Stresten ve üzüntüden migrenim tuttu çok fena, oruçluyken ilaç içemiyorum ve hastaneye gidip iğne vurulamam. Ne yapmam gerekiyor?

Kızlar Bir Adım Önyani hata bende çok fena aşık oldum ve hayatım stres, göz yaşı, üzüntüden ibaret oldu, migreni tetikleyecek herşeyi yaptım neredeyse. Aşırı stres ve üzüntü, gerginlik derken birde stresten bir şey yiyemedim kaç gündür. Saat 11 30 ama hâlâ uyuyamadım, dünde 2 saat uyumuşumdur maksimum. Kaç gündür hep böyleyim, bir iki saat uyuyordum ama bugün hiç uyuyamıyorum. Stres yüzünden asla uyuyamıyorum ve iştahım çok fena kapandı, sanırım artık vücudum yeter demeye karar verdi. Yıllardır migren hastasıyım zaten, ne yapılır ne edilir çok iyi biliyor ve dikkat ediyorum her zaman. Migrenliler iyi bilir, bazı ataklar ekstra ağır ve kötü geçiyor. İşte aynen öyle bir atak geçiriyorum, kafamı duvara vuruyorum acısı geçsin diye yani siz düşünün. Allah aşkına Çok bilinmeyen bir çözüm varsa bildiğiniz söyler misiniz? Klâsik çözümleri bende çok iyi biliyorum yıllardır çekiyorum bu illeti. Lütfen bir çözüm varsa söyleyin Yoksa dayanılacak gibi değil, orucu bozup hastaneye gidebilirim ama bozmakta istemiyorum. Cidden bilmeyenler için dip not geçeyim, yalnızca bir baş ağrısı değil, Googledan yazarsanız ağır migren atağı belirtilerini görürsünüz.
Stresten ve üzüntüden migrenim tuttu çok fena, oruçluyken ilaç içemiyorum ve hastaneye gidip iğne vurulamam. Ne yapmam gerekiyor?
Cevapla