Ben artık normal hayata geçtim gibi. Sadede maske kullanımına ve ellerimizi düzenli yıkamaya gayret ediyorum. Dezenfektan ve kolonya bile çok kullanmıyorum artık. Ama çevremde hala çok sıkı önemler alan hatta dışarı çıkmayanlar var.
Normal hayata geçtiğim pek sayılmaz. Hala toplu alanlarda açık hava dahi olsa maskemi takarım, dezenfektan kullanırım yeni bir şey almışsam iyice temizledikten dezenfektanladıktan sonra kullanırım. Gerçi daha me korona ne de omicron geçirdim. dört doz aşı oldum🤷🏻♀️
Yok artık normal hayata geçtim ben bitti bayağı oluyor bir yıldır neredeyse Ama hayatım boyunca bu koruna dönemine kısıtlamalar hiçbir zaman unutmayacağım
Ara sıra dışarı çıkıyorum; ama kalabalık ortama girdim mi anında ortamdan kaçıyorum. Maskeli olsa bile duramıyorum. Hafta içi iş yerinde öğrencilerle iç içeyim. İşim gereği çıktı alıyorum. Dönem bitene kadar maske takmaya devam edeceğim. Normal hayata sadece yazın gireceğim. 3 doz Biontech'e rağmen bu ayın ilk günlerinde Korona 'ya yakalandım; ama iş yerinden değil, biraz babamdan (Babam, benden 4 gün önce Covid oldu; ama ertesi günü, bir tür baş dönmesi olan Vertigo geçirerek aniden bayıldı! Panikten babama yarım metreden fazla yaklaştım.) biraz da çöl tozları yüklü havadan kaptım. Çok hafif geçirdim ve 3 günde bol dut pekmezi, meyve yiyerek, limonlu ve normal su içerek, günde 2 kez Parol yutarak hızla iyileştim.
Benim için esas olan kovid değil evde kalmak Evde kalırım slgın olmuş afet olmuş savaş çıkmış uzaylı istilası olmuş tıınnn Evime gelmezse uzaylı ruhum duymaz
Bu 2 yılda hiç maske takmayıp herkesle sarılan dip dibe olan, utanmasam asfaltı yalayacak olan ben hala covid olmadım belirtiside olmadı. Evden sürekli dışarıdaydım bişey olmadı. Sakınan göze çöp batar arkadaşlar.