Arkadaşlar ben şimdi diş teli taktırmak istiyorum ama fiyatları sizde biliyorsunuz üst dişlerde 3 tane diş yamuk altta da 3 diş yamuk sizce ne kadara takılır bilen var mı?
Ya da sadece üst çeneye taktirsam olur mu ne kadara takarlar?
Ya da sadece üst çeneye taktirsam olur mu ne kadara takarlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
8/10 bin arası taksit yapıyorlar ayda bir muayne olduğundan aydan aya ödiyebiliyosun
Ne kadara olur en fazla tek çene sizce 3.000 den başlıyormuş ama benimki o kadar yamuk değil görsel ekleyemedim xper seviyem yetmiyor
alt üst diyosun bence tam yapar muayne bedava bence bi git daha sağlıklı olur takip at istersen
Ya şimdi şöyle özele gideceğim burada devlet yapmıyor oradaki fiyatları da ben bilmiyorum
zaten devlet yapmaz özeldede dediğim gibi fiyatlar özel diş hastaneleri daha uygun oluyor sen önce muayneye gitmen lazım fiyatlarda benim dediğim gibi
Tek çene için yeni baktım 5.500 liradan başlıyormuş
gittiğinde pazarlık yaparsın il den ilede değişiyor hangi ildesin
Kahramanmaraş Afşin
oralarda biraz daha pahallı olabilir
Vazgeçtim ya zaten çok yamuk değil ben herşeyin mükemmel olmasını isteyen biriyimde o yüzden kafaya takmıştım hiç bir şey kusursuz olacak diye bir şey yok boşverdim ileride elime mesleğimi alırsam belki o zaman teşekkür ederim 😊
Takılır bence ama imkan olursa bı seferde kurtul
Yani nasıl?
15 bini geçer
Neee ama internette güncel 2022 fiyatlarında tek çene 3.000 den başlıyormuş ve benimkinde de onkadar yamukluk yok zaten ki
3 bin mi imkansız ben senler once taktirdim 10 bini geçti
Benim sadece bir dişim kotuydu ustte ona ragmen swnin 3 taneymis
Yaa o kadar çok mu ya belki yaşadığınız yer dolayısı ile öyle oldu
Ne kadar takılı kaldı kaç yıl yani bide çok saçma tek dişe 10 bin Tl
Antalyadayım yani en iyi klinige gittim ondan olabilir belki ama pahali tel imkansız uc bine yani bir dolgu yaptirmak bile ne kadar senin o baktığin 3 bin aparattir tel degildir
Aparat değil di gel yazıyordu ama bilemedim büyük ihtimal sizin yaşadığınız yer dolayısı ile öyle
hepsinde tel yazar zaten oda tel seklinde aparat
Bakın ben şöyle yazmıştım 2022 diş teli fiyatları yazmıştım ve 3.000 ve 6.000 arasında tek çene için değişiklik göstermekteymiş
Hangi şehir
Kahramanmaraş merkez değil ilçesi Afşin Kahramanmaraş Afşin yani
Özel hastane
kliniğe git sor kucuk yerlerdede ortodontist sayısi az olduğu için dahada pahali olabilir. Benimki baya oldu en iyi klinikti dişcim yurt dısından geliyordu
İnşallah dediğim gibi bir fiyat çıkar
taksit yaptırirsın bir duzenleme olur bence mesela teli 3 yıl takarsin o parayi 3 yılda odersin hemen pesin ödemezsin
3 yıl gibi bir süre olacağını zannetmiyorum yani inşallah öyle de olmaz çünkü dediğim gibi sadece üç tanesi ve o kadar yamukluk yok çok az ve taksit yapamam düzenli bir işim yok çünkü
pesin verme taksitle ver mesela sana 4 yil takilacsk der disci ama 2 yil takarsin ucretin yarisini verirsin oyle olanda var
surer diş cekilirse falan baya zaman alır benim dislerimde normalde cok az egriydi biri ustte oda gorunkuyordu bile hic belli degildi
Yaaa çok mantıklı keşke görsel ekleyebilseydim xper seviyem yetmedi bide ön dişim de bir tanesinde beyaz leke var oda geçermi tel sürecinde acaba?
telden onxe zaten dolgu vs ne eksikse her sey yapilir oyle tel takılir ama ucreti ayrı alınir
Dolguya falan gerek yok ama eğer olursa da onu devlette yaptırırım ya umarım inşallah uygun fiyata yaptırırım
Insallah git bir sor bence
Çok ağrı oluyormu? Tedavi sürecinde yeme içme nasıl oluyor
Oluyor yeme icme berbat çok ağrı olur su içsen sızlar bir sure sonra o aciya alısiyorsun aciyla yasamaya hatta tellerim cikinca garip geldi aciya alismistim
Ben ne yapıcam bilmiyorum hem fiyat konusunda
Bir git sor dis hastaneleri acıldi belki ondan ozelde fiatlar dusmustur
Umarım fiyatlar düşmüştür tek üste taktirsam yine bana yeter 4 .000 liraya takdirabilsem keşke
Sen sor
Tamam teşekkürler