Bildiğiniz geniş, üst beden bel oyuntusu yok yağlı yağlıyım, şişmanım
Abimin düğünü var temmuzda..
Abimin düğünü var temmuzda..
3 aya müthiş kilo verirsin. Şöyle yap. Akşam yiyeceğini öğlen ye. Yemek yemeği ertele. Yiyince de gerçekten çok az ye. Yok ben yemeği seviyorum diyorsan da otur yediklerine bak bir de elbise denediğinde aynada kendine bak.
Metabolizma çalışmıyorsa istersen aç gez gene veremezsin bende öyleydim şu an 25 kilo verdim metabolizma hızlandırıcı çay kullandım çevremdeki herkese önerdim herkes çok çok memnun
Cevap
10Cevap
abinin düğünü olabilir hic mi şişman görümce görmemişler 😄 duhunde sen de biseyler düşürmek evlenmek istiyorsan merak etme yağ tulumu seven erkek te muhakkak vardır. bence onlarla takıl zira seni zayif begenen biri hep zayif kalmani isteyecektir yine kilo alirsan hakarete bile ugrarsin coluk çocuk yaş almak derken. ama sisman seven erkek sen kilo aldikca yağlarının nasil keyfini çıkartacağını bilir 😘
Temmuz ayına kadar düzenli diyet ve spor yapabilirsin. O zamana kadar elbette ki kilo verebilirsin. Mesela her gün birkaç saat düzenli şekilde yürüyüş yapsan o bile iyi
ne mi yapacaksın; öncelikle yemeyi keseceksin. keseceksin dediysek ölüm orucu değil yardır spora zımba gibi olursun
Diyet ve spor
Vücut şekillendirmek için muay thaiye başlayabilirsinnn : )
5 kilo diyenler ne yaşıyor acaba senin 15 kilo net vermen lazım. Gerisi sana kalmış. Neredeyse vereceğin kilo kAdar alsan 100 olacaksın
Boy kilo ve ölçüleri yazar mısın ve spor aalonu gidiyor musun imkanın var mı
160/80 olmuşumdur, kilo özellikle üst bölgede. Belim yok, sırt, kol yağları vs vs..
Gitmiyorum spora
Ne işle meşgulsun program yazsam uygular mısın günlük
Okuyorum fazla hareketli değilim
O zaman seni hareketli hale getiricez
Ne dememizi bekliyorsun rahatsızlanan kilo ver
Ne yapman gerektiğini biliyorsun aslında
Boy kilo? Ne
160/80sanırım
5 kilo yeterli okadar abartılıcak bişey yok
Öyle değil işte
Siz kızlar karsı cinse güzel görünmek deilde hem cinsinize güzel görünmeyi daha cok önemsiyorsunuz. Anlam veremiyorum buna
Öyle değil tam olarak.. Giydiğin yakışmıyor, kötü görünüyor, öz güveni etkiliyor bu durum..
Klasik yontemlerden vazgecme…. spor diyet
Ekmeği kes
Az ye spor yap
diyett
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?