Sağlık Takviye ya da yan ürünler kullaniyir musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kullanıyorsanız ne sıklıkta ve neler kullanıyorsunuz? Faydasını görüyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Hayırlı iftarlar Takviye ya da yan ürünler kullaniyir musunuz? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Evet suda collagen kullanıyorum Demir desteği ve B12 iğneleri 0 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl B, C, D Çinko + Creatin + Protein alıyorum ekstradan. Bence herkes vitamin almalı. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hangi marka Yorumla SupremexGOD +1 yıl B vitamini Benexol, Çinko C vitamini Miraderm, D vitamini Desiferol , Protein ve Creatin de Hard Line. Yorumla Soran +1 yıl Doktor tavsiyesi mi? Yorumla SupremexGOD +1 yıl Hayır değillllllllllll Yorumla Soran +1 yıl Peki haberi var mı ya da bu konularda bilgili misin? Bazıları vücuttan atilamiyor Yorumla SupremexGOD +1 yıl Çok vitamin alırsan öyle olur ama ihtiyacın kadar alırsan sorun olmaz her şeyin fazlası zarar zaten. Yorumla Soran +1 yıl Yorgunken halsizlik durumları nasiıl peki 0 mi Yorumla SupremexGOD +1 yıl Spor yapıyorum ben fazlası ile enerjim var. Yorumla Soran +1 yıl Anladjm güzel 👌 Yorumla
Lannbırakk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Saç dökülmesi şikayeti ile mi gittin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hyr kndim öylesine almıştım Yorumla Lannbırakk +1 yıl Bu marka değil ama ünlü bi marka ben de kullandım Yorumla Lannbırakk +1 yıl Özele gelsene anlatıyım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet suda collagen kullanıyorum
Demir desteği ve B12 iğneleri
B, C, D Çinko + Creatin + Protein alıyorum ekstradan. Bence herkes vitamin almalı.
Hangi marka
B vitamini Benexol, Çinko C vitamini Miraderm, D vitamini Desiferol , Protein ve Creatin de Hard Line.
Doktor tavsiyesi mi?
Hayır değillllllllllll
Peki haberi var mı ya da bu konularda bilgili misin? Bazıları vücuttan atilamiyor
Çok vitamin alırsan öyle olur ama ihtiyacın kadar alırsan sorun olmaz her şeyin fazlası zarar zaten.
Yorgunken halsizlik durumları nasiıl peki 0 mi
Spor yapıyorum ben fazlası ile enerjim var.
Anladjm güzel 👌
Saç dökülmesi şikayeti ile mi gittin
Hyr kndim öylesine almıştım
Bu marka değil ama ünlü bi marka ben de kullandım
Özele gelsene anlatıyım
Bence gerek yok
Hayırr