Sağlık Yemeğimi yedim, sade türk kahvemi içtim. Müziğimi açıp dans etsem yağ yakar mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Rejime baslıyorum ufak ufak Güncellemeler+1 yıl Günco. Yemeğimi yedim, sade türk kahvemi içtim. Müziğimi açıp dans etsem yağ yakar mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
reconsideration Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl baya enerji sarf eden, terleten hareketler yapıcaksan yakarsın bence 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayır bence tempolu olmadıktan sonra o spor sayılmaz 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Sağlık konusunda 693 cevap paylaştı. Yok dayak yesen belki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne be Yorumla koreanturkey +1 yıl Şaka yaptım yürüyüş yapsan daha iyi Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dans etmek yerine bir saat yürüyüş yap bence 1 0 Yorumla
delininmekani Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Dans enerji yaktırır afiyetle yasa 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlla faydası olur dimi Yorumla delininmekani +1 yıl Olur tabiki evde ip atlayabilirsim Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye hayır, o kadar ter döktüm? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
baya enerji sarf eden, terleten hareketler yapıcaksan yakarsın bence
Hayır bence tempolu olmadıktan sonra o spor sayılmaz
Yok dayak yesen belki
Bu ne be
Şaka yaptım yürüyüş yapsan daha iyi
Dans etmek yerine bir saat yürüyüş yap bence
Dans enerji yaktırır afiyetle yasa
İlla faydası olur dimi
Olur tabiki evde ip atlayabilirsim