Dostum o nasıl poz diş ayrı dert poz ayrı dert seni okuman neye yarar ki ben seninle evleneceğim bunu bana diyorsun şu poza bak hastaneye gitsen rahat %95 çürük verirler kendine engelli maaşı alırsın hiç olmazsa fena olmaz mı
Kızım bak biz bişey demedik sorun bizde değil sende çünkü sen kendin ile nefret içindesin dişlerin falan derken kafan bitik gitmiş sen önce kendin ile barış sonra gel buraya bana değil ailene küfür et çünkü onların eseri bu benim değil
Ne kadar yanlış yorumlar yapılmış iyi sabretmissin küfür etmemekle neticede sanki kusurlarımiz yok mükemmeliz sadece fikir almak istemissin fakat sanırım soru sorduğuna pişman oldun
Senin ki bir kusur değil bir sağlık sorunu troll bir soru olunca bende alaya alıyorum yalan değil fakat bir gerçek var ortada resim olarak paylasmissin kendine saygısı yokki başkasına olsun geçmiş olsun tekrardan yaşın gereği tedavi olma ihtimalin var fakat daha fazla gec kalma tel takilabilir biraz maddi olarak pahalıdır keşke daha küçük yastayken ailen fark edip seni doktora goturselerdi tekrar geçmiş olsun kardeşim Allah'a emanet ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aynı problemler bende de var. Kökleri sinüzitlere gittiği için çekim işi riskli oluyor. Tel taktırsan baya zor düzeliyor.
Hayda bu nasıl ağız vampir gibi aman kardeşim benim kanımı emme lütfen
Sarımsak emojisi yok la vampirlerin zayıf yanı sarımsak diye sarımsak emojisi koycaktım ama yokmuş şu an silahsızım sana karşı
canım misin ne b@ksun
Poza bak kardeşim kusura bakma engelli gibi poz vermişsin :D
😂😂
Bilgisayar mühendisliği okuyorum itu de Sadece gülüşümle dahanet olur diye öyle poz verdim bunu anlamaman komik
Dostum o nasıl poz diş ayrı dert poz ayrı dert seni okuman neye yarar ki ben seninle evleneceğim bunu bana diyorsun şu poza bak hastaneye gitsen rahat %95 çürük verirler kendine engelli maaşı alırsın hiç olmazsa fena olmaz mı
Kusuru çok olan karşısındakine de böyle sallar durur muş Ne varmış pozumda Cühela Seni
😉
Ben kusursuz kendimi demedim nerde yazmışım göstersene nerde yaşıyorsun hocam
@Soran ne uzattın ya dişlerin hallolur da senin bu psikoloji nasıl hallolcek
Güncellemeden benden mi bahsediyorsun :D
Kliniğe gittiğin zaman Hastaların dişlerini bu şekilde acmalarinisoylerler öğren bunu Seninde yandan profilin var hesabında bir degisik
Evet öyle şaka ettik biraz gülelim dedik ciddiye alma
Değişik mi ben değişik bişey göremedim senin göz zevkin bozukta ben ne yapabilirim :D
Sen kendi psikolojini sorgula önce Pembeli Gerçek hayatta da bu kadar aciksozlmusun acaba sosyal medyada böyle rahat olursun tabi
Evet ben patavatsızım normalde de jdjdj
Sen reelde çok mu dışlanıyorsun anlamadım ki burada ciddiye alıyorsun herşeyi
Bunu bir marifet sanacagina git kendine biseyler dişçi değilsen yorum yapma. sorumun altına basit Esprilerini kendine sakla git sosyalles
😆😀😀 Kızım sakat mısın ne diyon ya ne sosyalleşmesi biz mi dişlerini bu hale getirdik bize saldırıyorsun ve görüş sahibine
Yaptığınız görüşlere bir bakın önce Kendi çapinizda alay mi ettiniz şimdi
Kızım bak biz bişey demedik sorun bizde değil sende çünkü sen kendin ile nefret içindesin dişlerin falan derken kafan bitik gitmiş sen önce kendin ile barış sonra gel buraya bana değil ailene küfür et çünkü onların eseri bu benim değil
Engelli. gibi poz vermişsin ne demek peki
Hepinize bin basarım öyle de mükemmelim Görsen utanırsın eminim beni 😎
Pozun onu gösteriyor ne diyeyim sen nerde yaşıyorsun bana bunu de önce
İstanbul da kyk yurdundayim
Tamam paylaş yüzünle beraber neden yüzün yarsı var
Sıktır la güzel kardeşim
Senin burcun ne kiz
Ya hem aptal aptal yorum yapıp Hemde burcun ne diye soru sorma burç üzerinden karakter tahmin edecek kadar mal değilsindir umarım
Olsun söyle
Ortidentise gitmen lazım bence
Ne kadar yanlış yorumlar yapılmış iyi sabretmissin küfür etmemekle neticede sanki kusurlarımiz yok mükemmeliz sadece fikir almak istemissin fakat sanırım soru sorduğuna pişman oldun
Kendi eksikligini anonimlerden millettin kusurunu alay ederek kapatıyorlar bu tipler genelde Sosyalde Açık değiller böyle
Senin ki bir kusur değil bir sağlık sorunu troll bir soru olunca bende alaya alıyorum yalan değil fakat bir gerçek var ortada resim olarak paylasmissin kendine saygısı yokki başkasına olsun geçmiş olsun tekrardan yaşın gereği tedavi olma ihtimalin var fakat daha fazla gec kalma tel takilabilir biraz maddi olarak pahalıdır keşke daha küçük yastayken ailen fark edip seni doktora goturselerdi tekrar geçmiş olsun kardeşim Allah'a emanet ol
diş doktoruna sorun bilgi alın geçikmeyin
En az bir sene tel
Keşke 1 sene kalsa ağzımda
Fiyatlar iyice zamlanmadan diş teli :(
Tel ile 2 yılda iner
Reis boynumdan disle
😂😂 vampir kız kan emiyor
Vampir la bu