İkimizde olan şey mi bilmiyorum ama ben gözümle çok oynadığımda kaşındımda falan attığın fotoğraftan da çok şişiyor gözümün üstü ama ben herhangi bir şey durmuyorum kendisi gün içinde falan geçiyor aslında ya da bir gün içinde uzun sürmüyor , seninki de geçebilir
Ya canim ben cuma ipek kirpik cikarmaya gittim bi kac kirpigim baya iyi yapismis kadin onu sokmekle ugrasti cikarmak icin biseyler surdu surdugu sey gozlerime girdi yandi falan cikarmaya calisirken artik canim aciyordu ve benim gozlerim hassas kadin pamukla temuzlicem diye caniminacitarak temizledi evde gozumde agri falan vardi sabah sisti falan gun icinde az indirdim bu sabah gene sisti
Bahsettiğin ilaç açık yaralara iyi gelen ilaç.. Fucidin veya fucicort kullanman mantıklı olurmuş.. İltihap kremlerinden sürebilirsin.. İlk yardım olarak sirkeyle ovala sık sık..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama goz merhemi yaziyordu ustunde ve kirpik dibimde minik bi yara var diye surmustum sirke yakmaz mi asitli ya
Gözüne temas ettirmeden sür sirkeyi pamuk ya da selpakla hatta tutabilirsin de oraya göz kapağını kapatarak birkaç dakika sonra yıkarsın, bir süre tekrarlarsın.. İyi gelecektir ama oradaki iltihabın inmesi için fucidin fucicort vs. gibi cilt iltihapları için kullanılan antibiyotikli kremlerden kullanmalısın.. Çok değil ama biraz kortizol içeren antibiyotikli kremler çok daha iyi fayda sağlar.. Geçmiş olsun güzel kardeşim..
böyle de güzel duruyor ama anlaşılıyor boya Dd yarım yüzüne puanım 8/10 😃 9 olabilmesi için tamamını görmem lazım 😉 14 yaşından beri boyuyorum diyorsun her rengi denemiştirsin sen doğallığını kaybetme doğal her zaman iyidir sadece saç için değil :) benim icin 1-0 önde olur
Güzel. vücudunda doğal olmayan nere var başka gözler doğal onu anladım:Dd eğlenceli ve acık fikirli birine benziyorsun ayrıca benim tipimsin. Takip isteği at bana bir dahaki sefere daha fazla konuşalım
Nasil goremedin çinliye dondum odemli tamam normalde de gozlerim cekikte bu bayagi belli oluyor odemli odemli biri büyük biri kucuk duruyor gozumun ve agri var