Sağlıklı bir insan ayda bir kere bile olsa psikiyatıra gidip sohbet etmelidir.
Siz olsanız her ay gider misiniz?
Siz olsanız her ay gider misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben suana kadar konusarak psikoljime fayda saglayan bi psikiyatri psikolog gormedim arastirdigim bildigim seyleri soyluyorlar ancak ciddi olursa sanri, panik hali yani dusuncelerimle kontrol edemeyecegim duygusal olaylar icin giderimki ilac ile duzelsin
Daha önce gittiniz mi anlamadım ama araştırdığın ve bildiğin şeyleri söylğyorlar diyorsun. Eğer gitmemişsen gitmeni tavsiye ederim. Mutlaka ama mutlaka bilmediğin bir cümle ile hayatını değiştire bilirler.
Bunu nerden biliyorsun diye sorarsan. benim nişanlıö psikiyatr ve 8 seneden beri hergün konuşuruz. Ayda bir kere gitmek kenara kalsın hergün yani. Bana binlerce kelime ve aözcükler söyledi ve söylüyorda. Ama bir gün canım iatedi ve hastaneye piskiyatrına gittim normal muhbbete. Oda aynısını yani binlerce kelime söyledi nişanlımın kullandığı kelimelerle hep aynısı. Ama bin birinci kelimesi hala aklımda. Dicrğim şuki illaki bin birinci kelime sana da denk gelir.
Evet benim sorunum haklısınız.
Tm bu söylediklerin de var. Ama o an hissetiğini nete yazıp sana ne denli tatmin edici açıklama yapabiirki. Bn gitmekten yanayım valla. Yüz yüze sohbet bile insanı rahatlatır. Sizin terciğiniz buda saygı duyarım.
Çok pahalı beee fakiriz gidemiyoruz hastanede 10 dk dinleyip bırakıyor 😂
O konuda haklısın evet 😂
Cevap
3Cevap
Gitmiyorum, aslında olabilir 😂
Sağlıklı bir yaşam için ruhsalığı iyidir🤭
Mutlaka
Hiç bir şey yapamıyorsan bile. Kendi kendine bilinç altına sübniminal msjlar ver. Daha da iyi hissedecksi bak gör. :))
Nasıl mesajlar
Olumlu msjlar. Hatta bi iki kitap söyliyim. Yüzde yüz düşünce gücü ve herkeze her istediğinizi yaptırın. Fikirsel kitaplar tavsiye ederim okumanı.
Teşekkür ederim
Rica ederim kendine iyi bak görüşmek üzere iyi geceler. 👋👋Unutma sen isteyince her şeyi başarırısın. ✌💪💪💪
Son zamanlarda berbat sanırım stres ve depresyon belirtisi keyif alamiorum hiç birseyden
şu an herkes aynı durumda bence. İnsanların bir birine tahammülü kalmamış. Sende depreyındasın büyük ihtimalle. Tavsiye ederim.
20sinde gidiyorum
Çok güzelmiş.
Çok kötü
Neden kötü?
Çok sebebi var
Anlıyorum. Dene bence ve git anlat herşeyi.
Çok para
Devlet hastanesinede gidebilirsin. Hatta mesai bitimine yakın sıra al ve içeri girdiğinde , hocam bilerek mesai bitimine sıra aldım son olrak gelmek ve biraz daha fazla sohbet etme imakanı bulmak için yaptım de.
Mantıkliymis
Dene ve etkisini gör. O odadan çıkınca sanki dünyanın bütün dertlerini orada bırakmıl gibi hissediyrsun inan bana :))
Denerim:)
Git gör etkiyi hisset ve gel buraya sonra sohbet edelim. :))
Görüşmek üzere iyi geceler.👋👋
Sana daa
Gitmem
Bence gitmelisin.
Ağa psikopata gidince vereceğim parayla benim gene psikopatim bozulur ya
Anlıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?