Pankreas hastalıkları hakkinda bilgisi olan?

Merhaba arkadaslar. Yakinin başına gelen veya saglikci olan varsa bana bi oneride bulunabilir mi? Ben baya uzun bir zamandir nereden baksan 3 senedir agri çekiyorum. 21 yasindayim bu arada. Karnimin oraya bıçak saplanmasi gibi ani ve cok siddetli agri giriyor o an gozum bile karariyor ve cenin pozisyonunda kalıyorum. Bazen belime ve sırtıma dogru yayiliyor bu agri ama inanin o an o bile umrumda olmuyor ve nerden baksaniz her ay neredeyse isimden izin alıp eve gitmek zorunda kaloyorum ve o an hareket edemedigim için arabayla goturuyolar. Ayni zamanda bagirsak hareketlerimde de degisiklik vardi, Kadin doğuma gittim. 3 kere temiz çıktı sonuclarim. Dahiliyeye gittim ve gastroentolojiye yönlendirdi, kolonoskopi oldum bağırsak degisikliklerinden dolayı, temiz çıktı. Ve bu süreçlerde isimden cok kez izin almak zorunda kaldim. Anlayamıyorum çözemiyorum neremde sıkıntı var bilmiuorum. Cok şiddetli agrilarim oluyor ani baslayan ve kilitleniyorum o an. Ayni zamanda kanimda amilaz değerim 107 ye çıkmış. Her kan testimde biraz daha artıyor. Belki anlayan bagdastiran vardır. Internete yazınca da pankreas kanseri diyor yasayan var mi bunu?
Pankreas hastalıkları hakkinda bilgisi olan?