Varsa yoruma gelir mısınız Allah rızası için ben bu hastalıktan biktim tükendim dünyamdan bezdim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben ameliyat olmuştum çok acı yediğim için çıktı bitkisel kürler denedim bir faydasını göremedim son çare ameliyat oldum kurtuldum
Ne zaman oldunuz ameliyat. Bende olucam inşallah ameliyattan sonraki süreci ve ameliyatı anlatır msn biraz
Ameliyat öncesi sana bir kaç tane ilaç veriyorlar bağırsaklarının tamamen boşalması için fitilde veriyorlar iki gün sanırım onları kullanıp öyle ameliyata gidiyorsun ameliyat öncesi tuvaletini yapıp temizleniyorsun hastanedede temizliyorlar ve ameliyata hazırlıyorlar... ameliyat 15 dakika falan sürüyor uyuşturdukları için hisssetmiyorsun ama uyuşukluk geçince ağrı başlıyor sonuçta kesik var 2 gün dayanacaksın sonra tamamen kurtulmuş olursun.. ben geçen sene yaptırdım şu ana kadar problem yok... benimki büyümeye başlamıştı seninkindede çok büyüme var mı..
Dışındaki şişliktwn bahsediyorsun demi büyümeye başladı diye?
Evet dıştaki şişlikten bahsediyorum
1 tane şişlik var. Biri büyük biri küçük
2 tane *
Önemli olan o şişliklerin senin sosyal yaşantını olumsuz etkilemesi ki sanırım büyük oranda etkiliyor bence ameliyat olup kurtulmalısın..
Çok çok etkiliyor gece uykumu bile. Olucam inşallah randevu günümü bekliyorum 🥺
Korkacak bir şey yok olunca 2 gün biraz fazla acı çekiyorsun ama sürekli çektiğin acının yanında bir şey değil 2 gün çekersin kurtulursun
2 Gün çekmeye razıyım artık hiç korkmuyorum ne olacaksa olsun ve kurtuluyum istiyorum
Geçmiş olsun umarım başarılı geçer ameliyat ve sizde kurtulursunuz bundan.
Umarım. Duaya ihtiyacım var lütfen dua edin ağrılardan can kalmadı bnde
Allah yardımcınız olsun umarım şifayı bulursunuz en kısa zamanda..
Her tuvalete çıktığında kanama ve ağrı oluyor mu canım benim 2 aydır olmuyor hiç fissur başlangıcı da iyileşmiş diye yorumladım kendimce doktora gitmedim de arada kafama takılıyor
Valla oruç ayındayız kabız falan olma sakin canım. Hareket +su+ sağlıklı beslenme. Bende yırtık var kanama olmuyor nadir oluyor kanama ama her wc den sonra dayanılmaz bir acı başlıyor
Oruç tutmuyorum ama demir ilacına başladım korkuyorum o etkiliyor çünkü
Evet demir ilacı bende biraz kabız yapmıştı bol 3 maddeye çok çok dikkat et o halde sakin ihmal etme
Ben ama ameliyat olmadım 2 ay kabızlıktan sonra yeni oldu 2 aya kadar yoktu bile
Doktora git çabuk hemen önlemini al hemen
Ciddimisin o kadar ciddi mi? Ya sürekli kaşıntı oluyordu ve ne kadar yıkarsam yıkıyım dıskı kalıyordu ama geçti şimdi bişey yok
Yinede git görün derim önlem al. Tecrübe konuşuyor. Acı çekme diye diyorum. 5 aydır geçmeyen ağrım yüzünden piskolojimi bile etkiledi
Egzozcu Mevlüt/ Ankara
O nedir anlamadım
İşin uzmanı meşhur bir hekim bu.
Sağ olun
Rica ederim. Geçmiş olsun
ne sormak isttiyorsun dinliyorum
İçinde yırtık var ve iki tane meme dışında. 5 aydır acı çekiyorum. Haftanın en az 3 günü ağrıyla geçiyor en az. Ağrı başladımı hem batma hissi hemde yanma oluyor. ve sabah başladıysa akşama kadar uyumaya yakın. Akşam başardıysa zaten gecem zehir oluyor uyku falan uyuyamıyorum. Bu ameliyatı iyi yapan doktora randevu aldım size beni ilk gitmemde yapar mı? yoksa hap falan mi yazar? daha önce 2 farklı doktora gittim 3 kez hap krem verdiler son gitmemde doktor istersen ol ameliyat dedi
kremle geçmediyse anal fissür ameliyatı olacaksın. yırtıkların kapanacak acın dinecek ama dikaktli olman lazım
5 aydır procto glevneol krem fitil kullanıyorum daflon kullanıyorum modet 1000 mg de kullandım olmuyor. Wc ye gitmediğim günler sorun yok ama wc den çıkınca başlıyor ağrı
Sende varmıydı bu ameliyat oldun mu varsa
bende anal fissür vardı. Allahım bu kadar köttü zamanlar olamaz. umarım iyileşirssin. kanaman var mı
Inşallah tekrar etmez bi daha onla geçmiş olsun. Bende o çok zor zamanlardan geçiyorum Allahım herkese şifa versin tez vakitte. Kanama nadir oluyor. Üst üst kabız olunca oluyor. Oruç tutunca kabız olmam arttı biraz ama oruç girdi gireli kanamadı daha sadece şişlik biraz daha büyüdü
su içmeyyi ihmal etme hatta olabiliorsan hafif bi ishal seni rahatlatır.
Acı cevheri var bilir mısın bilmem ondan içtim 3 tane hiç fayda etmedi. Kabızlık için şurup falan içiyorum oda fayda ediyormu anlamadım bile. Doktora dedim ama kabızlık için bişi yazmadı bana zayıf olduğum için sanırım. Evde bi şurup var onu içiyorum çaresizlikten belki işe yarar diye
İhmâl etmiyorum suyu da beslenmeyi de ama hareketsizlikten oluyor sanırım ağrım yüzünden yürüyemiyorum yatakta kıpırdamaya bile korkuyorum şu an da yatağımdayım yine çok fazla acıyor. Suya oturdum az önce şimdi sıack şu torbasını koydum hafifledi gbi
zayıfsan çok daha kötüdür bu problem... sürekli vazelin kullan o zaman çıkış rahatlasın, hatta çok afedersin eğer acımıyorsa biraz içeri de sür
Vazelin denemedim ama zeytin yağı sürüyorum. Ve keenden bol sıkıyorum iç kısmına
Kremden*
vazelin hem daha kalıcı hem daha iyidir. kaganlaşttırıcılardan da kullanabilirsin.
Deniycem Allah razı olsun. Sizi arkadaş olarak eklesem uygun mudur? Yanı aklıma takılan sorular Olur sa sonradan falan ameliyata girmeden falan onları sorabilir miyim?
tabi tabi ne zaman istersen. istersen özelden de yazabilirsin. umarım en kısa zamanda ağrıların diner. çok çok geçmiş olsun. sevgiyle.
Umarım teşekkür ederim çok. Sağlıcakla kalın🌸
sen de
Tanıdıklar var iyi ki olmuşum diyolar ama ilk bi ay oturmak yasak
Raziyim 5 aydır acı çekmekten tükendim 1 ay oturmamak bana ödül gibi gelir
Hadi ya geçmiş olsun gercekten
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun sebebi nedir bunun