Bazen ne kadar cabalasak da çeşitli sebeplerden dolayı uyuyamıyoruz. Yatakta girmedigimiz hâl kalmıyor. Müzik dinliyoruz, kitap okuyoruz, bir şeyler izliyoruz ama nafile. Böyle zamanlar için güzel bir tavsiyem var: kafanızı belli aralıklarla duvara vurun. Uykunuz gelmese de fenalaşıp bayılacaksınız vee ta daaa işte size derin bir uyku🤓😎
Pazar günü, iftardan sonra elime tableti aldım film izledim amacım film sonrası uyumaktı ve denedim hiç uyuyamadım, sonra laptopu açıp bişeyler yaptım ve yine denedim uyuyamadım, sonra telefonu alıp takıldım ve yine uyuyamadım saatte zaten sahur vaktine gelmişti, sahurdan sonra da telefonla oynayıp hiç uyumamış şekilde sabah giyinip işe gittim.
Saatlerce yatakta döndüm uyuyamadım. Enerjimi atmak için kalktım spor yaptım yine olmadı. Bugünü uykusuz geçireceğim ama bu durum tekrar ederse taktiğini deneyeceğim sjjdsj
şu an olduğu gibi mi evet , fikir güzelmiş te misafirim şimdi olmaz ama birdaha böyle olursa kafayı duvara sağlam bir geçirip sonsuz uykuya dalacağım böyle olmuyor artık çünkü