Tedavi olmamanın işimize geldiği rahatsızlıklar da yok değil. :)
Peki siz böyle bir kararı nasıl verirsiniz? Tedaviyi kabul edip etmemek için nasıl karar verirsiniz?

12 yıldır mide ağrısından muzdaribim. Hastaneye defalarca gittim. Sürekli ilaçla geçiştirdiler ve ilaçların hiçbir faydasını görmedim.
Bitkisel olarak tüketmediğim şey kalmadı.
Hastaneye son gidişimde endoskopi yapılması gerekiyor dendi.
Meşgul olduğum için vakit bulamadım. Okuluydu sınavıydı derken gün geçtikçe ağrılar katlandı.
Şu sıralar daha kötü. Hastaneye gider miyim bilemiyorum.
Açıkcası bazı şeylerle yüzleşmekten de korkuyor olabilirim.
Kötü bir şey olmamasını ummaktan başka çarem yok. Şu birkaç ay sonra belki yeniden sağlığımla ilgilenebilecek vakit bulabilirim...
Geçmiş olsun :/
Abi sanırım ortopediye gitsem beni bırakmazlar her yerimde bir sıkıntı var :D ama gitmiyoruz işte :)
bu arada bak Supernatural gifleri falan kullanıyorsun tekrar izleyesim geliyor yapma :D asfad
Ah Gabriel ahh. Dr seksi olayı çok fenaydı sjsnsldö
:D harika bölümdü bu
Cevap
10Cevap
Hastaysam tedavi olurum, ama insanların söylemesiyle değil, bundan rahatsız oluyorsam ya da sağlığım için kötüyse
Valla burnumdan tamamen nefes olamıyorum ama ameliyat olmak istemiyorum. O yüzden reddediyor ve nefes alamamak aşırı düşürüyor yaşam kalitesini.
Kanka düzgün bir doktor bulursan olmalısın. Benim abim ameliyat oldu burnundan, yani tam anlamıyla iyileşmedi. Gereksizdi :/
İyileşmiyor zaten etler büyüyor yine.
Yer mi yapıyor anlamadım ki :/
Şu an için yok. Umarım olmaz çünkü bana akıl ermez. Reddedebilirim de.
Sana bişey olmasın kızçe yoksa n'aparız biz 🥳
Yaa😇 sana da bi şey olmasın.😕 artık selfi çekerken çok daha dikkatli ol artist yengeçtaşım. tamam yakışıklı pozlar veriyorsun anladık ama lütfen dikkat et. Ayağın iyidir umarım.
Daha iyi daha iyi bugün biraz yokuş yukarı, biraz da yokuş aşağı yürüdüm. Baya faydası oldu. Teşekkür ederimmm ☺️
Aman aman iyi ok da sen. Şuraya bir nazar boncuğu bırakayım da bir daha nazar değip kaza geçirme 🧿🧿🧿
Yaaa 🤗🥳
🥳🥳🥳🧿🧿🧿🧿
Okb ve Anksiyete olduğumu kabul edip tedavi oluyorum 🥲🥲
Geçmiş olsun :) daha iyi olursun umarım.
Psikolojik sorunların çözümü genellikle çevresel faktörlere bağlıdır ama :) bence insanın en iyi doktoru yine kendisidir. Çözümü kendin bile bulabilirsin.
Sinuzit ameliyatı olsam fena olmaz ya doktora gitmeyi erteliyorm
Geçmiş olsun çiçek 🌸
Yirmilik yaş dişimi çektirmeyi 2 yıldır reddediyorum bakalım ne olacak...
Çok rahatsız eder, canını yakarsa çektirirsin. Bende 28 yaşımda çektirdim. 😁
Bir kaç kere fena şişti, antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama 2 yılda 2 kere antibiyotik o kadar da kötü değil... belki diş tamamen çıkınca geçer bu sancılar. Ondan bekletiyorum. 😁😁
En güzelini yapıyorsun 😁 beklet beklet
Kontrol ettirmeye korktuğum bir şey var ama inatla kaç senedir gitmiyorum. Bence hala ölmediğime göre sorun yok. 🤷♀️😊
Psikolojimiz bozuk ama böyle devam ediyoruz.. olur mu? :)
Olur olur yeriz hocam :)
Evet var. Yok sayıyorum biliyorum bunun bana geri dönüşü kötü olacak.
Şu görsel beni duygulandırdı. Supernatural aşığı insanım
Valla çok şükür yok.
Bir hastalığım olsa da direk tedavi olurum.
Çok şükür öyle bir rahatsızlığım yok
Hayır ve tedavi olmak istiyorum çok hemde
Hayır yok ne olduysa kabul ettim
Çenem ağrıyor bu kadar
Var ama rahatsızlığımın tanımı yok
Sinir hastasıyım ve ilaç kullanmayı reddediyorum.
Var yalnızlık rahatsızlığım var
Buyuk gogus hastalığı
Sigara tiryakiliği
Hayır çok şükür yok
Şu anlık yok.
Poffff hemoroid var 😢😢😢😢😢
Sinirli olmam😏
Evet var, maalesef.
Şimdilik yok🙏🏻
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?