Güncellemeler
+1 yıl
Benim gibi olan varsa diye yazıyorum Doktor gittim çene ekleminden kaynaklıymış doktor ameliyatı önermedi ya dolgu yapabilirsin ya da protez birde bol bol egzersiz yap dedi ben şimdilik egzersiz yapacam olmazsa proteze gidecem mecbur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acilen doktora görünmelisin. Ciddi bir şey olabilir. Bir arkadaşım da da vardı bu. Ameliyat olman gerekebilir.
Nasıl yani ne ameliyatı korkmaya başladım
Çene kemigi çıkmış olabilr yani ameliyat gerekebilir canım . Ciddi bir şey var demiyorum ama olabilir yani bu işler şakaya gelmez doktora görün. En doğru cevabı o verir
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum arkadaşınızın çene kısmı yamukmuydu ya da ağrıları varmıydı ondanmı ameliyat oldu?
Hayır sadece daha önceden bir kaza geçirmişti ve çenesinde sesler geliyordu ameliyat oldu mu bilmiyorum
Anladım teşekkür ederim 😇
Hastaneye git yani sağlığın için. Iyi geceler.
Öyle yapacam Hayırlı Geceler
Yok kırılmamıştır ama üst ya da alt çene problemleri çok oluyor. Doktora gitmenizi öneririm
Gidecem korkmaya başladım
Bende de öyle kıt kıt duyuluyor dimi bazen kitleniyor o zaman sakın hareket ettirme
Benim arada oluyor sonra geri geçiyor
Ben sabah kilitlendim ne zorda olsa hareket ettirdim ve çok ses geldi ondan dolayı korkmaya başladım
Öyle olunca harekey ettirme dur öyle hiç çiğneme bile bi şey 15-20 sn sonra düzeliyor
Ben direk hareket ettirdim bilmiyordum yazdığını çok dikkate alacam çok teşekkür ederim
Aynı durum bendede var küt diye ses geliyor alt çenen üst çenene göre geride mi?
Hayır. Ama sesler geliyor bu sabah öyle bir ses geldiki kırıldığını düşündüm ve biraz acıdı
Geçmiş olsun benim yaşadığım şehirde gitmediğim doktor kalmadı en son Prof. Doktora göründüm tek çare ameliyat oda biraz zor olur dedk ondanda korktum öyle kaldı
Sizede çok geçmiş olsun ya ne ameliyatı vallaha korkmaya başladım inşallah egzersiz verir ve iyileşir
Teşekkür ederim gece plağı ve egzersizler verirse faydalı olur inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun
İnşallah çok teşekkür ederim 😇
Rica ederim
Çok mu sıkıyorsun çeneni
Hayır ailemede sordum uyurken dişimi sıkıyormuyum diye hayır dediler
Normal bir durum herkeste oluyor
Sesler normal derecede olsa anlarım ama çok kötü olmaya başladı
Sakız falan çigne artarsa doktara
Hiç durmuyacam gidecem
Gittikten sonra yaz merak ettim neymiş
Hesabı silmezsem yazacam
hayır, acilen gece plağı alman lazım
Gece dişimi sıkımıyorum ki
diş idari sorumlusuyum, ben diyorsam o öyledir :) eklemin yerinden oynamış, dediğim plak ona göre yapılacak, gün içinde de takacağın plak olacak, gece için değil sadece
Çok teşekkür ederim ama bende böyle bir şey var sol tarafın çene eklemi sağ taraftaki çene eklemine göre daha şiş arada fark var bu neyden kaynaklanıyordur
Tik falan olabilir
Tik değil önceden beri vardı şimdi o ses çoğalmış.
Nasıl bir ses ki belki de ciddi bir sorundur
Bildiğin kıtlama sesi gibi
Muayene etmeden bilemem
Doktormusunuz?
Sağlıkçıyım
Böyle bir hastayla karşılaştınız mı peki?
Evet
Egzersizmi verdiler ya da ameliyatmı oldu
Şimdi böyle bilgi vermem etik olmaz sana özel bir şey söylemem gerekir
Nasıl yani
Mesleki açıdan etik olmaz genel bir şeyler söylemem diyorum
Anladım yorumunuz için teşekkür ederim 😇
Rica ederim birebir yarsımcı olmamı istersen burdayım :)
Çok ama çok teşekkür ederim 🙏😇
Rica ederim:)