Sağlık Boyu 1.80 civarlarında olan bir erkeğin kilosu sizce kaç olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 O erkeğin normal görünmesi için sizce kaç kilo olması lazım? Güncellemeler+1 yıl Gelsin yorumlar Güncellemeler+1 yıl Güncel Boyu 1.80 civarlarında olan bir erkeğin kilosu sizce kaç olmalı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sjksjkskj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bir erkeğin boyu neyse kilosu da aynı olmalı. aşağısı zargana yukarısı da obez sınıfına giriyor 1 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 1.65 olan benim gozum yasli ama mutluluktan shshsh 1 64 Yorumla Soran +1 yıl Çok kısasın Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl ahaha ne fark ederki Yorumla hayuryok111 +1 yıl Daha çocuksun daha uzarsın merak etme 170 olursun Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 cocukmu olum universiteyede girdiik halada velet muamelesi yapiliyor ama insallah daha uzun olurum Yorumla hayuryok111 +1 yıl Kusura bakma öyle demek istemedim daha çok gençsin 😂☺️uzarsın spora git Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 ahaha sorun degil senin boyun kac bu arada Yorumla hayuryok111 +1 yıl Hiç sorma 😂155 😂 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 ahahah sen iyisin ben bir kizla konusuyorum Şu an 1,79 simdi gelde ksikanma Yorumla hayuryok111 +1 yıl Oha baya uzun kiz yaa 😂 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 cok saol ya bilmiyorduk adeta boylarimiz degisik dusmus gibi Yorumla hayuryok111 +1 yıl Yapacak bir şey yok😂 Yorumla hayuryok111 +1 yıl Bir arkdaşım vardı 25 yalanda boyu 168 takma ama artık 150 kızar 190 istiyorlar mlsf Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 yok knk merak etme o konuyu ben turkiyede yasamiyorum burdaki kizlar daha uzun ama erkekleri kisa/kizlarin boy ortalamasi 1,65 erkeklerinki 1.70 diye biliyorum Yorumla hayuryok111 +1 yıl Nerde yaşıyorsun merak ettim Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 azerbaycan Yorumla hayuryok111 +1 yıl Hmm ne güzel. Yorumla hayuryok111 +1 yıl Iyi akşamlar Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 noldu sanki memnun degimissin gibi Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 iyi aksamlar dua et benim icin boyum uasin pls Yorumla hayuryok111 +1 yıl Niye memnun olayım 😂tamam dua edrim 🌚😂 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 tamam tamam hsshhs seninde boyun aniden uzar insallah ne diyim Yorumla Soran +1 yıl Ben 1.75 im kudurun xszsdffgggh Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl yoo neden kudurayimki cok guzel boyun var umarim fizigin flnda mukemmel olur. Yorumla hayuryok111 +1 yıl Devede var boy ama eşegin arkasında gidiyor 😂😂senin boyunu asla kıskanmam inşalalh daha uzarsın Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 bak sauan beddua ettin kiza Yorumla hayuryok111 +1 yıl Bide 180 sevglsii var topuklu bile giymez bence 😂üni hangi bölüm okuyorsun merak ettim Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 oha sen baya taktin kiza ssjsjs ee senin sevgilinin boyu kac bak 1.90 deme bozusuruz nshshs Yorumla hayuryok111 +1 yıl Yok kısa niye takiyim boyu güzel bence 😂aklımı peynir ekmekle yetmediğm 190 ne yapayım 😂bence 170 iyi Yorumla hayuryok111 +1 yıl Zaten 155 boy kiloda 50 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 ashshahh 50 kgyim knk Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 sevgilinin boyu 1,70 mi oha Yorumla hayuryok111 +1 yıl Sev yok knk Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 umarim 1.80 olan bir italiona erkegiyle evlenirsin sjsjs Yorumla hayuryok111 +1 yıl Inşallah Yorumla hayuryok111 +1 yıl Her gün makarna pizza yeriz 👌😂😂 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 sen hele onlara birtane dolma yapta bak gor makarna yiyolarmi bi daha hele hele icli kofte ykmu dhshdhs Yorumla hayuryok111 +1 yıl Ben membrana bike yapmasını bile dolmayı bırak😅😂senin onların damati yaparız. Yorumla hayuryok111 +1 yıl Ama yaşın saha küçük Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 membrane ney Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 o kadarmi kucuk gozukuyom