Sağlık Pipide neden kahverengi lekeler cikar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Saglik acisindan tehlike habercisimi yoksa onemsiz biseymidir Güncellemeler+1 yıl ... Pipide neden kahverengi lekeler cikar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Üroloji bölümüne görünmedi gerekiyor, büyük olasılıkla iltihaplanma olabilir. İlaç ile 2 3 günde düzelir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Umarim basit biseydir tesekkurler Yorumla anonimbirsey +1 yıl Faha ciddi de olabilir Yorumla
Tonilt Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Genelde yeme düzeni ve cilt yapısı ile alakalı şeyler. Çok büyük bir sorun olacağını sanmam. Ama yine de bir üroloji ile görüşmek gerek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Bilip bilmedigi her yere sokmuşsa zamaninda hastalik kapmistir. Kim bu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir kucuk. Kardesim Yorumla anonimbirsey +1 yıl Hpv testi yaptirin bir üroloji ye gozukmelisin Yorumla
sarumanın_yeğeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Geçmeyen yaralar büyük problem mantar da olabilir frengi de 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben e benziyo Yorumla sarumanın_yeğeni +1 yıl Bense daha tehlikeli işte direkt zührevi hastalık Yorumla sarumanın_yeğeni +1 yıl Aids yaz google hep öyle siğil falan çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisiniz Yorumla sarumanın_yeğeni +1 yıl Evet. Bu işlerin şakası olmaz Yorumla sarumanın_yeğeni +1 yıl Acilen ürolojiye görünsün Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkur ederim korktum Yorumla
zokzorbey35 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Lekeye bağlı. Nerede oldugunu bilmek lazim. Testiste bir morarma var mı 0 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Önemsiz bir şey bişi olmaz ondan. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisiniz Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Bi üroloji birimine görünsün bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkurler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senmi problemi yaşıyorsun doktor a gitmeli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben niye yasiyim ben kizim :) kardesimde sorun Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bence büyük bir şey değildir 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Umarim Yorumla HinchAmarillo +1 yıl kocan falan mı oğlun mu Yorumla Soran +1 yıl Kardesim Yorumla HinchAmarillo +1 yıl yine de için rahat etsin diyorsan bir ürolağa götür. Ama helal olsun ilgili ablasın. Şahsen ben utanırdım söylemeye de Yorumla Soran +1 yıl Kardesler arasi utanma olmaz Yorumla HinchAmarillo +1 yıl malum bizim ülkemiz ve algılar o açıdan dedim ama sonuçta kocaman kadınsın dediğin gibi çekinilmez Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla HinchAmarillo +1 yıl devam et sen yine de böyle olmaya Yorumla Soran +1 yıl Elimden geldigince Yorumla HinchAmarillo +1 yıl senden iyi de anne olur Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler. Urolojiye goturucem sonucu size bildiririm Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Ee pipiyi gösterdiniz mi? Yorumla Soran +1 yıl Gösterdikte önemli bişey değildir dedi. Rontgen falan cekmedi Yorumla Soran +1 yıl Internette okuyorum tehlike li olabilir diyo Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Yani dediğim gibi sonucunda şüpheli ilişki falan olsa neyse derdim de muhtemelen bakir bir çocuk Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle yaa Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Rahat ol gitmişken testisleri de aslında kontrol ettirseniz iyi olurdu varikosal durumuna karşı çok olan şeylerden birisi Yorumla Soran +1 yıl Bilgim yok o konularda Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Ekleyen oldu şimdi sen misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Sekerkek7 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ne olur olmaz ürolojiye gorunmekte yarar var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Üroloji bölümüne görünmedi gerekiyor, büyük olasılıkla iltihaplanma olabilir. İlaç ile 2 3 günde düzelir.
Umarim basit biseydir tesekkurler
Faha ciddi de olabilir
Genelde yeme düzeni ve cilt yapısı ile alakalı şeyler. Çok büyük bir sorun olacağını sanmam. Ama yine de bir üroloji ile görüşmek gerek.
Tesekkurler
Bilip bilmedigi her yere sokmuşsa zamaninda hastalik kapmistir. Kim bu?
Hayir kucuk. Kardesim
Hpv testi yaptirin bir üroloji ye gozukmelisin
Geçmeyen yaralar büyük problem mantar da olabilir frengi de
Ben e benziyo
Bense daha tehlikeli işte direkt zührevi hastalık
Aids yaz google hep öyle siğil falan çıkıyor
Ciddimisiniz
Evet. Bu işlerin şakası olmaz
Acilen ürolojiye görünsün
Tamam tesekkur ederim korktum
Lekeye bağlı. Nerede oldugunu bilmek lazim. Testiste bir morarma var mı
Önemsiz bir şey bişi olmaz ondan.
Eminmisiniz
Bi üroloji birimine görünsün bence.
Tamam tesekkurler
Senmi problemi yaşıyorsun doktor a gitmeli
Ben niye yasiyim ben kizim :) kardesimde sorun
bence büyük bir şey değildir
Umarim
kocan falan mı oğlun mu
Kardesim
yine de için rahat etsin diyorsan bir ürolağa götür. Ama helal olsun ilgili ablasın. Şahsen ben utanırdım söylemeye de
Kardesler arasi utanma olmaz
malum bizim ülkemiz ve algılar o açıdan dedim ama sonuçta kocaman kadınsın dediğin gibi çekinilmez
Aynen
devam et sen yine de böyle olmaya
Elimden geldigince
senden iyi de anne olur
Tesekkurler. Urolojiye goturucem sonucu size bildiririm
Ee pipiyi gösterdiniz mi?
Gösterdikte önemli bişey değildir dedi. Rontgen falan cekmedi
Internette okuyorum tehlike li olabilir diyo
Yani dediğim gibi sonucunda şüpheli ilişki falan olsa neyse derdim de muhtemelen bakir bir çocuk
Aynen öyle yaa
Rahat ol gitmişken testisleri de aslında kontrol ettirseniz iyi olurdu varikosal durumuna karşı çok olan şeylerden birisi
Bilgim yok o konularda
Ekleyen oldu şimdi sen misin?
Evet
Ne olur olmaz ürolojiye gorunmekte yarar var
Tesekkurler