Sağlık Kolayca kilo alır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İçtiğiniz su bile yarıyor mu🧊🍏🥦Yoksa midenizde delik mi var?🍰🍩🍫İkinci şıkkı seçenlere öfkeli mesajlar göndermeyelim lütfen🤭🤭🤭 Kolayca kilo alır mısınız? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mutfağın önünden geçsem 2 kilo alıyorum kimseye tahtımı vermem. 2 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. Kilo almak için diyetisyene gitmişliğim var :D:D şuanda da almakta zor vermekte zor aynı kiloda kalıyorum hep 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Sağlık konusunda 772 cevap paylaştı. Kılo alıp verdiğim yok, sabit genel olarak 1-2 kılo ya oynar ya oynamaz... 1 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ne yediğim tabak tabak yemekler işe yarıyor ne de tatlılar 1 0 Yorumla
Klinsman06 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Maalesef kolay kilo alıyorum 4 aydır fitness a gidiyorum 95 kilodan 88 kiloya indim sene sonuna kadar 80 olurum ama sporu bırakınca da yine göbek çıkmaya başlıyor 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır zor kilo alıyorum çabuk veriyorum 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mutfağın önünden geçsem 2 kilo alıyorum kimseye tahtımı vermem.
Kilo almak için diyetisyene gitmişliğim var :D:D şuanda da almakta zor vermekte zor aynı kiloda kalıyorum hep
Kılo alıp verdiğim yok, sabit genel olarak 1-2 kılo ya oynar ya oynamaz...
ne yediğim tabak tabak yemekler işe yarıyor ne de tatlılar
Maalesef kolay kilo alıyorum 4 aydır fitness a gidiyorum 95 kilodan 88 kiloya indim sene sonuna kadar 80 olurum ama sporu bırakınca da yine göbek çıkmaya başlıyor
verirsek alcaz inşallah
Hayır zor kilo alıyorum çabuk veriyorum
Alır veririm
Evet
yaramayan bi oksijen
Alirim