Sağlık Saçımda bu derece bir açık olmaya başladı, ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Çok rahatsız oluyorum acaba bu sackiranmi nasıl geçer acil yardım:( Saçımda bu derece bir açık olmaya başladı, ne yapacağım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Olabilir bence önce bir doktora gitmelisin bunun dışında saç bakım ürünleri kullanabilirsin ve stersi azalt mutlaka 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Sağlık konusunda 525 cevap paylaştı. Öncelikle stres altındaysan bundan tamamen uzaklaş sonra minoxil denen bir ilaç var bunu kullan ve kortizon tedavisin örebilirsin 1 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. Ohaaa nasıl oldu Sarımsak yağı dene çok faydasını gördüm gecmis olsun 1 0 Yorumla
HEİDİCİK Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 87% +1 yıl Bu dermatolojik bir durum acilen bir randevu alıp hekime görünün. 0 0 Yorumla
KARANLIKKRALI Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bizde olunca berber usturayla çizip sarmısak sürüyor saçkıran o korkma geçer 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Mutlaka bir prp falan yaptır. Ekim merkezlerinden bilgi al güçlendirici seyler yapıyorlar 0 0 Yorumla
barbaroskk Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 48% +1 yıl Modern tıbbın buna bir çözümü yok neye var ki? Bitkisel tedavileri araştır 0 0 Yorumla
Spofty Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Bu mantar ya da saç kıran doktora git ve hemen Bi tedavi yapsın düzeliyor sonrasındaaa 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öncelikle bir cildiye git, bir de sinir stresten uzak durmaya çalış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sac kiran olmussun dr. kortizonlu igne yapar oraya gecer genelde stresten olur gecmis olsun. 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Sağlık konusunda 805 cevap paylaştı. Nane yemişsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Theseussz +1 yıl Sabun falan kullan bittim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doktora gidin 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 614 cevap paylaştı. Saç falan mı koptu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Olabilir bence önce bir doktora gitmelisin bunun dışında saç bakım ürünleri kullanabilirsin ve stersi azalt mutlaka
Öncelikle stres altındaysan bundan tamamen uzaklaş sonra minoxil denen bir ilaç var bunu kullan ve kortizon tedavisin örebilirsin
Ohaaa nasıl oldu
Sarımsak yağı dene çok faydasını gördüm gecmis olsun
Bu dermatolojik bir durum acilen bir randevu alıp hekime görünün.
bizde olunca berber usturayla çizip sarmısak sürüyor saçkıran o korkma geçer
Mutlaka bir prp falan yaptır. Ekim merkezlerinden bilgi al güçlendirici seyler yapıyorlar
Modern tıbbın buna bir çözümü yok neye var ki? Bitkisel tedavileri araştır
Bu mantar ya da saç kıran doktora git ve hemen Bi tedavi yapsın düzeliyor sonrasındaaa
Öncelikle bir cildiye git, bir de sinir stresten uzak durmaya çalış.
saç kıran gibi bu doktora görün ve sadbe forte al uygula oraya
Sac kiran olmussun dr. kortizonlu igne yapar oraya gecer genelde stresten olur gecmis olsun.
Geçmiş olsun inşallah düzelir
saçkıran var git doktora
Kellik kaçınılmazsa zevk almya bak
Sac kıran Bi doktorla görüşün
saç kıran bu..
ilaç sürmeniz lazım..
Fazla stres yapıyor sun takma kafana herşeyi
Saç kıran olmuşun galiba
Nane yemişsin
Nasıl
Sabun falan kullan bittim
Göğüslerin de büyükmüş ha