başlamıştım dayanmıştım biraz , bi kaç gün sonra daha kötüleştim doysam da yedim sonra da göbeğim sarkmaya başladı ondan korkuyorum biraz eğer bir daha yaparsam nolur acaba bel yağları falan taşıcak herhalde
Birde göbek katlanması çok kötü bende 4 kat oluyo her oturduğumda dışarı vuruyo çok kötü. Çok oturduğum için de göbeğimin üzerine 4 tane çizgi var kalmış orada
Zayıflayınca gider işte o göbek ben yılların diyetcisiyim valla bak lafın gelişi söylemiyorum kendimde çok farketmesem de bakıyorum fotoğrafına bir yıl 57 kilo bilekler ince yüzüm süzülmüş s beden kıyafetler ertesi yılın 65 kilo falan sonra tekrar 59 falan bu yıl zirvedeyim oda alkol tüketiminden kaynaklı 75 kilo oldum şu an hiç verilemez gibi geliyodu 67ye düştüm hala verilemez gibi geliyo ins 56 falan olacağım bozuyorum tekrar dikkat ediyorum yine yiyorum falan derken pes etmiyorum eninde sonunda olacak Allah'ın izniyle biraz çatlak denen şeylerden vardi kaybolduğunu farkettim selülit gecmiyo sadece aşırı kahve sigara tüketiminden yoksa kilo alınırsa verilirde dert etme yeterli iste ve pes etme
En İyi Cevaplar