Antidepresan hapını 1 ay kullandım bırakalı 2 gün oldu ruhsal olarak iyiyim arada sırada halsizlik oluyor yemek yiyince kendime geliyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ilaci kendin mi karar verdin biraktin, yoksa doktorunla konustun, kontrol altindami birakiyorsun?
Kendim
1 ay uzun bir süre degil, zaten antidepresan etkisini göstermesi 1 ay kadar sürüyor. Aylarca kullanmis olsan, doktor konrolünde birakman gerekirdi. Kendini iyi his ediyorsan, sorun yok.
Zaten antidepresan veya kafa yapan ilaclari en son care olarak kullanmak gerekiyor. Günlük yasamdaki problemleri ilacla cözmek cözüm olmamali.
İyi yapmışsın da diyemem kötü yapmışsın da , eğer ihtiyacın olduğunu düşünmüyorsan bırakmak lazım ama kendini iyi tanımalisin
hayır sakın doktor komtorlu olmadan bırakma ilk bir hafta iyi hissedersin sonrad daha kotu olursun
Nerden biliyorsun
kullandım bıraktım cunku
simdi daha agırını kullanıyorum
1 hafta sonramı kötü oluyorsun bıraktık tan sonra
1 hafta tahmini zaman kisiden kisiye degisir
sen yine al doktora git o azaltsın yavas yavas bırak
Belli olmaz belki tümden iyilieşmişimdir karamsar bakmamak gerekiyor mesela benjm annem 1 ay kullandı bıraktı kötü oldu sabretti 1 ay dan sonra iyileşti kişiden kişiye değişiyor sabretmek gerekiyor
sen bilirsin güzelim hayat senin
Sence iyi olurmuyum ki 1 hafta sonu kötü olmam demi 🙄🙄
ne kullanıyordun sen
askım valla ben cok kotu olmustum rahatsızlıgını bilmiyorum o yuzden bir sey demiyim kesin
Cipralex 10mg sen ne kullanıyor sun
ben fonksera 20 mg kullanıyorum
senin ilacının 20 ligi olması lazım babam kullanıyor mesela
o da ben iyiyim bırakıcam demisti eli ayagı titremeye basladı davranısı degisti
geri basladı sonra
İşte öyle şeyler geçici korkmasına gerek yok çünkü hap kandan çıkıyor da onun için 🤣🤣 merak etmeyin sadece sabredin 1 ay da bitiyor öyle şeyler
Her elim titriyor dediğine yutarsa babanın çok işi var o hapı bırakamaz her bıraktığında öyle şeyler olur sabretmesi gerekiyor ölmez güçlü olması gerekiyor
askıım bırak o zamann bu adamlae boşuna mı okuyor o kadar sene sana kafana gore bırak diye yazıyor ilacı sorumluluk sende tanımıyorum bile seni
tamam ben babama beriyim telefonu fısılda kulagına
O psikiyatrislere kalırsa seneler boyu kullandırır sonra hap kalıcı bir yan etki bıraktı mı iyice pişman olursun her şey senin bunyende beyninde bitiyot psikiyatristler insanları mahvediyor al kullan çaresine bak diyor
tamam
Tamam
Aniden kesmeyin sıkıntılarınız tekrar şiddetli bir şekilde nüksedebilir
Cipralex 10mg kullandım
Ne için kullandıniz
Depresyon
Dediğim gibi doktor kontrolünde bırakılması gereken bir ilaç sakın aniden kesmeyin
Kendini iyi hissediyorsan kullanma zaten.
Sanaeee yaarrrrrrrrrrrrrr
Neden kullanıyordun antidepresanı özel değilse
Depresyon için
Hemen kesmeseydin
Devam et