Merhaba acaba ben epilepsi olabilir miyim? Şimdi ben bu son 1 haftadır akşam ya da gece yatağa uzanırken aniden sıçrıyorum birden bir kaç defa mesela şu an da uzanıyorum ve 1 saattir aniden sıçrıyorum dizlerim atıyor ayaklarım ileri doğru atıyor kendi kendine birde vücüdum biraz uyuşuyor ve kaşınıyor böyle olunca yani geçen haftadan beri toplam 5 kez bana böyle oldu. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doktora gitmelisin belki uyku halinde kriz geçiriyorsundur
Zaten en son 2 ay önce nöroloji doktoruna gittim benden bir sürü film ve kan tahlili de aldılar sonra doktor bana sende hormon bozukluğu var dedi birde beynimdeki hipofiz denen salgı bezi küçülmüş ve çalışmıyor birde salgı üretmiyor
Anksiyete bozukluğum da var psikiyatri ye de gittim şu an antidepresan hap kullanıyorum 4 aydır
Sizce başka ne olabilir? Benim aklıma epilepsi nöbeti geliyor mesela şu an uzanıyorum 1 saattir aniden sıçrıyorum yataktan hatta dizlerim de atıyor aniden
Daha önce bir yerde sıkışıp kaldın mı? Mesela araba kazası gibi?
Hayır
Emin misin? Belki tam olarak hatırlamıyorsundur. Yıllar önce yaşadığın bir şeyle ilgili oluyor bazen bu şeyler. İyi düşün.
Eminim şu an hatırlamıyorum
O zaman doktora git bir daha ama iyi bir doktor olması lazım. Çünkü bazı doktorlar bazı şeyleri göremiyor. Bu işler şakaya gelmez bak.
Zaten en son 2 ay önce nöroloji doktoruna gittim benden bir sürü film ve kan tahlili de aldılar sonra doktor bana sende hormon bozukluğu var dedi birde beynimdeki hipofiz denen salgı bezi küçülmüş ve çalışmıyor birde salgı üretmiyor birde doktor beni bayramdan sonra tekrar kontrole çağırdı gideceğim
İnşallah kötü bir şey çıkmaz geçmiş olsun
Kontrolden sonra sonucu söylemek istersen söyleyebilirsin. Merak ettim.
Tamam
Ne yaparken oldu bunlar? Mesela telefon, pc sık kullandığın zamanlarda mı? Ya da şu günlerde çok uykusuz kaldığın oldu mu?
Hayır uykusuz kalmıyorum hiç telefona da bakmıyorum telefona da fazla bakmıyorum günde 1 saat telefona bakıyorum
Zaten en son 2 ay önce nöroloji doktoruna gittim benden bir sürü film ve kan tahlili de aldılar sonra doktor bana sende hormon bozukluğu var dedi birde beynimdeki hipofiz denen salgı bezi küçülmüş ve çalışmıyor birde salgı üretmiyor
Bu yazdıklarına küçük nöbet deniliyor epilepside tabi burdan bizim net yorum yapmamız yanlış olur. Uzun uzun dalmaların oluyor mu?
Uzun uzun dalmalarım pek fazla olmuyor
Psikiyatrik de olabilir
Anksiyete bozukluğum var psikiyatri ye de gittim şu an antidepresan hap kullanıyorum 4 aydır
Anladım, geçmiş olsun ama epilepsi değil bence
Sizce başka ne olabilir? Benim aklıma epilepsi nöbeti geliyor mesela şu an uzanıyorum 1 saattir aniden sıçrıyorum yataktan hatta dizlerim de atıyor aniden
Psikiyatrik bi bozukluk vardı bu belirtilerin olduğu ama adını hatırlamıyorum. O yüzden dedim zaten psikiyatriye bu şikayetlerle gidebilirsin
Anladım
İyi günler bende de oluyor bu anlattıklarının ama gündüzleri de oluyor bende oturuken aniden kollarım kaisliyor bunun için norlojiye gidicem epilepsiden şüpheleniyorum miyoklonik epilepsiden