Sağlık & Diyet Hangi yemek diyetini bozmana sebep olur? AngelKissFenomen Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bugün arkadaşlarım buluştu sırf diyetimi bozmayayım diye gitmedim yoksa hamburger yerdim kesin. Hangi yemek diyetini bozmana sebep olur? Cevapla 26 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 10,7b cevap paylaştı. Şeker seviyesi yüksek yiyecekler, çünkü insülini hızlı yükseltip düşürüyor buda sık acıkmaya neden oluyor 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 353 cevap paylaştı. Hayatta diyet yapmadığım için bozacak bir yemek olmadı. 😀 Daha doğrusu çok şükür diyetlik durum olmadı. 0 0 Yorumla
biktimsu26 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diyetimi bozmam için tavuk makarna hamburger pizza cips cikolata coca cola vs vs 0 0 Yorumla
dengeszhatuns Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Bozmam irademe sahip cikabiliyorum ustelik niyetliyim 0 0 Yorumla
GülBeyfendisi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Hangi diyeti yaptığına bağlı ve çoğu sitede diyetisyenlerin makaleleri var incelemeni öneririm 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hamburger kesinlikle et olunca 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 552 cevap paylaştı. Hamburger olur ama ben diyet yapmam ki 0 0 Yorumla
IllecebrousFenomen Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mantı 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 300 cevap paylaştı. Sizin oraya ramazan gelmedi sanırım 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizin oraya ramazan gelmemis anlasilan 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eic 88% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kebap 😛😛 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İskender bence :D Çok seviyorum
Hiçbir yemek bana diyetimi bozduramaz.
Şeker seviyesi yüksek yiyecekler, çünkü insülini hızlı yükseltip düşürüyor buda sık acıkmaya neden oluyor
Hayatta diyet yapmadığım için bozacak bir yemek olmadı. 😀 Daha doğrusu çok şükür diyetlik durum olmadı.
Et mangal
Diyetimi bozmam için tavuk makarna hamburger pizza cips cikolata coca cola vs vs
Bozmam irademe sahip cikabiliyorum ustelik niyetliyim
Hangi diyeti yaptığına bağlı ve çoğu sitede diyetisyenlerin makaleleri var incelemeni öneririm
Hamburger kesinlikle et olunca
Hamburger olur ama ben diyet yapmam ki
Mantı
Hiçbir yemek diyetimi bozduramaz.
Sizin oraya ramazan gelmedi sanırım
Hiç diyet yapmadım.🤔
Sizin oraya ramazan gelmemis anlasilan
Çikolataaaa. Ve kahvee
Kebap 😛😛
Yemek olmasi yetmiyor mu 🤣
keske gitseydin
Bulduğumu yerim.