Sağlık Sinezutu olan var mı ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 sineziti olupta goz alti agiran var mı? Güncellemeler+1 yıl Goz alti agiran şişen var. i Sinezutu olan var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 911 cevap paylaştı. evet benim var. ilaç kullandım geçti. ama ileri de ameliyat olacağım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Goz altin agrinva şişlikler varmiydi Yorumla Soran +1 yıl Amilyat riskli bu arada bence olma Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl evet riskleri var ama yüzümün yarısı ağrıdan çekilmiyordu. Yorumla Soran +1 yıl Bencde o riske girme kör olma riski varmis Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Biz zaten körüz :) şaka falan bir yana gerçekten en son durumda ameliyat olurum Yorumla Soran +1 yıl Iyiligin icin soyluyor soğuyacak cikam dikat et kendine ama sKin amilyat olma Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alerjik sinüzit var. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bendede Yorumla Soran +1 yıl Gectimi Yorumla ikizterazi +1 yıl Hayır. Yorumla Soran +1 yıl Doktora gidcm sira yok yuzunzde şişme var mı Yorumla ikizterazi +1 yıl Yok.Dedim ya alerjik, gözlerde sulanma baş ağrısı falan. Yorumla Soran +1 yıl Bas agrim goz sulanma yok sadece goz altim sisyir agriyor Yorumla
yavuzali06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl saçlarını ıslak bırakma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evt onceden yapıyordum biraktim Yorumla
Erkeğin_ellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Iıyyy sinüzit mi dedin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Bende de var Yorumla Soran +1 yıl Goz altinda agri olur mu Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Evet baş ağrısı komple v sümükte koku konuşunca değişik koku ve tat ne ararsan var abla Yorumla Soran +1 yıl Benim sadece giz altim ve bazen burnum agriyir ama bayagi agri oluyor seninde oluyormu Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Evet ağrı çık oluyor dolu oralar ondan Yorumla Soran +1 yıl Hadiya ben sadece bende oluyir sandim elmacik kemiğinde ve gozunun altinda agri diymi? Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Sorma aynı şeyler ikimizde de var Yorumla Soran +1 yıl Bende korktum. basja birseymi diye saol içimi rahatlattin Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Ama belli de olmaz yine de bir kafadan emar çektir Yorumla Soran +1 yıl Yarin filim ya da tomografi cektrcm gidyrumda nasipse Yorumla Soran +1 yıl Kafama baktrdim nöroloji tomograf8 cdkti sukur birsey yok dedi Yorumla
Pietro2 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vardı geçti. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimi ilacmi kulandin Yorumla Pietro2 +1 yıl Tuzlu su. Yorumla Soran +1 yıl Benim alerjim var Yorumla Pietro2 +1 yıl O zaman işin çok zor Yorumla Soran +1 yıl Yarin doktora gidcm antibiyotikler gecmezmi Yorumla Pietro2 +1 yıl Belki. Bol şans dualarım seninle 💎 Yorumla Soran +1 yıl Saolasin Yorumla
tuhafgerçekten Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl göz e ne oluyor ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gozumun alti agriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet benim var. ilaç kullandım geçti. ama ileri de ameliyat olacağım
Goz altin agrinva şişlikler varmiydi
Amilyat riskli bu arada bence olma
evet riskleri var ama yüzümün yarısı ağrıdan çekilmiyordu.
Bencde o riske girme kör olma riski varmis
Biz zaten körüz :)
şaka falan bir yana gerçekten en son durumda ameliyat olurum
Iyiligin icin soyluyor soğuyacak cikam dikat et kendine ama sKin amilyat olma
Alerjik sinüzit var.
Bendede
Gectimi
Hayır.
Doktora gidcm sira yok yuzunzde şişme var mı
Yok.
Dedim ya alerjik, gözlerde sulanma baş ağrısı falan.
Bas agrim goz sulanma yok sadece goz altim sisyir agriyor
saçlarını ıslak bırakma
Evt onceden yapıyordum biraktim
Iıyyy sinüzit mi dedin
Evt
Bende de var
Goz altinda agri olur mu
Evet baş ağrısı komple v sümükte koku konuşunca değişik koku ve tat ne ararsan var abla
Benim sadece giz altim ve bazen burnum agriyir ama bayagi agri oluyor seninde oluyormu
Evet ağrı çık oluyor dolu oralar ondan
Hadiya ben sadece bende oluyir sandim elmacik kemiğinde ve gozunun altinda agri diymi?
Sorma aynı şeyler ikimizde de var
Bende korktum. basja birseymi diye saol içimi rahatlattin
Ama belli de olmaz yine de bir kafadan emar çektir
Yarin filim ya da tomografi cektrcm gidyrumda nasipse
Kafama baktrdim nöroloji tomograf8 cdkti sukur birsey yok dedi
Vardı geçti.
Ciddimi ilacmi kulandin
Tuzlu su.
Benim alerjim var
O zaman işin çok zor
Yarin doktora gidcm antibiyotikler gecmezmi
Belki. Bol şans dualarım seninle 💎