Pazartesi 09.00da mr randevum var. YouTube 'da izlediğim kadarı ile içinde hakkı-rahmetine kavuşurum. Deneyimleriniz neler? Bu arada kapalıya giremiyorum. Açığa gireceğim.
Aşırı korkmuştum ilk girerken. 2 defa vazgeçtim kaçtım falan. Ondan sonra içine girince daha çok korktum. Sonra sesler başladı o lanet olasıca sesler beynimde yankılandı. Sonra bir gürültü ile her şey durdu. Sesler kesildi. Elektrikler gitmiş, jeneratör devreye girerken şartel atmış. 4-5 dk bekledim öylece hayatımın en kötü anlarından biriydi. Sonra baştan almışlar çekimi sonra bir daha kesildi. Sonra bir daha baştan. Böyle böyle derken 45 dk sonra içeriden çıktım tansiyonum düşmüş bayılacak gibiyim... Olabilecek en kötüsünü yaşadınız artık korkunuzu yenmissinizdir dediler pişkin pişkin... Ondan sonraki MR larda hiç korkmadım ama hakikaten.
Geçmiş olsun, umarım kötü bir şey çıkmaz. Çektirmedim ama işin içindeyim. Kapalı alan korkun olduğu için normal ama sakin kalman gerekir. Mesela hayalini kurduğun bir şeyi düşünüp kendini rahatlatabilirsin çekim sırasında.
8 yıldan bu yana girmediğim mr makinası kalmadı ilk zamanlar zor ve korkuyordum ama artık alıştım sadece panik yapmayın ve akışına bırakın çok geçmiş olsun
Ben küçükken girmiştim korkudan kıpırdıyordum sürekli 3 kere içine girdim düz durmadığım için en son annemde geldi içeri benle öyle durmuştum slfjslsjfbfksksm
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sesten rahatsız olmadın mı? Ayrıca annen nasıl girdi içeri yasak değil mi 😂
Gecen ay kapalıya girdim. Girmez olaydim hayatimin en berbat yarim saatini gecirdim. 3 kere girip cikmak zorunda kaldim ve cikana kadar agladim bir daha insallah girmek zorunda kalmam