- günde 2 saat spor
- 3 litre su
- yeme içme dikkat
kaç kiloya düşerim 108’den?
- 3 litre su
- yeme içme dikkat
kaç kiloya düşerim 108’den?
Sadece oruç tutman yeterli, alıtıdır : 1 ay oruç tutarak kaç kilo verilir?
Haftanın 5 günü sağlıklı, 2 günü de çok düşük kaloriyle beslenirseniz 1 ayda 7 kilo vermeniz mümkün. Aralıklı oruç adı verilen diyetle fazla yağlarınızı yakıp, uzun süre kilo kontrolü sağlayabilirsiniz.
Ben 106 kiloydum spor yaptım diyet yaptım (tabii oruç değildi o zaman) 8 kilo verdim 98 kilo oldum. Ramazanda ise yine spor yaptım iftardan sonra 7 kilo falan vermiştim sen de verirsin eminim şu an ödem de vardır sen de 5-7 kilo arası verirsin belki daha fazla
InsAllah
Kilolu olmak cok zor :((
Cevap
7Cevap
Az yersen 30 kilo bile verebilirsin bebeğem 😏 ama ramazandan sonrada buna devam etmelisin 😏 bir de senin boyun kaç bebeğem 😏
Bebeğeemm😂 30 nasıl veremm
Ben zayıf bir insanı. Ona rağmen ramazanda 10 kilodan fazla veriyorum bebeğem 😏 senin kilo dersin var, ramazan sana iyi gelecek 😏 sonrasında devam etmezsen yine kilo alırsın bebeğem 😏
Ey tamam bebeğeemm
Boyun kaç bebeğem 😏
Oruç tutuyorsan iftar ve sahurlar hafif protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen ekmek olarak tam buğday seç 1 ayda çok fazla kilo verirsin
Çok fazla ne kadar
onu söylemem doğru olmaz bünye meselesi ama vücut yağ yakmaya geçtiğinde 75 e kadar rahat düsersin
Aa ben de bu kilodayım ve nişanın 1 inde başlicam dedim baslayamadim şimdi sen yazınca başlayasım geldi yine of
Gel beraber yapalım
Yapalım yaa ve benim isteme olayı da gündemde hem de 1 ay sonra iki ayağım bir papuçta kiloluyum diye gerginim de
😅😅
De nowun listesi var internette onu uygula 2 ayda 24 kilo kesin
istersen sana bir diyet listesi verebilirim. ayrıca söylediklerini yaptığın ve öğünlerinden kıstığın takdirde 30/40 kilo bile verebilirsin. elbette bir ayda değil. biraz daha zamanla
Olabilir..
Takip attım gliba seninde atman grekiyor mesaj atamıyorum
90-85 arasında düşersin bence
İnşAllah
Tamamdır
♥️♥️ teşekkküürler
107 olursun
Cidden çok negatifsin
İnşallah istediğin kiloya gelirsin biraz azimli olmak gerekiyor
95 falan
100 olursun
Hmm