Bende yılbaşından beri uğraşıyordum ama randevu yok ve randevusuz bakmıyorlardı, üniversiteden bir arkadaş buldum aynı hastanede o çocuk tüm işlemlerimi halletti ve operasyon da oldum sonrasında da 2 defa direk gittim.
Karşılıyor ama şöyle diyelim senin önceden kesin tanı aldığın bir hastalık var diyelim örneğin şeker hastasisin bu sigortayı yaptirdin sigorta üzerinden doktora gittin şeker hastaligi için muayene olduğunda karsilamiyor yani önceden tanı almadığın hastalıkları tedavileri karşılıyor
150₺ gibi bi ücretle özele gitmeyi deneyebilirsin sağlık sonuçta bazen paraya kıyın 1 2 bin de gitmiyor arkadaşlar aşırı pahalı biyer değil gözünüzde büyütüyosanız
pandemi başında kulak burun boğazdan randevu almak istedim vermediler. mecbur özele gittim. ortakulak iltihabı olmuşum kulak zarım delinmiş. her hafta ozele gitmek zorunda kaldım. tam 1.5 sene surdu tedavım. devlet hastanesine gidemeyeceksem neden sigorta ödüyorum.
Maddi durumum aşırı iyi değil ama sağlık ta pek umursamamayı tercih ediyom ciddi ameliyat gerektirmiyosa tabi allah sağlık sıhat versin herkeze inş öyle bişi kimse yaşamaz başlangıç dediğin şey sadece muayene oluyosun oda ilaç yazıo cildiye ağır ilaç vermesse tahlil istemez 250 ₺ sağlığından önemlimi yani bazen düşünmek gerekli sağlığın yerinde olursa o parayı kazanırsın zaten ya da 5 6 ay daha bekle ne diyim öneri benim ki mantıklı düşün bazen
Benim 250 liram olduğunu kim söyledi sana ben oraya takildim ve arkasında dediği gibi tedavi alamiyacaksam neden her ay düzenli para ödüyorum bu devlete vermesen zorla alıyorlar borç birikiyor o zaman salsinkar bizi ona verecegimiz parayla gidip özelden sigorta yaptıralım
aynen zaten devlete para ödemesem özelden muayene olabilirim. devlete ödedikten sonra da insan hakkını almak istiyor. geçen mecbur kaldım gittim kulak için