Ya internetten araştırdım hiç bir şey bulamadım çocukluğumdan beri var fotoğraf da işaretlediğim yerde bazen şişlik oluyor elimle bastırınca gidiyor bazen de hiç olmuyor bazen hafif ağrılı bir şekilde oluyor nedeni ne olabilir ya lütfen yardım edin
Bikini bölgemdeki şişliği sebebi ne sizce? acil yardım ediinn?
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kasık fıtığı veya lenf bezi sismesi olabilir bendede gecenlerde bi sislik olmustu ama beze vardi ordan anladim ki lenf bezim sismis kasık fıtığıdır dige asırı korkmustum sonra gecti eger kasık fıtığıysa tehlikeli fıtık boğulması yasayabilirsin o yuzden zaman kaybetmeden genel cerahi uzmanina gorunmeni tavsiye ederim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elimle bastırınca sönüyor sonra biraz bekleyince tekrar şişiyor bazen tamamen yok oluyor ama uzun zamandır bu durum hep aynı bölgede oluyor lenf bezi öyle olur mu?
Soyle soyleyeyim canim lenf bezinin sismesinin sebebi vucunda olusan herhangi bi enfeksiyondan dolayi kaynaklarir ornegin o bolgede herhangi bi yaradan dolayı falan ve bi hafta icerisinde geri eski haline doner surekli sislik gorulmez yani bana biraz senin sorunun kasık fıtığıymıs gibi geldi ve gisterdigin bolgede cogunlukla kadinlarda gorulen fitigin bulundugu bolge yinede cok fazla telasa kapilma ama kasık fıtığı olma ihtimali bana biraz buyuk bir ihtimal gibi geldi belki baska bir sebeptir yumurtaliklarindan kaynaklanan bir sebepte ama yinede ilk olarak genel cerahtan randevu al ve geciktirmeden git hastaneye eger kadinsal baska bir problemse kadin doguma gidersin zaten seni o sekilde yonlendirirler eger kasik fitigiysa tek tedavisi ameliyat ve fazla geciktirmeye gelmez fitik denilen seyde karin duvarinin yirtilmasi sonucu bagirsaginin oraya kacmasi ve sisligin sebebide bagirsaginin orada olmasi eline gelen sislik bagirsagin yani eger bagirsagin oraya sıkısır kalırsa bogulma gerceklesebilir yani bagirsagin kangren olabilir gaz ve tuvaletini yapamazsin ve kusarsin ve hayati tehtit eden bir durummus ben biraz arastirmistim oradan biliyorum o sekilde canin cok gecmis olsun ama geciktirmeden acil hastaneye git
Yağbezesi olabilir benşm işaret parmağımda var uzun zamandır sismior eskiden full şişliyi bi ara şişip inmekte başlamıştı Şu an inik şişmemiş yağ bezesi olabilir mi
Böyle elimle bastırınca sönüyor sonra biraz bekleyince tekrar şişiyor bazen tamamen yok oluyor ama uzun zamandır bu durum hep aynı bölgede oluyor lenf bezi öyle olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kasık fıtığı veya lenf bezi sismesi olabilir bendede gecenlerde bi sislik olmustu ama beze vardi ordan anladim ki lenf bezim sismis kasık fıtığıdır dige asırı korkmustum sonra gecti eger kasık fıtığıysa tehlikeli fıtık boğulması yasayabilirsin o yuzden zaman kaybetmeden genel cerahi uzmanina gorunmeni tavsiye ederim
Elimle bastırınca sönüyor sonra biraz bekleyince tekrar şişiyor bazen tamamen yok oluyor ama uzun zamandır bu durum hep aynı bölgede oluyor lenf bezi öyle olur mu?
Soyle soyleyeyim canim lenf bezinin sismesinin sebebi vucunda olusan herhangi bi enfeksiyondan dolayi kaynaklarir ornegin o bolgede herhangi bi yaradan dolayı falan ve bi hafta icerisinde geri eski haline doner surekli sislik gorulmez yani bana biraz senin sorunun kasık fıtığıymıs gibi geldi ve gisterdigin bolgede cogunlukla kadinlarda gorulen fitigin bulundugu bolge yinede cok fazla telasa kapilma ama kasık fıtığı olma ihtimali bana biraz buyuk bir ihtimal gibi geldi belki baska bir sebeptir yumurtaliklarindan kaynaklanan bir sebepte ama yinede ilk olarak genel cerahtan randevu al ve geciktirmeden git hastaneye eger kadinsal baska bir problemse kadin doguma gidersin zaten seni o sekilde yonlendirirler eger kasik fitigiysa tek tedavisi ameliyat ve fazla geciktirmeye gelmez fitik denilen seyde karin duvarinin yirtilmasi sonucu bagirsaginin oraya kacmasi ve sisligin sebebide bagirsaginin orada olmasi eline gelen sislik bagirsagin yani eger bagirsagin oraya sıkısır kalırsa bogulma gerceklesebilir yani bagirsagin kangren olabilir gaz ve tuvaletini yapamazsin ve kusarsin ve hayati tehtit eden bir durummus ben biraz arastirmistim oradan biliyorum o sekilde canin cok gecmis olsun ama geciktirmeden acil hastaneye git
Şişliğin nasıl bişey olduğu önemli. Basit bi yağ bezeside olabilir veya başka bişey. Detaylandırmak gerek
Yapmbezesidir bazen siser bazen söner
Ne bezesi? Anlamadım
Yağbezesi olabilir benşm işaret parmağımda var uzun zamandır sismior eskiden full şişliyi bi ara şişip inmekte başlamıştı Şu an inik şişmemiş yağ bezesi olabilir mi
Doktora git bir zahmet nerden bilelim biz
Lenf bezi
Böyle elimle bastırınca sönüyor sonra biraz bekleyince tekrar şişiyor bazen tamamen yok oluyor ama uzun zamandır bu durum hep aynı bölgede oluyor lenf bezi öyle olur mu?
Enfeksiyon olunca şişer doktora git yine de
Genital bölgen şişkindir ondandır belki
Doktora görün derim
Bu sen değilsin zaten birde kabarıklık azginliktir
Fıtık olabilir
İstek