Acil rica ediyorum. Ürtiker için. Butun vucudumu sardi. 2 gündür cok kötü haldeyim dayanamıyorum. Hastane hastane geziyorum. O maddeleri kullanamiyorum. Lütfen bilen biri yardımcı olsun..
Lutfen bi doktor bana icinde laktoz ve kortizon olmayan bir alerji hapı söylesin. Kac doktora gittim yok? İlaca ihtiyacımvar?
Peki tamam denicem, rupatekte laktoz yok ama kalpten söz ediyor. Sizce hangisi. Laktozlu olan zyrtec mi, yoksa rupatek mi? İkisinif farkli doktorlar verdi
Size bir şey daha sormak istiyorum. Bu hastalik arastirilsin diye hastaneye gittim. Sağlık ocaginda bir tek tsh bakilmisti düşük çıkmıştı. Doktora tiroidlere bakar mısınız dedim ve t3 t4 Ft3 yazmamış. Ft4 TSH anti TPO, ANTİ TG yazmış. Bu yazmadiklarina hic bakilmadi. Neden yazmamış? Yazdıklarından anlaşılır diye mi?
Ben hiç doktora gitmedim, tüm araştırmaları kendim yaptım akşama kadar bilgisayar karşısında çalıştığım için. En geç 1 hafta içinde cildiyeye gidip bu durumdan kesin olarak kurtuluş yollarını arayacam, nereye kadar uğraşacam bununla.
Lanet olsun 2020 yılında bir e vitamini ilacı kullandım hep ondan sonra oldu, önce tüm vücuttu ama şimdi görünmüyor sadece hafif kızarıklık oluyor kaşımazsam geçiyor, hiç doktora gitmedim ama işyeri doktoru sürekli alerji ilaçları yazıyor yetiyor ama artık pes ediyorum kesin tanı için doktora gidip bitirecem tamamen.
Lanet okumayın cok zor yasmayan anlamaz gerçekten ama okumayın. Çözümü illaki vardir. Bende yillarca egzamadan cektim ama cok minik kaldi. Sanırım Şu an sadece dayanma gucu ve sabir gerekiyor. Allah sifa versin size de gecmis olsun cok
2 yılımı aldı benden. Amerika Japonya İngiltere Fransa, gidip gezdiğim kaç ülke oldu ama o durum yüzünden 1 fotoğraf bile çekip durumlarıma atamadım halen de atamıyorum cildim kızarıyor diye. Yalnızlıkta master yapıyorum onun yüzünden.
Dun acilde ignesini yaptilar olumden döndüm doktor bir daha alma dedi bi tane hap yazmis o da kalp rahatsızlığında icilmiyormus evde farkettim icemedim
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Lutfen bi doktor bana icinde laktoz ve kortizon olmayan bir alerji hapı söylesin. Kac doktora gittim yok? İlaca ihtiyacımvar?
En İyi Cevaplar