yaaa Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 beni kimin damati yapariz? Yorumla hayuryok111 +1 yıl Makarna 😂üni hangi bölüm merak ettim Yorumla hayuryok111 +1 yıl Italiyan gelin buluruz sana Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 spor unisi azerbaycan devlet beden terbiye ve idman akademisi zaten ppdaki fotoda oralarda cekilmis Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 allahim bu nasil makarna yazmak ben bunu membran diye okudum Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 yoook ya onlar cook guzel ben guzel kizlardan tirsiyorum varsa cirkin alayim zengin olani ddhd Yorumla hayuryok111 +1 yıl Anladım başarılılar Yorumla hayuryok111 +1 yıl Peki farsça biliyor musun Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 yoo ancak irana gitdim cok tatli insanlar da ne alaka Yorumla hayuryok111 +1 yıl Hiç öylesine azeriler rusça farsça inglizce iyi biriler 😂😅 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 rusca ve ingilizce okeyimde farsca bilmem ama genel olarak farsca daha kolay yani bizim dile yakin Yorumla hayuryok111 +1 yıl Evet yakın kürtçede yakın Yorumla Soran +1 yıl @GHOST-VENOM Tek bacağım kadar sonuçta ben olsam bende takardım Yorumla Soran +1 yıl @GHOST-VENOM Yediremiyor bıcırık cssdffg Yorumla hayuryok111 +1 yıl Yav niye takayım güzel boyun var ama önemli olan karakter Yorumla Soran +1 yıl @hayuryok111 Pardon tatlım yanlış anlamışım ses aşağlardan net gelmiyorda Yorumla hayuryok111 +1 yıl Aynen gelmiyordur ses dimi 😂deve gibi kiz mi olur kiz dedin tatlı olur Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl tamam bebis sinirlenme alti ustu 10 sm uzunsun. bu seni mutlu ediyorsa ne ala Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl @hayuryok111 sevdigi erkek minyon hoslaniyordur kesin ssjs Yorumla hayuryok111 +1 yıl Zaten iri erkeler severler beni valla 😂ne 190 benimle sevgli olmak istediler ama 😂 Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl Oha pedofili la bu asansor lazimmi sjsj Yorumla hayuryok111 +1 yıl Gerçekten 190 erkek boya bakmaz ama okdar uzun erkeğin yanında komik olur dimi Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl Dedigim gibi pedofili bu sjhsjs yav ben 1.65 im 1.80 birinin yaninda minnos hissediyorum sjsj Yorumla hayuryok111 +1 yıl Aynen öyle işte ☺️ Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 92% +1 yıl Max 85 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki min? Yorumla RoxanaRojin +1 yıl 70-75 ten azi cok siska gorunum saglar bence Yorumla
kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Maksimum 80 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Minimum? Yorumla kalkan42 +1 yıl 70 altı acayip zayıf itici durur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 69 70 falan niyeki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Az olmaz mı o kilo erkeğe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fit olur gibi ama sence kac senin kafanca Yorumla Soran +1 yıl 90 iri erkek iyidir Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 350 cevap paylaştı. 80-90 arası 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bir erkeğin boyu neyse kilosu da aynı olmalı. aşağısı zargana yukarısı da obez sınıfına giriyor
Bence 85 çok iyi bence fazla olmaz zaten 80 de olur
1.65 olan benim gozum yasli ama mutluluktan shshsh
Çok kısasın
ahaha ne fark ederki
Daha çocuksun daha uzarsın merak etme 170 olursun
@hayuryok111 cocukmu olum universiteyede girdiik halada velet muamelesi yapiliyor
ama insallah daha uzun olurum
Kusura bakma öyle demek istemedim daha çok gençsin 😂☺️uzarsın spora git
@hayuryok111 ahaha sorun degil senin boyun kac bu arada
Hiç sorma 😂155 😂
@hayuryok111 ahahah sen iyisin ben bir kizla konusuyorum Şu an 1,79 simdi gelde ksikanma
Oha baya uzun kiz yaa 😂
@hayuryok111 cok saol ya bilmiyorduk adeta boylarimiz degisik dusmus gibi
Yapacak bir şey yok😂
Bir arkdaşım vardı 25 yalanda boyu 168 takma ama artık 150 kızar 190 istiyorlar mlsf
@hayuryok111 yok knk merak etme o konuyu ben turkiyede yasamiyorum burdaki kizlar daha uzun ama erkekleri kisa/kizlarin boy ortalamasi 1,65 erkeklerinki 1.70 diye biliyorum
Nerde yaşıyorsun merak ettim
@hayuryok111 azerbaycan
Hmm ne güzel.
