Yok bende inanırım tamam da ilk defa duydum böyle bir şeyi ahdhhshs tahrik olmaya çalışmak daha mantıklı değil mi tuzlu su cidden şaka gibi geliyor bana şu an kendi kendime kahkaha attım
E yine tuzlu su ile alakası yok be kuzum 😂 cidden benle dalga geçiliyor gibi hissediyorum. Stres kaynağı neyse onu yok edersin. Güzelleşmek için de bakım yaparsın kişisel gelişimle kafa yapını değiştirirsin bu kadar. Yapması kolay değil ama en azından ne yapacakların bunlar 😂
Kuzum çok itici öncellikle bunu kullanma. Stres kaynağım İstanbul'da yaşamak istanbulu yok edemem herhalde. Tuzlu suyun faydaları çok var, cilt sağlını destekliyor, tıkanıklığı gideriyor ve daha iyi hissetmeyi sağlıyor. Araştırılmış bir şey bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Enerjini yukseltecek baska seylerde sokabilirsin tuzlayarak
Yok kalsın
Hetero degilmisin
Heteroyum
Kafan karışmış bence senin
Ne alaka bee
bir Esra Ezmeci takipçisi olarak söyleyebilirim ki durulama gerektirmez en azından Esra bir kaç kez öyle dedi :D
Ben çok sıkı hayranı değilim 🤣 sağ oll
Takip etmeni tavsiye ederim orada ki ortam daha güzel kafa yapıyor :D
Neden yükselsin istiyorsun ki 😅
Kendimi erkek gibi hissediyorum..
Tuzlu su falan ne saçmaymış ulaş bana yükseltiyim yani 😅 ne kadar zor olabilir ki
🤦🏼♀️ Psikolog diyor
Saçmaymış, yükselirsen duyguyla hormonla yükselirsin. Yardımcı olurum yani denerim en azından belki olur
Bilime inandığım için saçma gelmiyor.
Yok bende inanırım tamam da ilk defa duydum böyle bir şeyi ahdhhshs tahrik olmaya çalışmak daha mantıklı değil mi tuzlu su cidden şaka gibi geliyor bana şu an kendi kendime kahkaha attım
Tuzlu su stresi azaştıyormuş tahrik olmakla seksle alakası yok.
Kuzum söylediğin şeyler bana tuhaf geliyor 😂
👍🏻
Bence yanlış bir denemedesin ama denemek lazım tabi, ama bu mevzu tamamen hormonlarla içgüdü ile alakalı. İçgüdüyü tuzla suyla harekete geçiremeyiz
Seks ile stresi azaltmak bana saçma geliyor. Öpüşmeye bile karşıyım kusaeım yani. Bana da tuzşu su mantıklı geliyor.
Sende amaç stresi azaltmak mı istek gelmesini sağlamak mı
Stresi azaltmak güzelleşmek
E yine tuzlu su ile alakası yok be kuzum 😂 cidden benle dalga geçiliyor gibi hissediyorum. Stres kaynağı neyse onu yok edersin. Güzelleşmek için de bakım yaparsın kişisel gelişimle kafa yapını değiştirirsin bu kadar. Yapması kolay değil ama en azından ne yapacakların bunlar 😂
Kuzum çok itici öncellikle bunu kullanma. Stres kaynağım İstanbul'da yaşamak istanbulu yok edemem herhalde. Tuzlu suyun faydaları çok var, cilt sağlını destekliyor, tıkanıklığı gideriyor ve daha iyi hissetmeyi sağlıyor. Araştırılmış bir şey bu.
Kafa yapım zaten gayet iyi 👍🏻👍🏻
Neyse kardeşim ben seni gayet iyi anladım 😂 umarım çözersin iyi günler
Ne dediğini bir anlasam
Tuzşu su ile yıkanınca dişil enerji artıyormuş. Tuzlu su ile yıkanınca durulama gerekir mi diyorum
Hiç duymadım olabilir mutlaka durulanmasın
Yükselir canım merak etme
Açıklama kısmına güldüm jdndndnd
Enjldnojws
Torbacın kim acaba
Ne torbacısı ya
Yani normal bir kafa mı bu
Araştır var böyle bir şey
Hanımefendi sizce mantıklı mı bu? Bunun yolu bu mu yani
Evde kalmissin mk
Ne alaka
Daha frkinda degil