Güncellemeler
+1 yıl
Babamın sağlıksız çiğköfte alması sonucunda hepimize bulaştığını düşünüyorum biz ilaçta aldık üstüne ben yemeden nasıl bulaştı onuda aklım almıyor aynı sofrada bile oturup yemek yemiyoruz uyuduğum oda bile ayrı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
oha bu çok kötü normalde ameliyatla alınması gerekmez mi
Ne alaka be
çok video var öyle ve oraya yuva yapar hızlı ürerler
Tenya mı kıl kurdu mu
Tenyaymış galiba ama kıl kurdu kadar bulaşıcı değil diye biliyorum. Korkmuyo musun peki çıkarırken :/
Aynı şey değil mi ikiside
Hayır kıl kurdu daha ufak olur ama tenya büyük olur. Ayrıca tenya kan dolaşımına giremez.
Küçük düşüyo beyaz ve ince muhtemelen kıl kurdu
Korkmuyo musun peki kurtları dökerken? Doktor bana ben çok küçükken kurt olabilir demişti senelerce korkmuştum sldfjds kurt dökmedim tabi de ne bilim
Ne alaka? Zayıflıyorum vitaminlerimi yiyo rahatsız oluyorum bu ş.. erefsizlerden
Bana korkunç geliyodu da ondan sordum
51 den 49 a düştüm takıntı ettiğim nokta bu. Zaten zayıfım herhalde yok olucam yakında
Benim de kronik kilo kaybım vardı senelerdir yeni yeni almaya başladım. Şüphelendim bak. Kurt yokken kaç kiloydun ki
Mesele aslında kurtta değil ben geçen sene yazın 54 kiloydum sebepsiz yere kilo veriyorum gece yemeğidr yiyorum şu an 4 öğünle 49 olmam zaten beni korkutuyor
boyun kaç
Böyle kilo vermem normal mi?
normal
167
171im ben de rekor kilom 69. O zaman da aşırı yağlı yiyodum ve çok hızlı kilo vermiştim. 58-60 arasındayım. Bi dönem 43'e düşmüştüm (tartı bozuk sanmışlardı kfdşlsf)
Ama ben toplamda ilk başlarda 59 kiloydum bu 3 yıl içerisinde erimeye başlıyorum
Bağırsak parazitinden kilo vermen gayet normal, geri alırsın merak etme :)
2 hafta sonra geri başlıcam zaten bakalım inşallah gebe. rmiş olurlar
gelişmelerden haberdar etsene
Peki. Hemşir bey. Bu arada profiline baktım. Hemşiresin değil mi?
Hayır
Kurt bulaşıcı diye biliyorum.
Kürt nereden düşüyor?
Ortak wc kullanımında bile bulaşıyor
Pislik babamın birdr akıllanmadan tekrsr çiğköfte aldı şeytan diyo at çöpe. Sığ beyin mahvetti bizi
Kurt nereden düşüyor
Kulağımdan
Kulağından mi, kakadan mı
Zekana hayranım