Iyi akşamlar
@hayuryok111 noldu sanki memnun degimissin gibi
@hayuryok111 iyi aksamlar dua et benim icin boyum uasin pls
Niye memnun olayım 😂tamam dua edrim 🌚😂
@hayuryok111 tamam tamam hsshhs seninde boyun aniden uzar insallah ne diyim
Ben 1.75 im kudurun xszsdffgggh
yoo neden kudurayimki cok guzel boyun var umarim fizigin flnda mukemmel olur.
Devede var boy ama eşegin arkasında gidiyor 😂😂senin boyunu asla kıskanmam inşalalh daha uzarsın
@hayuryok111 bak sauan beddua ettin kiza
Bide 180 sevglsii var topuklu bile giymez bence 😂üni hangi bölüm okuyorsun merak ettim
@hayuryok111 oha sen baya taktin kiza ssjsjs ee senin sevgilinin boyu kac bak 1.90 deme bozusuruz nshshs
Yok kısa niye takiyim boyu güzel bence 😂aklımı peynir ekmekle yetmediğm 190 ne yapayım 😂bence 170 iyi
Zaten 155 boy kiloda 50
@hayuryok111 ashshahh 50 kgyim knk
@hayuryok111 sevgilinin boyu 1,70 mi oha
Sev yok knk
@hayuryok111 umarim 1.80 olan bir italiona erkegiyle evlenirsin sjsjs
Inşallah
Her gün makarna pizza yeriz 👌😂😂
@hayuryok111 sen hele onlara birtane dolma yapta bak gor makarna yiyolarmi bi daha hele hele icli kofte ykmu dhshdhs
Ben membrana bike yapmasını bile dolmayı bırak😅😂senin onların damati yaparız.
Ama yaşın saha küçük
@hayuryok111 membrane ney
@hayuryok111 o kadarmi kucuk gozukuyom yaaa
@hayuryok111 beni kimin damati yapariz?
Makarna 😂üni hangi bölüm merak ettim
Italiyan gelin buluruz sana
@hayuryok111 spor unisi azerbaycan devlet beden terbiye ve idman akademisi zaten ppdaki fotoda oralarda cekilmis
@hayuryok111 allahim bu nasil makarna yazmak ben bunu membran diye okudum
@hayuryok111 yoook ya onlar cook guzel ben guzel kizlardan tirsiyorum varsa cirkin alayim zengin olani ddhd
Anladım başarılılar
Peki farsça biliyor musun
@hayuryok111 yoo ancak irana gitdim cok tatli insanlar da ne alaka
Hiç öylesine azeriler rusça farsça inglizce iyi biriler 😂😅
@hayuryok111 rusca ve ingilizce okeyimde farsca bilmem ama genel olarak farsca daha kolay yani bizim dile yakin
Evet yakın kürtçede yakın
@GHOST-VENOM Tek bacağım kadar sonuçta ben olsam bende takardım
@GHOST-VENOM Yediremiyor bıcırık cssdffg
Yav niye takayım güzel boyun var ama önemli olan karakter
@hayuryok111 Pardon tatlım yanlış anlamışım ses aşağlardan net gelmiyorda
Aynen gelmiyordur ses dimi 😂deve gibi kiz mi olur kiz dedin tatlı olur
tamam bebis sinirlenme alti ustu 10 sm uzunsun. bu seni mutlu ediyorsa ne ala
@hayuryok111 sevdigi erkek minyon hoslaniyordur kesin ssjs
Zaten iri erkeler severler beni valla 😂ne 190 benimle sevgli olmak istediler ama 😂
Oha pedofili la bu asansor lazimmi sjsj
Gerçekten 190 erkek boya bakmaz ama okdar uzun erkeğin yanında komik olur dimi
Dedigim gibi pedofili bu sjhsjs yav ben 1.65 im 1.80 birinin yaninda minnos hissediyorum sjsj
Aynen öyle işte ☺️
Max 85
Peki min?
70-75 ten azi cok siska gorunum saglar bence
Maksimum 80
Minimum?
70 altı acayip zayıf itici durur
180 benim ve 70'im galiba. Bence iyi.
80-83 arasında gidip geliyor eşim, bence ideal.
69 70 falan niyeki
Az olmaz mı o kilo erkeğe
Fit olur gibi ama sence kac senin kafanca
90 iri erkek iyidir
75-80 arası iyidir.
80-90 arası
70-75
75kg
80 en az
76 77
90 kilo
Minimum 70