Depresyondan çıkma süresi 5 dakika olan insanlara, hemen toparlanabilenlere hayranım. Benim kendime gelmem günlerimi alıyor... Sizin için bu süre nasıl?
Ağlayarak uyuduğunuz gecenin sabahına prensesler gibi uyanabilir misiniz?
Evet arkadaşım. Bazen kuytu karanlık bir yerde ağladığım oluyor. Daha sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorum. Sana tavsiyem kendine hobi gibi bir şey bul. Slow şarkılar dinleme. Arabeske hiç yaklaşma😁 bak ilk adımı şununla at biliyorsun belki.
O an yaşanan gece de kalmıyor mu ki zaten. Geçmiyor acısı ama. Sen etkisinden kurtulup. Kendini topluyorsun... bütün gün o sek gezer isen hayat zindan olur...
Ben ağlayınca gözlerim ve yüzüm şişiyor, aynada o halimi görünce sinirlenip bir daha ağlamaya başlarım. Cadılara benziyorum prenseslik bana mı kalmış 🤣🤣
ya bende asırı uzun suruyor.. ama kopuk kopuk boyle hayattan tamamen kendımı soyutlamam ben... hanı elıne kıymık batarda cıkarmadan rahat edemezsın ustune ozellıkle baskı uyguladıgında acır ya... ıste depresıf donemıde boyle yasıyorum... hayat devam edıyor ama o kalbını kanatan cam parcası ıcten ıce ınsanın hayat enerjısını cekıyor , umuduna balta vuruyor , halsız bırakıp askın olup olmadıgını bıle sorgulatıyor... ama yasıyorsun yanı bırsekılde.. yani bende oyle oluyor...
Belki anlık bi unutmayla 5 dklığına uyanırım sonra yüzümü yıkamaya lavaboya gidince gece ağladığım için şişen gözlerimi görüp tekrar depresyona girerim..