Sağlık Zayıf olana mı daha çok yakışmış? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yoksa hafif balık eti olana mı? Bence zayıf olana😢 ben diğeri gibiyim kilo olarak ve kilo vermek çok zor Bu mu? Bu mu? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İyi geceler, yarın devam 🖐️🤩 Zayıf olana mı daha çok yakışmış? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İkisine de yakışmış eminim sana da çok yakışır şimdi bunu gece gece dert edinme ayrıca eminim auran bu kıyafetle çok uyumlu olacaktır 😊 1 19 Yorumla sprinter-tosbağa +1 yıl Evrene bu kadar pozitif enerji yolladıktan sonra artık yakışacağı yoksa bile yakışır 😄 Soran +1 yıl Tşkler😂💋 sprinter-tosbağa +1 yıl Rica ederim madam prenses hanfendi ☺ sprinter-tosbağa +1 yıl Ayrıca zavki hatunsun kıyafet harika görünüyor. Soran +1 yıl Tşkler kızlar beğenmedi😅🙈 sprinter-tosbağa +1 yıl Kıskançlık böyle bir şey 😅 hem sen önce kendine beğendireceksin sonra da er kişiye. Soran +1 yıl Aa ciddi mi🤔😃 sprinter-tosbağa +1 yıl Bu arada bence sen kilolu sayılmazsın kendine haksızlık etme. sprinter-tosbağa +1 yıl Hiç bu kadar ciddi olmamıştım 😄 Soran +1 yıl Tşkler 🌼❤️😃 sprinter-tosbağa +1 yıl Bilmem kaçıncı rica ederimler 😅 sohbetin de pek uzun maşallah yaw 😅 sprinter-tosbağa +1 yıl Unutma elbiseyi güzel yapan biraz da içindekinin zarafetidir. Soran +1 yıl Çünkü uykum vardı gece😂 sprinter-tosbağa +1 yıl Elbise rüyalarını süsledi değil mi 😅😄 Soran +1 yıl Yok ta soğuttular😅 sprinter-tosbağa +1 yıl Ya sen beğendiysen diğer olumsuz yorumları takma derim. sprinter-tosbağa +1 yıl Merhaba nasılsın 😊 Soran +1 yıl merhaba teşekkür sen sprinter-tosbağa +1 yıl İyiyim thanks 😊
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Zayıfa yakışmış, kilo vermek neden zor yaaa vücuduna göre giyin sana göre de güzel şeyler vardır 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Zayıf olana yakışmış ama alttakide kilolu değil 1 0 Yorumla
_PsikoDestek Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Program hazırlasam uygular mısınn 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne programı? yani psikolojik mi😅 Yorumla _PsikoDestek +1 yıl Evet hemde fizik için Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah ilginç tamamyarın konuşalm Yorumla
pinkiepunk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Bu elbise kimseye yakışmaz valla. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye yaPayetli sevmiyorsan tamam da? Yorumla pinkiepunk +1 yıl Payet , renk, model hepsi berbat bence. Yorumla Soran +1 yıl Payetli güzel bi model varsa atar mısın link, mrk ettm Yorumla pinkiepunk +1 yıl Hiç bilmiyorum maalesef Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Beğenmedim ikisini de 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden? payet sevmiyosun dimi? Yorumla rosetale +1 yıl Renk ve kalıbı modeli çok eski duruyo. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın biraz vintage gibi 😅 Yorumla rosetale +1 yıl Dugun icin dusunuyosan cok guzel abiyeler var hem demode kacmis bu hem de kalitesiz de duruyor alma bence Yorumla Soran +1 yıl Evet birinin nişanı Yorumla rosetale +1 yıl anladim. Digeri gibiyim demissin ama diğeri de normal zayif Yorumla Soran +1 yıl Diğeribden 4kilo fazla olabilrm 😅 Yorumla rosetale +1 yıl Siyah düz birsey giy o zaman zayıf gösterir nisanda bir de boyle disko topu gibi bisey giyilmaz kınaya daha uygun bence bu Yorumla Soran +1 yıl Ya şimdiye kadr hep çekndğim için siyah giydim düğünlerde 😅renk delisiyim, günlük hiç siyah gymeyen biriyim, bu sefer renkli bişey gycem 5 kilo verip😂 Yorumla rosetale +1 yıl Verirsin ya 5 kilo ne ki spor yapip yedigine ictigine dikkat edersen saten bile giyersin Yorumla Soran +1 yıl Evt canm inşallah 🥰 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Balık etliye cuk diye oturmuş 1 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 522 cevap paylaştı. Zayıfa iyi gitmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İkisine de yakışmış eminim sana da çok yakışır şimdi bunu gece gece dert edinme ayrıca eminim auran bu kıyafetle çok uyumlu olacaktır 😊
Evrene bu kadar pozitif enerji yolladıktan sonra artık yakışacağı yoksa bile yakışır 😄
Tşkler😂💋
Rica ederim madam prenses hanfendi ☺
Ayrıca zavki hatunsun kıyafet harika görünüyor.
Tşkler kızlar beğenmedi😅🙈
Kıskançlık böyle bir şey 😅 hem sen önce kendine beğendireceksin sonra da er kişiye.
Aa ciddi mi🤔😃
Bu arada bence sen kilolu sayılmazsın kendine haksızlık etme.
Hiç bu kadar ciddi olmamıştım 😄
Tşkler 🌼❤️😃
Bilmem kaçıncı rica ederimler 😅 sohbetin de pek uzun maşallah yaw 😅
Unutma elbiseyi güzel yapan biraz da içindekinin zarafetidir.
Çünkü uykum vardı gece😂
Elbise rüyalarını süsledi değil mi 😅😄
Yok ta soğuttular😅
Ya sen beğendiysen diğer olumsuz yorumları takma derim.
Merhaba nasılsın 😊
merhaba teşekkür sen
İyiyim thanks 😊
Zayıfa yakışmış, kilo vermek neden zor yaaa vücuduna göre giyin sana göre de güzel şeyler vardır
Zayıf olana yakışmış ama alttakide kilolu değil
Program hazırlasam uygular mısınn
Ne programı? yani psikolojik mi😅
Evet hemde fizik için
Allah Allah ilginç tamamyarın konuşalm
Bu elbise kimseye yakışmaz valla.
Niye ya
Payetli sevmiyorsan tamam da?
Payet , renk, model hepsi berbat bence.
Payetli güzel bi model varsa atar mısın link, mrk ettm
Hiç bilmiyorum maalesef
Beğenmedim ikisini de
Neden? payet sevmiyosun dimi?
Renk ve kalıbı modeli çok eski duruyo.
Haklısın biraz vintage gibi 😅
Dugun icin dusunuyosan cok guzel abiyeler var hem demode kacmis bu hem de kalitesiz de duruyor alma bence
Evet birinin nişanı
anladim. Digeri gibiyim demissin ama diğeri de normal zayif
Diğeribden 4kilo fazla olabilrm 😅
Siyah düz birsey giy o zaman zayıf gösterir nisanda bir de boyle disko topu gibi bisey giyilmaz kınaya daha uygun bence bu
Ya şimdiye kadr hep çekndğim için siyah giydim düğünlerde 😅renk delisiyim, günlük hiç siyah gymeyen biriyim, bu sefer renkli bişey gycem 5 kilo verip😂
Verirsin ya 5 kilo ne ki spor yapip yedigine ictigine dikkat edersen saten bile giyersin
Evt canm inşallah 🥰
Balık etliye cuk diye oturmuş
Ikisindede hoş durmuş
Balık etli
Zayıfa iyi gitmiş
Birinci
Zayıf olan
Zayıf olan