Kesin 10 - 15 yasindasin o yaslarda bende gozum bozulsun istiyordum yetiskin bi insan boyle birsey istemez sagliktan daha onemli birsey var mı ya insanin kendi gozu gibisi yok vallahi keske su lenslerim olmasada kendi gozlerm gorse
🤓😄 yeni gözlük aldım bende, elindekilerin kıymetini bil. En son 10 yaşında falan gözlük takmak istiyordum ben, çocuğuz heves ediyorduk tabi ama sağlıktan önemlisi yok.
Geneltik olma durumu var tabi ama bizde kimse miyop değil ilk okuldan beri var gözlük kullanmadım işim gereği bilgisayar falan kullanmamdn ötürü artti biraz ne durumda Şu an bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesin 10 - 15 yasindasin o yaslarda bende gozum bozulsun istiyordum yetiskin bi insan boyle birsey istemez sagliktan daha onemli birsey var mı ya insanin kendi gozu gibisi yok vallahi keske su lenslerim olmasada kendi gozlerm gorse
0.75 astigmat verelim. Gözünü neden bozmak istiyorsun ki?
Astigmat ne aga
Göz hakkinda cok bilgim yok
Hem yakın hem uzağı bulanık görür.
Yok knk bana yakin lzm
🤓😄 yeni gözlük aldım bende, elindekilerin kıymetini bil. En son 10 yaşında falan gözlük takmak istiyordum ben, çocuğuz heves ediyorduk tabi ama sağlıktan önemlisi yok.
Aga madem gozluk sıktı lens tak?
0.75 derece gözlük kullan hep. Ve bu nasıl fantezi 😅
Knk zaten o gozzlugu kullanmak icin miyop olmk istiyom
Bence sabahtan akşama kadar pcde takılırsan bu iş olur
Zaten öyle ama bozulmuyor
Gunde 7-10 saat pc bakarim
Test çözebilrisn ya da kitap okuyabilirsin sırf bu yüzden arkadaşımın gözleri bozulmuştu ve pcden daha etkili
Kitap okumaktan nefreettttt ederim ve test cozme derken neyden bahsetiyorsun
Soru çözmek işte genelde paragraf soruları Daha etkili oluyor göz bozma konusunda
Pcde takılırken ekranın dibine girebilirsin ya da televizyon izlerken daha yakına git ki bozulsun gözün
Tek soru neden?
Tek cevap sanane
Mümkün değil
Bunu bilemezsin
Niye?
Sen orasini boş ver yardima ihtiyacim var
Mümkünse gözlerimizi degiselim bn miyopum 😀
Nasil oldun? Aileden falan mi geliyo
Geneltik olma durumu var tabi ama bizde kimse miyop değil ilk okuldan beri var gözlük kullanmadım işim gereği bilgisayar falan kullanmamdn ötürü artti biraz ne durumda Şu an bilmiyorum
Knk inan bana gunde en az 10 saat teknoloji ile ilgileniyorum
Genede gozum bozulmuyo cildircammmm
Hic iyi bişey değil
Farkindayim
Fakat bak babamda gozluk var babam pc muhendislik bitirde ve 2 derece miyop gozluk yakisiyo aga ondan bende istiyom
O nasıl olcak
Bende onu soruyom kardes
Bende
töbee