Güncellemeler
+1 yıl
55 kiloydum şimdi 54 olmuşum emeklerimi skm yani çok afedersiniz de
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yemekten keserek hızlı kılo veremezsın en etkılı kılo verme yontemı koşmaktır spor yapmaktır
her sabah duzenlı 30 dakka koşsan normal beslenme duzeyıne geçsen gene ayda 5 kılo verırsın salatayla beslenmene gerekte kalmaz
Dene
Ne bu
Yağ yakıcı
Kemik torbasından ibaret olmam dışında sorun yok
Kilon çok değil ayrıca 165 boylarındaysan zaten zayıfsın
54 kilo gayet ideal boyunu bilmiyorum ama iyisin işte. Niye kendine eziyet ediyorsun?
ideal olduğunu bende biliyorum ve bedenimden de oldukça menunum ama tartıdaki rakam beni hiç tatmin etmiyor takıntım var sanırım
Kendi kendine kuruntu yapıyorsun. Tartıdaki rakamın bir önemi yok. Güzel göründüğünü düşünüyorsan güzelsindir merak etme. Tartıdaki rakam 48 olsa herhangi bir değişiklik olmayacak aksine daha rahatsız olacaksın.
Şuanki hedefim 40 aşırı derece de hırslandım bu rakamı görmek için can atıyorum inş bir gün bu kiloya sahip olurum
Hırslandıysan elbette bir gün o kiloyu görürsün fakat sağlığına çok zarar verecek bir durum
Sence 40 mı 54 hangisi daha narin duruyor rakam olarak
*mü
52 tam ideal
Rakamın söylenişine göre havalı olacağını düşünüyorsan Allah yardımcın olsun 😂😂
Komik bişey değil ben bunu yenmek için psikolağa gidiyorum biraz anlayışlı olursan memnun olurum
Durumun senin için bu kadar ileri düzeyde olduğunu bilmiyordum. Madem kilo vermeye heveslisin kilo vermek için yapılması gereken bir sürü şey var. Sen sadece salata yiyorum diyorsun ama en büyük yanlışlardan birisi az yemek yemektir. Düzenli ve iyi beslenmeyle istediğin seviyeye gelirsin. Vücuda gerekli protein ve karbonhidratı veremezsen vücut yakacak kaloriyi nereden bulacak? İyi uyumalısın ve sürekli yürümelisin, bunları yaparsan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin
Sadece yemekle ilgisi yokki duzenli uyyormusun hareket ediyormusun bunlar onemli birde doktora danis.
ekmek var mı, gazoz, meyve suyu abur cubur ve kaç gündür diyettesin,
1 aydır sıkı diyetteyim
o zaman koşacaksın hergün 5km
Rutin hareketlerinin dışına çıkarak
Sence kilom normal mi
Ben mi çok sıkıntı yapıyorum acaba
Görmedim bilmiyorum ki
Tiroid bezinde sıkıntı olabilir
Metabolizma hızını kontrol ettirdin mi?
Kaç kilo fazlan var ve kaç kilosun
Güncellemede yazıyo
Kilo fazlalığı nerede göremedim? Normal iste. Ayrıca spor yapıp ve yediklerine dikkat edip kilo veremiyorum diye bir sey yok
Diye bişey var ve en basit örneğide benim
Sen abartıyorsun bence, göbegi bile olmayan bir hatun kiloluyum
Demesin efenim:)
hareket yoksa kilo veremezsin
Kilo vermesen olmaz mı
Diyetisyene görün